РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!

Більше
18 трав. 2015 23:23 #98113 від 259051213422@odnoklassniki.com
Зазвичай у випадку крадіжки, найкраще звертатись до міліції. Це не біда що "бумажки" нема - злодій, який би у вас просто з сумочки телефон витягнув теж би чек не залишив :) Але тоді ж ви б звернулись до правоохоронців?

Наш паблік - vk.com/club83644021

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
19 трав. 2015 20:05 #98147 від
Відповідь від у темі РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!
Це те, що я скажу тільки в приват...і не для розголосу...але я про цього хлопця знаю дуже багато подібних історій...не скажу навіть звідки знаю...Про те, як міняється середина в телефоні і віддається, ніби так зламаний і був. Про те, як купується пальонка в Одессі, а продається за ціною оргіналу...та багато дуже прикладів. Нажаль для Вас - особисто в мене проблем не було, бо я просто завчасно знала, куди не треба нести техніку. Якщо що - дуже круто роблять Афганці...біля бані.

Більше
19 трав. 2015 20:11 #98148 від Adrianna13071992
шукаючи людей, які також попали на таке ось що знайшлось -
з розповіді однієї людини
" Це те, що я скажу тільки в приват...і не для розголосу...але я про цього хлопця знаю дуже багато подібних історій...не скажу навіть звідки знаю...Про те, як міняється середина в телефоні і віддається, ніби так зламаний і був. Про те, як купується пальонка в Одессі, а продається за ціною оргіналу...та багато дуже прикладів. Нажаль для Вас - особисто в мене проблем не було, бо я просто завчасно знала, куди не треба нести техніку. Якщо що - дуже круто роблять Афганці...біля бані. "

Більше
19 трав. 2015 20:17 #98149 від Adrianna13071992
з історії однієї людини - "Це те, що я скажу тільки в приват...і не для розголосу...але я про цього хлопця знаю дуже багато подібних історій...не скажу навіть звідки знаю...Про те, як міняється середина в телефоні і віддається, ніби так зламаний і був. Про те, як купується пальонка в Одессі, а продається за ціною оргіналу...та багато дуже прикладів. Нажаль для Вас - особисто в мене проблем не було, бо я просто завчасно знала, куди не треба нести техніку. Якщо що - дуже круто роблять Афганці...біля бані."

Більше
19 трав. 2015 22:34 #98153 від Adrianna13071992
з розповіді іншої людини - " сказали що поставлять нові деталі, а самі просто бумаги підложили. і попросили на той час не погану сумму) а зрозуміли що вони зробили тільки через неділю) "

Більше
14 груд. 2015 12:31 #104038 від adventa
Відповідь від adventa у темі РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!
Возьми под контроль свой сервисный центр уже сегодня с помощью программы «Reality:Сервис-центр»!
Компания Reality помогает владельцам сервисных центров и ремонтных мастерских увеличить прибыль на 25% за счет улучшения учета ремонтов и продаж, правильного ведения клиентов с помощью CRM-системы, увеличения лояльности клиента, так как он вовремя получает информацию о состоянии своего заказа, путем автоматизации и контроля основных бизнес процессов в сервисном центре: аналитика валовой прибыли, финансовые операции, складской учет и продажи, управление заказами, взаимоотношения отношения с клиентами.
Управляйте сервис-центром удаленно: с любого устройства, откуда угодно и когда угодно!
Ценовое преимущество «Reality:Сервис-центр» - вы платите лишь за те функции, которые вам нужны, и тогда, когда они вам нужны. И никаких переплат!
Наращивайте потенциал автоматизации с темпами роста вашего бизнеса.
Начните работать с нами прямо сейчас. Для этого оформите заявку на сайте service-centre.cf/

Час відкриття сторінки: 0.074 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів