- Дописи: 1155
- Подяка отримана: 72
Мені якось наші фільми довподоби, нашого виробництва , а не 30-х років польськего, ще й в кінопабі їх дивитися тимбільш. І ,яку ви Україну хочете там побачити?,під окупацією Польщі???Sposterigach пише: Іван, старе кіно - це не тільки про Шуріка, як це українські телеолігархи нас намагаються привчити.
Я он нещодавно для себе відкрив польський кінематограф 1930-х років. Добрі люди з Харкова переклали з польської і тепер ці фільми доступні всім:
Князьок / Książątko / Konrad Tom / Stanisław Szebego) (1937, Польща, Комедія)
Фірман № 13 / Dorożkarz nr 13 / Marian Czauski (1937, Польща, Комедія)
Панянка з пошти / Panienka z poste restante / Michał Waszyński, Jan Nowina-Przybylski (1935, Польща, Комедія)
Рапсодія Балтики / Rapsodia Bałtyku / Leonard Buczkowski (1935, Польща, Мелодрама)
Я ціную ось ці фільми перш за все за польські історичні інтер"єри та екстер"єри 1930-х. У таких фільмах можна побачити й тодішню Україну, адже західноукраїнські землі на той момент входили до Польщі.
Але вам там може сподобатися і щось своє.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Дивно... я побачив негатив лише від однієї особи, який вона розносить по всіх пабліках. Решта відмічає певні недоліки, але списують на перший млинець, дехто хвалять. Об'єктивно ж про роботу закладу можна буде сказати хоча б через кілька місяців.Dj Os пише: Перші відгуки про заклад поки не дуже. Те що як кіно заклад не відбувся ми обговорили, а от те що і паб так собі засмучує.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua