инет от Интертелеком
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Symbioz
- Платиновий учасник
Так пишите о проблемах - но никогда не спешите обвинять. Обвиняя других - теряете уважение к себе со стороны других.Air многое узнает от нас, мы от вас на форуме, от других абонентов по телефону, от знакомых. Также многое техники мониторят у себя.mdmdmdmdmdmd;49458 пише: Symbioz , во первых надо было раньше сказать что не бросят нас пока не сделают нормально . Во вторых Air писал чтобы нам писать о всех наблюдениях и проблемах за которые он будет благодарен ... Как по твоему он должен узнавать где есть проблемные участки ? Ну и в третьих спасибо что вернул надежду на нормальную связь .
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- revizor
- Учасник-експерт
- Дописи: 111
- Подяка отримана: 7
Додано о 11:54
Попереднє повідомлення було написане в 11:51
Додано о 11:57
Попереднє повідомлення було написане в 11:54
Додано о 11:59
Попереднє повідомлення було написане в 11:57
:ag:
- LuK
- Адміністратор
Цілком згідна.Щодня зустрічаю Сімбіоза на світанку(коли він йде на роботу,а багато хто з вас ще спить:bq:) і пізно ввечері(коли він повертається з роботи).Навіть у вихідні.Людина працює цілодобово не покладая рук щоб у вас був інтернет,а ви наїхали тут на нього:bd::an:хватить образ!!!:dl:давайте дотримуватись субординаціїSymbioz;49460 пише: Так пишите о проблемах - но никогда не спешите обвинять. Обвиняя других - теряете уважение к себе со стороны других..
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- Подяка отримана: 0
- LuK
- Адміністратор
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- LuK
- Адміністратор
- Symbioz
- Платиновий учасник
На рахунок пів-години...По-перше - я писав раніше, що надаю інформацію, отриману від працівників ІТ, і якщо для цього необхідний час - потрібно зачекати.По-друге мій домашній комп працює і вдень і вночі, і броузер запущений на ньому цілодобово, тому відомості про мою пристуність на форумі - неточні (сторінка з форумом може бути відкритою також постійно) - А ДЛЯ ТОГО ЩОБ НЕ ДРАТУВАЛО - В ЦІЙ ТЕМІ БУВ МІЙ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ (ТАКОЖ ВІН ПОСТІЙНО Є В ОБ'ЯВІ В ГАЗЕТІ "ДЕНЬ ЗА ДНЕМ") - тому ваше дратування є нічим іншим, як ваша лінь.По-третє - повторюсь в "сотий" раз, я - дилер, отримую документи від вас і передаю їх в інтертелеком - ось і все... Просто вже якщо хоч таким чином я є представником ІТ, то і намагаюсь робити щось більше і щось краще, в порівнянні з іншими... Хоча 25-30% абонентів Шепетівки підключені не мною.praporschik;49476 пише: те що симбіоз людина працьовита-я не сумніваюсь.в лічку його ніхто не ображав,не обзивав і т.д.але те що є запитання як до представника данних послуг і він їх сприймає як особисту образу... тим паче коли задане запитання і більш ніж півгодини не дають відповіді на нього-чи вас би це не дратувало?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.