Кав'ярня "Latte"
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
З нетерпінням чекаю вашого висновку із правильною граматикою.А робити висновок кави через амерікано це щось новеньке
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- MrBarista
- Новачок
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 12
Для Вашого розвитку розповім Вам наступне. Існує три види кави - еспрессо, рістретто, амерікано та допіо (подвійне еспрессо). Амерікано - це розбавлене водою еспрессо або кава приготована шляхом пропуску гарячої води в кількос ті вдвіччі більшої, ніж через еспрессо. Звідси судячи з того, яке на смак амерікано можна судити, в більшості випадків, про якість еспрессо і рістретто. А стосовно граматики можу сказати, що я приділив трішки більше уваги для донесення думки, а не сидів і перевіряв помилки зі словником. А що стосується мого професіоналізму, то Ви можете особисто у ньому переконатися при особистій зустріччі або за тел. 097-94-91-137. ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!!
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
А я вже був здивувався, де це коменти про проплачені відгуки. У вас в цьому житті все за гроші?kredit пише: Де платять за хороші\погані відгуки, бо треба грошенят під Новий рік
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Відвідувач
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
У нас прапорщик номер 2 зявився. Я тему не перевожу, просто тут нічого коментувати. Ти можеш чітко пояснити чому ти вважаєш шо тут пишуть відгуки за гроші? У тебе всі позитивні відгуки проплачені? Те саме питання до загадкового аноніма.kredit пише: Не переводь тему, як раз в мене далеко не за гроші, на відмінно від декого.....
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Мій друг також похвалив їх шоколадний пиріг, я сам його ще не пробував.
Загалом ціни на каву лишились ті самі, а от випічка здається мені подорожчала. Не було в наявності штруделя щоб порівняти в лоба.
- cReaMeR
- Старший учасник
- Дописи: 49
- Подяка отримана: 11
И еще....зачем там сделали игровую комнату,когда наплыв клиентов на первых порах велик,а разместить их не где.Ну это такое.Интерьер симпатичный.
Желаю процветания.
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13