Продажні журналісти
- Автор теми
- Відвідувач
А тепер три конкретні запитання до А. Полещенкова:
1. Андрію, Ви прийшли працювати в "Шепетівку" по ВЕЛИКОМУ БЛАТУ чи завдяки виключно власному журналістському професіоналізму?
2. Чому у матеріалі газети "Шепетівка" за квітень, де йшлося про засідання міськради, не було ЖОДНОГО СЛОВА про ініціативи і взагалі діяльність депутатів від опозиції?
3. Чому люди в Шепетівці, особливо ті що на держпідприємствах працюють, скаржаться, що вони ДОБРОВІЛЬНО-ПРИМУСОВО передплачували Вашу газету "Шепетівка".
Чекаю на конкретну відповідь.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Olga@.net
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 12
- шщгкущшйцгкщй
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 13
Взагалі, великої радості від того, щоб публікувати тут особисті фотки пана Полєщенкова, я не розумію. Всі ці "правдиві" та люди, які ховаються за логінами (а то і не одним) сміливі тільки в Інтернеті. Ну і анонімні публікації в газетах так само.
Я пам'ятаю, колись мені додому дзвонить з Хмельницького чувак з СБУ, питає, що я там на Шпілю гоню. А виявляється, якийсь анонім подзвонив в Київ кудись чи Хмельницький, тіпа правду-матку про мера розказав по телефону: корупція, рятуйте, караул. А на завершення сказав моє прізвище, що це тіпа він. Очевидно, так йому було легше, бо всі і так знали моє ставлення до Шпілі.
Корочє, посміялися ми з цим дядєю врешті-решт над цією історією, але ось такий присмак про "анонімів" залишився.
Про цю історію між вами нічого сказати не можу, бо ніколи не читав ні Поліщука, ні Полєщенкова. Але взагалі-то погано бути лояльним до цієї антиукраїнської окупаційної влади, цеглинкою якої є діючий мер Антонюк та газета, яка його підтримує.
Ну і це хамство на "ти" щось не дуже.
- Автор теми
- Відвідувач
До речі в суд подавати марно, всі данні взяті з соціальних мереж, куди вищезгадані персонажі особисто розміщали інформацію і погоджувались з правилами при реєстрації, я лише показав ху із ху.
- Olga@.net
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 12
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Це саме можна сказати і жінці полєщенкова) Анонімно вигорожувала чоловіка не дарма, все таки якийсь сором відчуває за його діяння, тому що він не журналіст а продажний писака, який пише на догоду місцевій владі.І сеж ти боїшся... ібрудом тут всіх обливаеш тиви знаєте , я чесно кажучи для вас стороння людина, але все таки я скажу, що ви боїтесь відкривати своє імя і хто ти жінка чи чоловік ми не знаємо. але я будучи далекою від ваших особистих конфліктів я скажу, підбурювач і деверсант це ти, я більш ніж впевнена, що ти пишеш це на замовлення або з особистої неприязні до окремих осіб, чесно кажучи мені як шепетівянці пофігу на усіх цих голів, журналістів і посадових осіб, а ТИ ПРОВОКАТОР , і на місці інших я навіть не відповідала би тобі на форумі....
Сімагін хоч і працював в газеті, яку заснувала місцева влада, не боявся писати правду і докопуватись до істини. Навіть через неоднозначність своєї персони він викликає цим повагу
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
А ЗВІДКИ ТАКА ВПЕВНЕНІСТЬ,ЩО ЦЕ САМЕ ЙОГО ЖІНКА?МЕНІ ЧОМУСЬ ЗДАЄТЬСЯ ,ЩО "ОС" І "Правдивий",ЦЕ ОДНА ЛЮДИНА,АЛЕ ЦЕЖ НЕ Є ПІДСТАВОЮ СТВЕРДЖУВАТИ,ЩО ВОНО ТАК І Є.ХОЧА,ДОРЕЧІ НА СКІЛЬКИ Я ПАМЯТАЮ В ОсА Є ДОСТУП ДО ЗАКРИТИХ ТЕМ,ТАК ЩО МОЖЛИВО ВІН І ВИЧИСЛИВ ,ЩО ВСІ ДОПИСИ НАДХОДИЛИ З ОДНОГО АЙПІШНІКА.саме Полєщенков і його жінка,
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Те що то його жінка підтвердив і сам Полєщенков, так що не бачу причин заперечувати це. Доступа до закритих тем, айпішніків чи ше чогось такого чого немає у вас я не маю, я не модератор і не адміністратор. В підписі я вже давно це зауважив.
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
А от ці слова :
щось не впевнюють мене ,що дописи робила його дружина.Чи може є якісь інші,яких я не бачив?А на рахунок моєї дружини - ти вчинив як свиня.
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Справді підтверження з його сторони я не побачив, але й заперечення також. Гадаю якби це була неправда, то пан Полєщенков би обов'язково на цьому наголосив.щось не впевнюють мене ,що дописи робила його дружина.Чи може є якісь інші,яких я не бачив?
P.S. шщгкущшйцгкщй це Дмитро Сімагін? Дмитро чому ви вже не пишетте статті? Було би цікаво почитати. Можливо спробуєте щось написати хоча б для цього сайту?