Домашній телеком підвищив ціни
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
З аплоадом треба шось робити. Має бути до 3,5 Мбіт.Віктор Мирончук --- пише: Швидкість не фонтан але батькам хватає!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- myron
- Платиновий учасник
- myron
- Платиновий учасник
- myron
- Платиновий учасник
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Віктор Мирончук --- пише: Ми з Вами порузумілись!
так але така залежність від світла багато де. Підкажіть де краще за ті самі гроші?
По всій країні повна ЖОПА. І на дорогах і з електрикою, а це вже наслідки, і далі здається буде ще гірше.
А про всі інтернет нашого міста Я писав у відповідній темі, де було все розкладено.
Повторюсь найшвидші пінгі ігрові у ХСіті, далі датагруп (домтелеком) і фрінет, останній києвстар. Тестилось на іграх WOT (танки), варфейс, линейка, дота, GTA та інші.
Самий стабільний і незалежний від світла однозначно УКРТелеком, він в мене завжди є резервом, оплачую одразу декілька провайдерів щоб завжди бути на звязку.
Маю підключення до всіх (дротових та без) провайдерів можливих в нашому місті окрім інтертелекому (Безпровідний) та вайнету. За них нічого не можу сказати.
- myron
- Платиновий учасник
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Віктор Мирончук --- пише: Хотів би я ще подивитися на інші провайдери які є в нашому місті! Викладуйте свої спід тести подивимся! Дякую Вам Vent! x siti рулить!
Доброго дня Віктор та інші, лінувався але мушу Вам та Всім іншім пояснити, що спідтест то не справжній тест реальної здатності, він автоматично знаходить дата центр провайдера, точніш його маршрутизатор центральний і міряє від нього і до нього, значить Іксіті міряє себе, киевстар себе і т.д. якщо вручну в спідтесті на всіх провайдерах обирати інше місце вимірювання десь у Європі то результат буде в рази нижчий, а в австралію чи ще подібне взагалі жах, навіть той самий Китай (Шеньзень в мене максимум до 400 кілобіт буває) з любого в з провайдерів. Тому використовувати у такі місця треба VPN іншіх.
Так що то все не актуально )))) Муляж
- myron
- Платиновий учасник