Дитяча ігрова кімната та кафе "Халабуда"

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
27 січ. 2019 18:57 - 27 січ. 2019 19:09 #118999 від Dj Os
Вирішили і ми перевірити що ж це таке ця Халабуда:)
Повторюватись не буду, про те що там є всередині писали вже в цій темі.

Єдине, що ще всередині, окрім лабіринту, з'явилось 2 батути та зона з будиночком та конструктором.
Було багато нарікань щодо чистоти і мушу їх підтвердити. В лабіринті очевидно рідко роблять прибирання, тому що пилу там чимало, відвертого бруду немає, але все в пилу.
Дружина залазила разом з дитиною, то руки хотілось помити відразу. Це можна зробити ось тут

Про частоту прибирання багато чого може сказатись ось цей графік. Щоб ви розуміли, він завмер у жовтні 2018 року.

Ще там є ось таке ноухау

Коротше туалет давно потребує ремонту.
Щодо харчування ось ціни

Скажем відверто не самі найнижчі, але більше питань щодо самих страв.
Замовив піцу

Дитині я її не збирався давати, але коли я її спробував, то її важко було і зїсти самому.
Для чого її так завзято поливати майонезом? Якби не він гадаю було би дуже непогано, адже корж такий як треба, хоч над начинкою я би теж попрацював.

Якщо хтось переживає, щоб дитинга взимку там не змерзла, то не переймайтесь. Там спека! Дитина спокійно може ходити навіть у футболці. Я би сказав, що було навіть занадто тепло, так як діти там активно рухаються, я би поставив трішки меншу.

Ну в цілому якщо підсумувати, то з дитиною можна прийнятно провести вільний час. Але дуже прошу власників звернути увагу на чистоту, температурний режим і кухню.
Долучення:
Останнє редагування: 27 січ. 2019 19:09 ким Dj Os.
Ці користувачі подякували: pjharvey

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.081 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів