РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!

• Відвідувач
  • Відвідувач
16 трав. 2015 23:36 #98049 від
КОМУ ПОТРІБЕН РЕМОНТ ТЕЛЕФОНА? НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ НЕСІТЬ СВІЙ ТЕЛЕФОН РЕМОНТУВАТИ НА РИНОК ( ВІД МОЛОЧНОГО ПАВІЛЬЙОНУ ПРАВОРУЧ, КОНТЕЙНЕР) , ПОТІМ НЕ ЗМОЖИТЕ ВИДЕРТИ СВОГО ТЕЛЕФОНА! АБО ТРЕБУТЕ РОЗПИСКУ!!!! НАЖАЛЬ, НЕ ВСІ В НАС ЧЕСНІ ЛЮДИ, ЯКИМ МОЖНА ДОВІРИТИ СВОЇ РЕЧІ!!!!!!!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
17 трав. 2015 08:30 #98051 від 259051213422@odnoklassniki.com
Та там багато контейнерів :) Ви ж так усім хлопцям бізнес перебєте. По вашому опису важкувато буде зорієнтуватись.

• Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
17 трав. 2015 09:50 #98053 від Vent
Відповідь від Vent у темі РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!
отож де це воно таке там, сфоткайте, і розкажіть шо сталося, може поможемо телефон повернути.

Більше
18 трав. 2015 02:55 #98071 від неон
Відповідь від неон у темі РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!
Який саме контейнер? Бо я наприклад вже багато років свої телефони ремонтую і навіть купую у хлопців навпроти кіоску з кавою, завжди все норм, швидко і якісно

Більше
18 трав. 2015 07:56 #98074 від 259051213422@odnoklassniki.com
Частенько є ще такі клієнти - являються через рік по свого сіменса А52, і вимагають повернення. Може тут якраз цей варіант?
Можу тільки ремонтникам порадити - видавайте квитанції. У мене, наприклад, на самій квитанції, де людина ставить свій підпис, прописано що пристрій зберігається не довше 2-ох місяців, після чого іде на продаж.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Більше
18 трав. 2015 22:06 #98102 від Adrianna13071992
ось що сталось
заношу телефон в ремонт, РОБОЧИЙ ТЕЛЕФОН! просто мені треба було його прошити, щоб була укр або рос мова, бо в мене англ. мені сказав хлопець який там працює - прийдеш через годинку. я живу на іншому кінці міста. хожу вблизі, чекаю. через годину захожу - твій телефон не готовий прийдеш завтра. прихожу завтра. твій телефон не готовий, буде готовий на завтра. я прийти не можу завтра, кажу хай подзвонять коли точно буде готовий. добре, я подзвоню. цілий тиждень я чекаю дзвінка. телефон не дешевий ( зараз коштує 2800-3300 )
минув тиждень, прихожу в суботу, з розрахунком що мій телефон готовий ще у понеділок ( в будній день прийти не можу)
і тут цей " майстер " робить такий собі глибокий вдих і каже - понімаєш.....
і тут я понімаю шо мені щас скаже шо твого телефона більше нема ( тут згадую що такі афери бувають...)
і він продовжує - я то твій телефон зробив, но я його забув вдома
я - і шо мені робити? в мене білет куплений, я уїжаю, мені білет здавати? ви ж казали шо ми мені подзвонити, чого не подзвонили??????
він - не знаю... забувся наверно.
я - то шо мені робити???? ідіть по телефона до дому
він - я не ожу покинути робоче місце
я - то шо ви предлагаєте???
він - ну...........прийдеш в 14 год я подзвоню скажу хай принесуть
я - то дайте мені свій номер, я вам подзвоню, шоб не ходити туди сюди, або я прийду а у вас тут вже закрито
він - я свій номер нікому не роздаю. прийдеш, я працюю до 15 год
я - добре
я йду, злості моїй вже нема меж. прихожу майже в 14 год, стою на пороозі і чекаю коли він щось скаже
поки я чекаю, прийшов один чооловік по свого телефона, той йому теж не зробив, чоловік питає чого не зробив, а той каже - ну бо не зробив, не знаю чого, прийдеш пізніше
потім приходить другий чоловік - зробив мого планшета? той- ні не зробив, прийдеш пізніше
приходить третій чоловік - зробив мій телефон?
да, зробив
чоловік бере телефон і питає - а чого я нажимаю внизу а воно вискакує зверху
а цей не відриваючись від свого монітора каже - ну не знаю, твій телефон тобі видніше
чоловік - це вобщето телефон жінки
" майстер" - ну то ви собі самі там розберетесь
чоловік платить йому гроші і йде
це все було за хвилин 5
і тут він мені каже - я то твій телефон зробив, но в ньому знов прошивка полетіла, то я переробляю
і от скажіть, люди,вірити в це?????? я не вірю
він каже далі - піди десь пока погуляй
і тут моя злость полилась через край
я прихожу сьомий раз!!!!!! а віін мені каже іди ше десь погуляй, ну не свинство?????це як - він зробить телефон за 5 хвилин візьме з мене гроші і в мене він поробить теж 5 хвилин??????
я - давай сюди мій телефон, хвате мені морочити голову, я шо тобі бігати буду туди сюди? чого ти не позвонив, в тебе ж є мій номер?????? свій же ж ти не дав!!!!!нашо тобі вобше тоді телефон?????
він - ну не начинай
я - ну шо не начинай? я тут бігаю, мені шо більш занятись нема чим????
я розвертаюсь і йду
РЕЗУЛЬТАТ - ТЕЛЕФОН НЕ РОБИТЬ І ШО МЕНІ ТЕПЕР РОБИТИ???????

