Навіщо зрізали металевий заборчик?
- kredit
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
В понеділок чи вівторок я йшов біля міліції, чи то пак поліції і на перехресті вулиць Валя Котика і Героїв Небесної Сотні (уже за світлофором який ніколи не працював) міська служба (мабуть благоустрій) зрізала металевий тротуарний заборчик, питається НАВІЩО ?????? Хто дав такий наказ ? І де той забор?? Хто там коло влади треться поясніть що це за неподобство ?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Dentist
- Адміністратор
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
kredit пише: В тему напишу.
В понеділок чи вівторок я йшов біля міліції, чи то пак поліції і на перехресті вулиць Валя Котика і Героїв Небесної Сотні (уже за світлофором який ніколи не працював) міська служба (мабуть благоустрій) зрізала металевий тротуарний заборчик, питається НАВІЩО ?????? Хто дав такий наказ ? І де той забор?? Хто там коло влади треться поясніть що це за неподобство ?
Бо настав час замість заборчиків ставити парканчики...
- kredit
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Василь пише:
kredit пише: В тему напишу.
Бо настав час замість заборчиків ставити парканчики...
Довго думав щоб це написати ?
Комусь треба РЕШОТОЧКИ ставити