Вирішили і ми перевірити що ж це таке ця Халабуда

Повторюватись не буду, про те що там є всередині писали вже в цій темі.
Єдине, що ще всередині, окрім лабіринту, з'явилось 2 батути та зона з будиночком та конструктором.
Було багато нарікань щодо чистоти і мушу їх підтвердити. В лабіринті очевидно рідко роблять прибирання, тому що пилу там чимало, відвертого бруду немає, але все в пилу.
Дружина залазила разом з дитиною, то руки хотілось помити відразу. Це можна зробити ось тут
Про частоту прибирання багато чого може сказатись ось цей графік. Щоб ви розуміли, він завмер у жовтні 2018 року.
Ще там є ось таке ноухау
Коротше туалет давно потребує ремонту.
Щодо харчування ось ціни
Скажем відверто не самі найнижчі, але більше питань щодо самих страв.
Замовив піцу
Дитині я її не збирався давати, але коли я її спробував, то її важко було і зїсти самому.
Для чого її так завзято поливати майонезом? Якби не він гадаю було би дуже непогано, адже корж такий як треба, хоч над начинкою я би теж попрацював.
Якщо хтось переживає, щоб дитинга взимку там не змерзла, то не переймайтесь. Там спека! Дитина спокійно може ходити навіть у футболці. Я би сказав, що було навіть занадто тепло, так як діти там активно рухаються, я би поставив трішки меншу.
Ну в цілому якщо підсумувати, то з дитиною можна прийнятно провести вільний час. Але дуже прошу власників звернути увагу на чистоту, температурний режим і кухню.