Чи дали би ви відзнаку ресторану "Околиця"?
Опитування: Заслужено дали відзнаку "Околиці"? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Так |
|
4 | 40% |
Ні |
|
6 | 60% |
Загальна кількість голосів: 10 ( ivanov481, olhavs, ravsat, KrOt, Алої3 ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- cReaMeR
- Старший учасник
- Дописи: 49
- Подяка отримана: 11
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Mihail-Voronchuk-vkontakte
- Молодший учасник
- Дописи: 29
- Подяка отримана: 1
Я вам сказав як є - а ви далі тіштесь і пританцьовуйте. Саня ше понятно чо - він там у кадрі якось мелькнув був. А всім іншим нашо ця копєєшна передачка здалась з її фанерними нагородами і відзнаками - мені загадка.
Вже ж сам факт, що вони заїхали у такий задрипанськ, як Шепетівка, свідчить про її "рівень".
- Молодший учасник
- cReaMeR
- Старший учасник
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Коротше мені з тобою вже все зрозуміло. Усі продажні, а я персик Ти натуральна базарна баба, повари із Околиці також ходять кічаться, що то по їх замовленню Ревізор приїхав вдруге.А таки бігає, Не до Пінчука звичайно, це примітивне уявлення. Якщо ти, Сашко, виріш у те що показую по ящику - мені тебе шкода. Про базарних бабів уже б мовчав.
Я вам сказав як є - а ви далі тіштесь і пританцьовуйте. Саня ше понятно чо - він там у кадрі якось мелькнув був. А всім іншим нашо ця копєєшна передачка здалась з її фанерними нагородами і відзнаками - мені загадка.
Вже ж сам факт, що вони заїхали у такий задрипанськ, як Шепетівка, свідчить про її "рівень".
То треба дати нагороду хоч комусь? Пофіг які косяки?Потому,что ревизия была в г.Шепетовка.
- Молодший учасник
А оце якраз саме вірне рішення. Краще чимось приємним чи корисним зайнятись. Без іронії.Ай да ну вас,задроты
Ну от і що потрібно було довести. Але тобі ж хоч кілка на голові теши Саша у нас вірить у "еуропейське" телебачення - де все по чесноку, і всі працюють чисто за ідею Доречі, подивись як виглядають державні (ті шо за ідєю) канали у Європі - наш УТ-1 і той краще. І як виглядає айсітіві чи чия там ця передачка. І зроби висновки - чого це воно так?що то по їх замовленню Ревізор приїхав вдруге.
- cReaMeR
- Старший учасник
Михаил Ворончук пише:
А оце якраз саме вірне рішення. Краще чимось приємним чи корисним зайнятись. Без іронії.Ай да ну вас,задроты
Именно поэтому Вы все время пытаетесь кому то что то доказать?
- cReaMeR
- Старший учасник
То треба дати нагороду хоч комусь? Пофіг які косяки?Потому,что ревизия была в г.Шепетовка.
При всем уважении к Александру Николаевичу не могу сказать что это ресторан заслуживает НАИВЫСШЕЙ похвалы....но на фоне шепетовских заведений общепита,на мой взгляд, выглядит(внешний вид,интерьер,кухня,итд) неплохо.
Ну а дали наверно за то,что есть определённые недочеты,пренебрегая которыми можно дать,как здесь кто то сказал,фанерную награду
Не верю в в "табличку за деньги".Часто ловил себя на мысли ,что если обстоятельства росполагают (радушный прием,личное обояние человека который встречает(администрации и.т.д),незначительные недостатки) то положительное решение будет вероятнее,или когда разносит в пух и прах вполне приличные заведения с мелкими недочетами но ярко выражена личная неприязнь.НА мой взгляд Абрамов натура тонкой душевной организации,интеллигент,если хотите и именно отношение к его персоне прямо пропорционально его решению.
P/S: А вообще хотелось бы увидеть реальную картину(выпуск программы)после нее станет все на свои места НУ на мой взгляд,и лично для меня.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
От намалює собі образ і вірить в нього . Мішань твоя вузколобість колись тобі боком вилізе. У мене на відміну від тебе світ не чорно-білий. Я можу відрізнити проплачені програми від не прополачених. І повір, знаю дещо більше про специфіку роботу журналістів, ніж ти собі там малюєш.Ну от і що потрібно було довести. Але тобі ж хоч кілка на голові теши Саша у нас вірить у "еуропейське" телебачення - де все по чесноку, і всі працюють чисто за ідею
Але в чомусь ти правий "Краще чимось приємним чи корисним зайнятись. " Те що ти базарна баба ти вже показав усім, не бачу сенсу взагалі з тобою продовжувати будь який діалог.
Розумієш в чому штука, може заклад і самий достойний з Шепетівки, але він все рівно має недоліки, через які табличку він не міг отримати відзнаку апріорі. Тут скоріше зіграло бажання Ревізора дати нагороду хоч якомусь закладу із Шепетівки, ну і удача.Ну а дали наверно за то,что есть определённые недочеты,пренебрегая которыми можно дать,как здесь кто то сказал,фанерную награду
Ще прикол в тому, що ті недоліки про які я знаю, неможливо виявити під час Ревізії.
- cReaMeR
- Старший учасник
Островський О.В. пише:
Вы абсолютно правыЩе прикол в тому, що ті недоліки про які я знаю, неможливо виявити під час Ревізії.