- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- ДЕПУТАТИ чи ДЕПУТАНИ (хто вони, діючи та бувши, хто та чим відзначився...)
ДЕПУТАТИ чи ДЕПУТАНИ (хто вони, діючи та бувши, хто та чим відзначився...)
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
printf пише: Депутатов прошлого созыва большинство которых составляли друзья " Свободы " ( БЮТ , Народная партия ) тут на форуме обвиняли в разворовывании земель и разрушении инфраструктуры города . Сейчас обвинения в адрес депутатов звучат другие так что судите сами .
Коли це БЮТ мав більшість у міській раді? А так звана Народна партія - це ж литвинівці. Коли продажна cyкa Литвин був другом не те, що "Свободи", а навіть і БЮТу. Ти взагалі адекватний, чоловіче?...
Не бійся!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- printf
- Учасник-експерт
- Дописи: 145
- Подяка отримана: 42
if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}
- Alois
- Платиновий учасник
printf пише: Alois , имелось ввиду что весь воровской сброд твоих друзей , которые были прошлый раз депутатами , постоянно и небезосновательно обвиняли в воровстве , здесь на форуме . Сейчас таких обвинений нет , это прогресс . А ты как всегда пытаешся буквы " Г " в другую сторону заворачивать . Кстати именно депутатов от БЮТ в основном обвиняли в разворовывании земель .
З чого ти взяв, що у мене є друзі серед депутатів? Я товаришую з порядними людьми. БЮТ більшості ніколи не мав, Свободи взагалі в попередній раді не було, а ти сидиш і nuздuш...
Не бійся!
- printf
- Учасник-експерт
- Alois
- Платиновий учасник
printf пише: Alois , у меня сложилось мнение ты признаеш то что сейчас депутаты лучше чем те что были раньше ? Во всяком случаи не отрицаеш этого . Раз уж представитель Свободы отмечает прогресс , значит мы научились делать более правильный выбор .
Чому ти за мене вирішуєш мою партійну належність? Я безпартійний, бо в Україні нема націонал-соціалістичної партії. Ферштейн?... А депутати такі, як ви - їхні виборці. Бачили очі, що купували, то нехай тепер повилазять. А я заних не голосував, бо не прописаний у Шепетівці.
Не бійся!
- printf
- Учасник-експерт
- Alois
- Платиновий учасник
printf пише: А козачек то засланым оказался .
"Засланный казачёк" - це чисто кацапський вираз, тому ще не відомо, хто з нас засланий. Я в Судилкові прописаний.
Не бійся!
- Alois
- Платиновий учасник
Не бійся!
- printf
- Учасник-експерт
Шепетовка очень бедный город (ніже нуля) . Потому "сприймають " национал-социализм как возможность отомстить всем и вся . Я на форумчан не в обиде , мне их просто искренне жаль . Пока форумчане неосознали того что именно эти идеи привели к такому плачевному результату . Я уже писал раньше о том что Путин мстит Украине именно из-за таких как ты , к сожалению у него это получается . Ты не рейтингом хвастай , ты скажи чего хорошего принесли твои идеи для Шепетовки ? Пока идеи что исповедует кучка западленцов выбросили Украину на обочину развития . На самом деле ты помогаеш евреям исполнять их хитроумные планы , неосознано а скорей всего как юрист по национальности вполне продумано .Alois пише: Порівняй наші рейтинги (репутації) і тобі стане зрозуміло, кого на цьому сайті сприймають, а хто засланець (ніже нуля)...
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- ДЕПУТАТИ чи ДЕПУТАНИ (хто вони, діючи та бувши, хто та чим відзначився...)