Чи дали би ви відзнаку ресторану "Околиця"?

Опитування: Заслужено дали відзнаку "Околиці"? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Так
4 40%
Ні
6 60%
Загальна кількість голосів: 10 ( ivanov481, olhavs, ravsat, KrOt, Алої3 ) Детальніше
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні
  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 лист. 2015 22:04 #103194 від Dj Os
:side: Ясно все з вами. Але я все одно через тиждень напишу пару цікавеньких фактів про Околицію.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
11 лист. 2015 22:42 #103195 від T-S
Островський О.В., давайте вже може передачки дочекаємся :woohoo:

• Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 лист. 2015 22:53 #103196 від Dj Os
Ну так я ж тому і написав, що думку лишу через тиждень ;)

Більше
12 лист. 2015 13:33 #103201 від Mihail-Voronchuk-vkontakte

cReaMeR пише: Именно поэтому Вы все время пытаетесь кому то что то доказать? :cheer:

Я сюди захожу раз в 3 дні, і то щоб на оголошення подивитись. Я не намагаюсь щось доводити - я це доводжу, розумних заперечень моїм словам тут так і не зявилось ("базарна баба" і "задроти" на розумні доводи не тягне). Пост у мене займає від сили 30 сек. - байдуже по якій темі (теми тут не особливо складні і вже 20 раз пережовані). Тому про "питаєтєсь" і "всьо врємья" з мого боку - не смішіть. У мене гра в "танчики" займає більше розумових зусиль ніж це форумне переливання з пустого в порожнє (от зараз доречі однією рукою граю, іншою пишу цей пост). Ну а те що від цього у когось поболює понижче спини - його проблеми.

• cReaMeR
  • cReaMeR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
12 лист. 2015 18:06 #103212 від cReaMeR

Михаил Ворончук пише:

cReaMeR пише: Именно поэтому Вы все время пытаетесь кому то что то доказать? :cheer:

Я сюди захожу раз в 3 дні, і то щоб на оголошення подивитись. Я не намагаюсь щось доводити - я це доводжу, розумних заперечень моїм словам тут так і не зявилось ("базарна баба" і "задроти" на розумні доводи не тягне). Пост у мене займає від сили 30 сек. - байдуже по якій темі (теми тут не особливо складні і вже 20 раз пережовані). Тому про "питаєтєсь" і "всьо врємья" з мого боку - не смішіть. У мене гра в "танчики" займає більше розумових зусиль ніж це форумне переливання з пустого в порожнє (от зараз доречі однією рукою граю, іншою пишу цей пост). Ну а те що від цього у когось поболює понижче спини - його проблеми.

Любой форум-тупая базарная суета ниочем. :) А еще я заметил,люди перестали уважать чужое мнение. РАньше еще хотелось спорить,сейчас - нет) Буду со всеми соглашаться :cheer: А Вы не оправдывайтесь,вижу задели Ваши чувства....как с этим быть,решайте сами ;)
Ці користувачі подякували: Dentist

• GoBLin
  • GoBLin аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
  • Все возможно :)
Більше
12 лист. 2015 22:01 #103217 від GoBLin
Ни разу там не был) хотя, наверное, там и делать то нечего?) Кроме, как пообедать?) Или с компанией там можно собраться и комфортно посидеть?)

• jaruto
  • jaruto аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
14 лист. 2015 18:44 #103243 від jaruto
А мені сподобалось, двічі святкували там дні народження, все було дуже охайно, персонал привітний, кухня смачна (я дуже перебірливий до їжі, але майже все сподобалось).
Я особисто відзнаку дав би.

Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.

Час відкриття сторінки: 0.093 секунд
0
репостів
0
репостів