Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
<div class='quotetop'>(Eka @ 16.2.2008, 16:38) [snapback]33873[/snapback]</div>Усє слівкі общєства))[/b]
а у вас есть предложения по лучше куда пойти в субботу!?просто нема коментаріїв, попса рулить!!!!!!!!як бачимо.[/b]
на этот момент действительно нет<div class='quotetop'>(Eka @ 16.2.2008, 18:48) [snapback]33894[/snapback]</div>Юность саме номане місце де можна погудіти, хотя там є багато зла і dj-еї там хренові, але Юность є Юность і кращого місця де б можна було реально розслабитися я в Ш незнаю[/b]
ну вот ты и ответила на мой вопрос.<div class='quotetop'>(PaDre @ 16.2.2008, 19:30) [snapback]33896[/snapback]</div>для кого? для тебе? вибач тебе незнаю, тому нічого порекомендувати не можу. для мене краще до друзів піти, слухати гарну музику, гарно поспілкуватись, а якщо хочеться погуляти, то краще кудись в інше місце поїхати, хоча це може бути і дорого.[/b]
спасибо за предложениеЧтобы в субботу не найти куда пойти... Ты вообще с Шепетовки или нет??? Можешь приходить ко мне, не обижу...[/b]
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua