Заробіток в неті
- Відвідувач
Ха-ха. Жжеш!!!jaruto;56960 пише: я неможуз вас) мій однокласник заро***є до 2000 грн в місяць!вот сайт ___best-portal.net*ua___(замість зірочки крапка)
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Твій однокласник або бреше, або заро***є не на цьому сайті.Тиц-0, ПР-0В індексі:Я-33G-17Статистика 6 хостів в день.На ньому крім геморою точно нічого не заробиш)))))да чуть не забув тематика - варезконтент - копипастмоя оцінка - ГСjaruto;56960 пише: я неможуз вас) мій однокласник заро***є до 2000 грн в місяць!вот сайт ___best-portal.net*ua___(замість зірочки крапка)
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Відвідувач
Може він мав на увазі, що БУДЕ заро***ти до 2000 грн. з цього сайту? ))))Шепетівчанин;56966 пише: сейп, як я розумію це сапа?і на двох сайтах з нульовим пузом, одного якого навіть в сапу не взяли він заро***є більше 2000 грн в місяць?
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Відвідувач
Ну, скажемо, ком.юа і нет.юа безкоштовно ніхто не роздає, хіба що хост оформити на рік і тариф не з дешевих. Орг.юа та деякі регіональні дійсно безплатні були до останнього часу. Правда там регати гемору багато. Краще вже за 3 бакса рушку купити.Шепетівчанин;56968 пише: ком.юа нет.юа - великої різниці нема, безкоштовні домени які зазвичай до хосту в подарунок дають
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Відвідувач
s60.radikal.ru/i169/1011/44/e7d24eaf8c32.jpgodin;56936 пише: навряд. Я знаю двох людей, що займаються сайтами, і якось через пошук фрілансерів знайшов був 3D-моделлера з Шепетівки - мене саме такі "ремісники" цікавлять.Ще може хтось заро***є з реклами на сайтах, але хз, чи реально там заробити більше 100$ міс.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Додано о 20:42
Попереднє повідомлення було написане в 20:29
нічо так статистика))) кинь сайт в лічку або сюди, подивлюсь