-
Форум
-
На дозвіллі
-
Флейм
-
Гумор та розваги
-
95 квартал
95 квартал
Менш
Більше
-
Дописи: 10
-
Подяка отримана: 0
-
-
31 трав. 2009 17:34 #40105
від Даша
Nino;40102 пише: подобається передача Прожекторперісхілтон)))Ото гонять там.....на ютубі можна глянути))))
Дивилась також,дуже класне,є з чого посміятись))):bf:Щодо 95 кварталу,то дуже люблю,вміють шуткувати))Дивилась його ще коли вони були лише командою КВН і до сьогодні))
Доверие и жизнь теряют только раз...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 249
-
Подяка отримана: 11
-
-
-
-
31 трав. 2009 17:43 #40106
від neodix
А мені "прожектор" щось не сподобався... 95 квартал рулить однозначно, Наша раша - теж шедевр ))) видно що люди мають талант! А от вже наш закос під Нашу рашу (Файна украйна) пару раз подивився... і зрозумів що туфта, та ще й плагіат. Все імхо.
-
НатС
-
-
Елітний учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 316
-
-
-
-
31 трав. 2009 18:12 #40107
від НатС
Наша Раша класний проект, жаль припинв роботу, хоча може це й добре, не будуть аби-що показувати, за перерву зберуть цікавий матеріал. 95 квартал без коментарів))), Файна Юкрайна - плагіат і не дуже вдалий, гумор якись тупий, хоча Камеді україна було супер. Прожектор - супер, тіпи гонят, да ще й, здається, імпровізація наполовину!
Гениальность в простоте...
Вижу цель, не вижу препятствий.
Менш
Більше
-
Дописи: 155
-
-
-
-
31 трав. 2009 18:39 #40108
від ВаДян
а мені шо файна юкрайна, шо наша раша....одна пар^^a)))95 квартал тільки можна подивитись і поржати))
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять...
Звук на полную...
-
Lego
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1764
-
Подяка отримана: 230
-
-
-
-
01 черв. 2009 13:31 #40116
від Lego
95-й квартал - отрыв! Но если бы не эти музыкальные вставки, то было бы веселее! Это же 4-5 номеров могло быть всесто них)))P.S. Шоуперисхилтон - не в ровень: другая подача, другая тематика... и местами полнейшая импровизация... просто интересно смотреть... и посмеятся до потери пульса))) Такого высмеивания политики и желтой прессы я еще не видел! Респект!! Реально высмеивают весь тот абсурд, что льется со страниц современных газет! И еще - бедные гости программы)))Наша раша - ОТСТОООООЙ! Более плоского юмора я не встречал... такой навоз что кОпец!
Менш
Більше
-
Дописи: 6
-
-
-
17 лип. 2009 13:56 #41284
від veoleta
Мені не подобається наша раша, але від 95 кварталу я у захваті, дуже прикольні у них виступи.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Менш
Більше
-
Дописи: 2
-
-
-
13 квіт. 2010 22:10 #51121
від dragan
Мне больше квартал нравится.К сожалению КВН уже отжил свое...Сейчас все, кто более ли менее умеют шутить уходят в коммерческие проекты, такие как Камеди Клуб, а выступать в КВН за копейки уже никто не будет
Кто не танцует, тот не живет (с) Иисус Христос
-
НатС
-
-
Елітний учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 316
-
-
-
-
13 квіт. 2010 22:17 #51122
від НатС
Але всі починають з КВН і це нормально КВН як і був так і залишився на достойному рівні
Гениальность в простоте...
Вижу цель, не вижу препятствий.
Менш
Більше
-
Дописи: 1
-
-
-
26 груд. 2011 09:47 #74479
від Hlop4ina
Мені подобається ППХ, а Нашу рашу терпіти не можу. Ще вподобав КВН, особливо вищу лігу. Подивився за один день всю вищу лігу
квн онлайн
. Це хоть трохи інтелектуального гумору....
Менш
Більше
-
Дописи: 92
-
Подяка отримана: 1
-
-
26 груд. 2011 09:56 #74480
від Міхалич
Hlop4ina;74479 пише: Мені подобається ППХ, а Нашу рашу терпіти не можу. Ще вподобав КВН, особливо вищу лігу. Подивився за один день всю вищу лігу
квн онлайн
. Це хоть трохи інтелектуального гумору....
Ти не можеш терпіти їхню Рашу, як державу, чи як передачу?...
-
Форум
-
На дозвіллі
-
Флейм
-
Гумор та розваги
-
95 квартал
Час відкриття сторінки: 0.169 секунд