де це знаходиться? на центральному ринку, молочний павільйон, праворуч трохи є в підвалі оптовка, ще праворуч контейнери - один з посудом, потім дальше трошки продають телефони і цей наступний там ремонтують, якшо можна так сказати!!!!
і це не лише мій випадок! в однієї людини там телефон взяли і не повернули, хоч яквона сварилась їй його не повернули, можливо це через те, що вона школьніці 155 ростом? хіба дасть здачі?

чому телефон зразу не був перевірений мною коли забирався? бо принесений був розряжений і виключений. наврядчи він його заражав. такщо ось така ситуація, а ви судіть хто прав, хто ні і що мені треба було робити в такій ситуації?????

Більше
18 трав. 2015 22:43 #98105 від 259051213422@odnoklassniki.com
В такій ситуації можна тільки поспівчувати :( Русифікацією у нас вже не один телефон вгробили :) Навіть здогадуюсь що було - стоїть Andoid 4.2.х з англійською мовою, пробували ставити MoreLocale, він там, звичайно ж, не запрацював, спробували понизити прошивку до 4.1 на тому телефон і окірпічився. Приносьте до нас, ми вам хоч діагностику безкоштовно зробимо - може там ще не все так страшно.

Більше
18 трав. 2015 22:54 #98106 від Adrianna13071992
Михайло Ворончук , а де ви знаходитесь?

Більше
18 трав. 2015 22:57 #98107 від Adrianna13071992
печально те, що вже не одна людина так лоханулась як я і ще не одна так само лоханеться, мій висновок такий - потрібно требувати якусь бірку, довідку, бумажку, яка засвідчить те, що людина справді дає свій телефон ( чи щось інше ) в ремонт
нажаль, як вияснилось ( я писала вище ) в однієї дівчини там вкрали телефон, і за її словами - " я і сварилась і кричала але нічого не добилась "
ось так...... і навіть пожалітись нікуди в даному разі.....

Більше
18 трав. 2015 23:23 #98113 від 259051213422@odnoklassniki.com
Зазвичай у випадку крадіжки, найкраще звертатись до міліції. Це не біда що "бумажки" нема - злодій, який би у вас просто з сумочки телефон витягнув теж би чек не залишив :) Але тоді ж ви б звернулись до правоохоронців?

Наш паблік - vk.com/club83644021

Час відкриття сторінки: 0.078 секунд
0
репостів
0
репостів