Кінопаб у Шепетівці
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Мені якось наші фільми довподоби, нашого виробництва , а не 30-х років польськего, ще й в кінопабі їх дивитися тимбільш. І ,яку ви Україну хочете там побачити?,під окупацією Польщі???Sposterigach пише: Іван, старе кіно - це не тільки про Шуріка, як це українські телеолігархи нас намагаються привчити.
Я он нещодавно для себе відкрив польський кінематограф 1930-х років. Добрі люди з Харкова переклали з польської і тепер ці фільми доступні всім:
Князьок / Książątko / Konrad Tom / Stanisław Szebego) (1937, Польща, Комедія)
Фірман № 13 / Dorożkarz nr 13 / Marian Czauski (1937, Польща, Комедія)
Панянка з пошти / Panienka z poste restante / Michał Waszyński, Jan Nowina-Przybylski (1935, Польща, Комедія)
Рапсодія Балтики / Rapsodia Bałtyku / Leonard Buczkowski (1935, Польща, Мелодрама)
Я ціную ось ці фільми перш за все за польські історичні інтер"єри та екстер"єри 1930-х. У таких фільмах можна побачити й тодішню Україну, адже західноукраїнські землі на той момент входили до Польщі.
Але вам там може сподобатися і щось своє.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Завдяки одному з тих польських фільмів я, наприклад, дізнався як виглядав один гірськолижний курорт на сході Польщі. Там ще типу українська Лемківщина.
Мені цікаві фільми країн-сусідів. Не лише Польщі.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Фантазії не має.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Дивно... я побачив негатив лише від однієї особи, який вона розносить по всіх пабліках. Решта відмічає певні недоліки, але списують на перший млинець, дехто хвалять. Об'єктивно ж про роботу закладу можна буде сказати хоча б через кілька місяців.Dj Os пише: Перші відгуки про заклад поки не дуже. Те що як кіно заклад не відбувся ми обговорили, а от те що і паб так собі засмучує.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Інша знайома залишилась незадоволена, бо думала там буде кіно, суші їй сподобались, але більше туди не піде.
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
В пабі є два зали, один працює як піцерія, інший як кінозал. В кінозалі 4 столи з диванами, 4-6 чоловік помістяться. Стоять в ряд, спереду полотно проектора, ззаду є шось схоже на барну стійку по всій довжині диванів, там також можна сідати.
Фільми дивитися можна, на якість кінотеатру звичайно розраховувати не варто, але як на мене досить непогано, набагато краще ніж вдома перед телевізором. При цьому рівень звуку такий що дозволяє спілкуватися без проблем між собою, але не заважати іншим столам. Тільки от на тих барних стійках позаду диванів люди можуть заважати вам, так як знаходяться можна сказати над головою. Над столом горить світло, що дозволяє бачити стіл, але не заважає роботі проектора.
Був не довго, тому встиг спробувати лише піцу, як на мене вона затонка, але має право на життя. Тому кухню оцінювати не берусь.
Там же був розклад фільмів, але чомусь його забрали.
Фільм був щось типу "Володар перснів", я не дуже таке люблю, тому розклад був би не лишнім.
Обслуговування хороше.
Висновок: концепція закладу крута, є куди розвиватись і купа варіантів заходів пов'язаних з переглядом фільмів і т.п. Варто тільки займатись цим. Рекомендую завітати.
- Відвідувач