| Так |
|
7 | 63.6% |
| Ні |
|
4 | 36.4% |
| Загальна кількість голосів: 11 ( olhavs, GoBLin, fan.foraund, LuK, odin ) Детальніше | |||
| Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні | |||
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Нічого не змінилось. Хто як хоче, так іDj Os пише: Головна думка в тому шо соц мережі розлінили народ, він перестав думати. Все шо їх зараз цікавить це цицьки, приколи, халявна музичка, заумні цитати і статуси.
Раніше люди чимось цікавились окрім цього, обмінювались інформацією на форумах, навіть самі її шукали...а зараз шо? Почитав шо новенького у лєнті і усьо.
О Боже, як пафосно. Мені не вистачило твоєї руки, яка похлопувала мене по плечу, коли я це читав.Dj Os пише: Змінилось друже...змінилось.
Не знаю, що в тебе за сайти.Dj Os пише: Я тримаю не один сайт і бачу, шо відвідуваність практично лишилась та сама, але народ розлінився, не коментують, не пишуть, а лише споживають інформацію.
Почему-то напомнило:Dj Os пише: Змінилось друже...змінилось. Я тримаю не один сайт і бачу, шо відвідуваність практично лишилась та сама, але народ розлінився, не коментують, не пишуть, а лише споживають інформацію.
Dj Os пише: Змінилось друже...змінилось. Я тримаю не один сайт і бачу, шо відвідуваність практично лишилась та сама, але народ розлінився, не коментують, не пишуть, а лише споживають інформацію.
odin пише: Ти так емоційно видав.
Хоч питання не ставилось типу "Соц мережі - кака, а шепсайт - цяця", але думка твоя зрозуміла і вірна, в принципі.
Хоча, раз вже почався оффтопчик невеличкий, не варто забувати, для чого був створений цей сат з самого початку, і чим став зараз.
Раніше це була прощадка для спілкування, зараз, це, швидше за все, інструмент піару і заробляння грошей. Хоча, хз, банерів не видно.
Підозрюю, що Ос і адмін мені заперечать (про гроші і піар). Але ніхріна не зрозуміло, тоді.
Раніше був один єдиний форум, з нормальним чатом, з чудовим, не перегруженим фєнєчками інтерфейсом, і було там постійно відносно багато учасників. Зараз функціональність -- феєричний піддєц, відвідуваність більше 100500 в день, а на форумі 5 чоловік з клонами, і один тормоз (або клон, який під тормоза косить).
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua