Ingar пише: Не пам'ятаю як цей провайдер називається, але власника звати Коля і Vent його знає
не переводьте стрілки, не знаю чиє то там при наймі досі.
ПРО ЯКІСНІСТЬ ПРОВАЙДЕРІВ В ШЕПЕТІВЦІ знаю багато, бо був підключений до всіх, та знайомі по місту теж підключенні.
В мене зараз Датагруп і ОГО, чому два, бо телефон потрібен і ОГО як клієнту з 10 річним стажем за великою знижкою, все разом з телефоном і додатковими послугами близько 70 грн в міс. Доречі підтримка в них досить гарна, може не сама швидка але добротна.
-
ДАТАГРУП в свій час провів за окрему плату близько 3 тис грн, да дорого ще й тоді по курсу 8, але не було куди діватись коли артбаза своїми транспортуваннями обривала наш 20 парний кабель від укртелекому. Тариф 60-за 89грн. СЕРЕДНІЙ по якості між трьома ОСНОВНИМИ. Збої рідкі, приблизно 1 раз в міс, і то зза світла.
-
Києвстар є в трох товаришів, сам користувався пару років, відмічу зразу самий поганий за пінгами для онлайн ігр! Але більш менш стабільний, збої рідкі і стосуются тікі швидкості. ОСТАННЄ МІСЦЕ В ТРІЙЦІ ЛІДЕРІВ.
-
ІКСИ як не дивно кращий став по пінгах в танчиках то однозначно! та й взагалі все просто літає. По збоям вже тут було відмічено погоджусь, частіше ніж десь, але бистро вирішуємі, пів години в середньому. Досить непогана тех підтримка в варіаціях по телефону чи на сайти. ПЕРШЕ МІСЦЕ В ТРІЙЦІ ЛІДЕРІВ.
-
ФРІНЕТ замовив собі підключку бо акційний і є можливість, заморожу гроші на датагрупі і поки пару місяців покористуюсь фрінетом тоді і відпишу про його якість пінгі в ігрульках і т.п.
-
ВАЙНЕТ особисто не знаю, двоє знайомих нібито дуже задоволені. Є свої плюси по переводу абонів з радіо безкоштовно. Про мінуси не чув.
P.S. Все вище написане є суто моя думка, мої багаторічні досліди, і не стосуєця цін на їх послуги, розмова тількі про якість, спостереження, нікому нічого не нав’язую!!!