Чи дали би ви відзнаку ресторану "Околиця"?

Опитування: Заслужено дали відзнаку "Околиці"? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Так
4 40%
Ні
6 60%
Загальна кількість голосів: 10 ( ivanov481, olhavs, ravsat, KrOt, Алої3 ) Детальніше
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні
  • cReaMeR
  • cReaMeR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
11 лист. 2015 11:35 #103174 від cReaMeR
Как на меня,то прежде чем давать СВОЕ экспертное мнение,нужно сделать что то свое,хотя бы не хуже.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
11 лист. 2015 11:40 #103175 від Mihail-Voronchuk-vkontakte
А таки бігає, Не до Пінчука звичайно, це примітивне уявлення. Якщо ти, Сашко, виріш у те що показую по ящику - мені тебе шкода. Про базарних бабів уже б мовчав.
Я вам сказав як є - а ви далі тіштесь і пританцьовуйте. Саня ше понятно чо - він там у кадрі якось мелькнув був. А всім іншим нашо ця копєєшна передачка здалась з її фанерними нагородами і відзнаками - мені загадка.
Вже ж сам факт, що вони заїхали у такий задрипанськ, як Шепетівка, свідчить про її "рівень".

Більше
11 лист. 2015 11:42 #103176 від Mihail-Voronchuk-vkontakte

cReaMeR пише: Как на меня,то прежде чем давать СВОЕ экспертное мнение,нужно сделать что то свое,хотя бы не хуже.

:lol:
Тіпа цього да?

Ти з такою пропозицією звернись до цієї мильної передачки - хай хоч ларьок з шаурмої запустять, а тоді їздять по ресторанах.
Долучення:

• cReaMeR
  • cReaMeR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
11 лист. 2015 12:49 #103179 від cReaMeR
Ай да ну вас,задроты,с некоторыми из ВАС проще согласиться.Как представлю сколько писать - все желание спорить пропадает. :dry:

• Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 лист. 2015 12:52 #103180 від Dj Os

А таки бігає, Не до Пінчука звичайно, це примітивне уявлення. Якщо ти, Сашко, виріш у те що показую по ящику - мені тебе шкода. Про базарних бабів уже б мовчав.
Я вам сказав як є - а ви далі тіштесь і пританцьовуйте. Саня ше понятно чо - він там у кадрі якось мелькнув був. А всім іншим нашо ця копєєшна передачка здалась з її фанерними нагородами і відзнаками - мені загадка.
Вже ж сам факт, що вони заїхали у такий задрипанськ, як Шепетівка, свідчить про її "рівень".

Коротше мені з тобою вже все зрозуміло. Усі продажні, а я персик :lol: Ти натуральна базарна баба, повари із Околиці також ходять кічаться, що то по їх замовленню Ревізор приїхав вдруге. :lol:

Потому,что ревизия была в г.Шепетовка.

То треба дати нагороду хоч комусь? Пофіг які косяки?

Більше
11 лист. 2015 16:06 #103185 від Mihail-Voronchuk-vkontakte

Ай да ну вас,задроты

:) А оце якраз саме вірне рішення. Краще чимось приємним чи корисним зайнятись. Без іронії.

що то по їх замовленню Ревізор приїхав вдруге.

Ну от і що потрібно було довести. Але тобі ж хоч кілка на голові теши :) Саша у нас вірить у "еуропейське" телебачення - де все по чесноку, і всі працюють чисто за ідею :lol: Доречі, подивись як виглядають державні (ті шо за ідєю) канали у Європі - наш УТ-1 і той краще. І як виглядає айсітіві чи чия там ця передачка. І зроби висновки - чого це воно так?

• cReaMeR
  • cReaMeR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
11 лист. 2015 16:19 #103187 від cReaMeR

Михаил Ворончук пише:

Ай да ну вас,задроты

:) А оце якраз саме вірне рішення. Краще чимось приємним чи корисним зайнятись. Без іронії.

Именно поэтому Вы все время пытаетесь кому то что то доказать? :cheer:

Ці користувачі подякували: Dj Os

• cReaMeR
  • cReaMeR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
11 лист. 2015 16:29 - 11 лист. 2015 16:32 #103188 від cReaMeR

Потому,что ревизия была в г.Шепетовка.

То треба дати нагороду хоч комусь? Пофіг які косяки?

При всем уважении к Александру Николаевичу не могу сказать что это ресторан заслуживает НАИВЫСШЕЙ похвалы....но на фоне шепетовских заведений общепита,на мой взгляд, выглядит(внешний вид,интерьер,кухня,итд) неплохо.
Ну а дали наверно за то,что есть определённые недочеты,пренебрегая которыми можно дать,как здесь кто то сказал,фанерную награду :)
Не верю в в "табличку за деньги".Часто ловил себя на мысли ,что если обстоятельства росполагают (радушный прием,личное обояние человека который встречает(администрации и.т.д),незначительные недостатки) то положительное решение будет вероятнее,или когда разносит в пух и прах вполне приличные заведения с мелкими недочетами но ярко выражена личная неприязнь.НА мой взгляд Абрамов натура тонкой душевной организации,интеллигент,если хотите :cheer: и именно отношение к его персоне прямо пропорционально его решению. :)
P/S: А вообще хотелось бы увидеть реальную картину(выпуск программы)после нее станет все на свои места :) НУ на мой взгляд,и лично для меня.
Останнє редагування: 11 лист. 2015 16:32 ким cReaMeR.

• Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 лист. 2015 20:41 - 11 лист. 2015 20:42 #103191 від Dj Os

Ну от і що потрібно було довести. Але тобі ж хоч кілка на голові теши :) Саша у нас вірить у "еуропейське" телебачення - де все по чесноку, і всі працюють чисто за ідею

От намалює собі образ і вірить в нього :side: . Мішань твоя вузколобість колись тобі боком вилізе. :) У мене на відміну від тебе світ не чорно-білий. Я можу відрізнити проплачені програми від не прополачених. І повір, знаю дещо більше про специфіку роботу журналістів, ніж ти собі там малюєш.
Але в чомусь ти правий "Краще чимось приємним чи корисним зайнятись. " Те що ти базарна баба ти вже показав усім, не бачу сенсу взагалі з тобою продовжувати будь який діалог.

Ну а дали наверно за то,что есть определённые недочеты,пренебрегая которыми можно дать,как здесь кто то сказал,фанерную награду :)

Розумієш в чому штука, може заклад і самий достойний з Шепетівки, але він все рівно має недоліки, через які табличку він не міг отримати відзнаку апріорі. Тут скоріше зіграло бажання Ревізора дати нагороду хоч якомусь закладу із Шепетівки, ну і удача.
Ще прикол в тому, що ті недоліки про які я знаю, неможливо виявити під час Ревізії.
Останнє редагування: 11 лист. 2015 20:42 ким Dj Os.

• cReaMeR
  • cReaMeR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
11 лист. 2015 21:37 - 11 лист. 2015 21:41 #103193 від cReaMeR

Островський О.В. пише:

Ще прикол в тому, що ті недоліки про які я знаю, неможливо виявити під час Ревізії.

Вы абсолютно правы ;)

Долучення:
Останнє редагування: 11 лист. 2015 21:41 ким cReaMeR.

Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
0
репостів
0
репостів