- Дописи: 56
- Подяка отримана: 12
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Це саме можна сказати і жінці полєщенкова) Анонімно вигорожувала чоловіка не дарма, все таки якийсь сором відчуває за його діяння, тому що він не журналіст а продажний писака, який пише на догоду місцевій владі.І сеж ти боїшся... ібрудом тут всіх обливаеш тиви знаєте , я чесно кажучи для вас стороння людина, але все таки я скажу, що ви боїтесь відкривати своє імя і хто ти жінка чи чоловік ми не знаємо. але я будучи далекою від ваших особистих конфліктів я скажу, підбурювач і деверсант це ти, я більш ніж впевнена, що ти пишеш це на замовлення або з особистої неприязні до окремих осіб, чесно кажучи мені як шепетівянці пофігу на усіх цих голів, журналістів і посадових осіб, а ТИ ПРОВОКАТОР , і на місці інших я навіть не відповідала би тобі на форумі....
А ЗВІДКИ ТАКА ВПЕВНЕНІСТЬ,ЩО ЦЕ САМЕ ЙОГО ЖІНКА?МЕНІ ЧОМУСЬ ЗДАЄТЬСЯ ,ЩО "ОС" І "Правдивий",ЦЕ ОДНА ЛЮДИНА,АЛЕ ЦЕЖ НЕ Є ПІДСТАВОЮ СТВЕРДЖУВАТИ,ЩО ВОНО ТАК І Є.ХОЧА,ДОРЕЧІ НА СКІЛЬКИ Я ПАМЯТАЮ В ОсА Є ДОСТУП ДО ЗАКРИТИХ ТЕМ,ТАК ЩО МОЖЛИВО ВІН І ВИЧИСЛИВ ,ЩО ВСІ ДОПИСИ НАДХОДИЛИ З ОДНОГО АЙПІШНІКА.саме Полєщенков і його жінка,
щось не впевнюють мене ,що дописи робила його дружина.Чи може є якісь інші,яких я не бачив?А на рахунок моєї дружини - ти вчинив як свиня.
Справді підтверження з його сторони я не побачив, але й заперечення також. Гадаю якби це була неправда, то пан Полєщенков би обов'язково на цьому наголосив.щось не впевнюють мене ,що дописи робила його дружина.Чи може є якісь інші,яких я не бачив?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua