РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!
- Adrianna13071992
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
19 трав. 2015 20:11 #98148
від Adrianna13071992
Відповідь від Adrianna13071992 у темі РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!
шукаючи людей, які також попали на таке ось що знайшлось -
з розповіді однієї людини
" Це те, що я скажу тільки в приват...і не для розголосу...але я про цього хлопця знаю дуже багато подібних історій...не скажу навіть звідки знаю...Про те, як міняється середина в телефоні і віддається, ніби так зламаний і був. Про те, як купується пальонка в Одессі, а продається за ціною оргіналу...та багато дуже прикладів. Нажаль для Вас - особисто в мене проблем не було, бо я просто завчасно знала, куди не треба нести техніку. Якщо що - дуже круто роблять Афганці...біля бані. "
з розповіді однієї людини
" Це те, що я скажу тільки в приват...і не для розголосу...але я про цього хлопця знаю дуже багато подібних історій...не скажу навіть звідки знаю...Про те, як міняється середина в телефоні і віддається, ніби так зламаний і був. Про те, як купується пальонка в Одессі, а продається за ціною оргіналу...та багато дуже прикладів. Нажаль для Вас - особисто в мене проблем не було, бо я просто завчасно знала, куди не треба нести техніку. Якщо що - дуже круто роблять Афганці...біля бані. "
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Adrianna13071992
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
19 трав. 2015 22:34 #98153
від Adrianna13071992
Відповідь від Adrianna13071992 у темі РЕМОНТ ТЕЛЕФОНІВ ШАХРАЙСТВО!
з розповіді іншої людини - " сказали що поставлять нові деталі, а самі просто бумаги підложили. і попросили на той час не погану сумму) а зрозуміли що вони зробили тільки через неділю) "
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Час відкриття сторінки: 0.050 секунд