Цензура на форумі!!
- wentel
- Автор теми
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 39
- Подяка отримана: 4
17 трав. 2017 09:02 - 17 трав. 2017 09:03 #112660
від wentel
Цензура на форумі!! був створений wentel
Вчора ввечері було заблоковано одного з активістів нашого з вами форуму безпідставно! Схоже що модератору можна вести теми з різних ракурсів та шуткувати про все і всіх а от користувачам зась! Розблокуйте Івана підстав для блокування не було!!!
Останнє редагування: 17 трав. 2017 09:03 ким wentel.
Тема заблокована.
- Anykey
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
17 трав. 2017 09:19 #112662
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Цензура на форумі!!
Я, чесно кажучи, також не "вкурив", за що саме заблоковано. Можна розшифрувати причину, з посиланнями на Правила?
Тема заблокована.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
Менш
Більше
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
17 трав. 2017 10:51 #112663
від GoBLin
Відповідь від GoBLin у темі Цензура на форумі!!
+1
Тема заблокована.
- Відвідувач
17 трав. 2017 19:57 #112672
від
Відповідь від у темі Не пишите плохого на форуме, а то админ забанит!
Уважаемые пользователи форума!!!
Судя с позиции Островского, которую он занимает на этом форуме, позволяя себе банить всех кто не в ту дудку с ним дуют и удалять невольные темы ,можна сделать вывод,что ничем от предыдущего работника, которому он посвятил целую колонку рекламы с названием : " На злодею шапка горит" - он не отличается!
Судя с позиции Островского, которую он занимает на этом форуме, позволяя себе банить всех кто не в ту дудку с ним дуют и удалять невольные темы ,можна сделать вывод,что ничем от предыдущего работника, которому он посвятил целую колонку рекламы с названием : " На злодею шапка горит" - он не отличается!
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
17 трав. 2017 22:44 #112674
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Не пишите плохого на форуме, а то админ забанит!
Мітингу з прапорами ще не було?
Все до банального просто, я попередив, що ще один пост з безпідставним обливанням лайном і в бан, Віктору дійшло, Івану очевидно ні. Посидить в місяць в бані, нічого страшного не сталось.
Все до банального просто, я попередив, що ще один пост з безпідставним обливанням лайном і в бан, Віктору дійшло, Івану очевидно ні. Посидить в місяць в бані, нічого страшного не сталось.
Тема заблокована.
- Відвідувач
17 трав. 2017 23:03 #112675
від
Это имеется ввиду не поливать грязью местную власть указывая им на ихние ошибки?
А какой смысл существования этого форума тогда???
Нашлось полтора человека из тысяч зарегистрированных, которые начали поднимать действительно важные вопросы для города и тех давайте забаним! Вот это по нашему!
А й да молодцы, чем не узурпация форума одним человеком???
Я всегда читаю этот форум и ваше поливание грязью пользователей его уж ничем не отличается, только вот другое - вы : О.В.Островский поливаете обычных людей, которым небезразличный свой город!
А какой смысл существования этого форума тогда???
Нашлось полтора человека из тысяч зарегистрированных, которые начали поднимать действительно важные вопросы для города и тех давайте забаним! Вот это по нашему!
А й да молодцы, чем не узурпация форума одним человеком???
Я всегда читаю этот форум и ваше поливание грязью пользователей его уж ничем не отличается, только вот другое - вы : О.В.Островский поливаете обычных людей, которым небезразличный свой город!
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
17 трав. 2017 23:11 #112676
від Dj Os
При чому тут влада? Пост був взагалі не про неї.
Тема заблокована.
- Відвідувач
17 трав. 2017 23:38 #112677
від
Так и такие пользователи как я хотят знать причину, если пост был про совсем другое??
Разъясните пожалуйста !
Кого или что конкретно противоречащего правилам форума вы имели в виду блокируя данного пользователя?
А то все сводится к тому ,что данный сайт контролирует один человек под патронатом верхушки города.
Разъясните пожалуйста !
Кого или что конкретно противоречащего правилам форума вы имели в виду блокируя данного пользователя?
А то все сводится к тому ,что данный сайт контролирует один человек под патронатом верхушки города.
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
17 трав. 2017 23:52 #112679
від Dj Os
Все зводиться до того, що у когось бурхлива фантазія. Якби це було так, то тут є критикани і поліпше Івана.
Якщо прям геть цікаво, то запитайте Віктора Мирончука в лічку, він вас розповість кого вони так палко хейтять на пару з Іваном.
Так ви і не користувач я так бачу Але якщо так цікаво, то Іван перейшов на особистості щодоконкретних осіб, які взагалі ніяким боком не стосуються влади, звичайні люди. Якщо Іван такий герой, то хай спробує тим людям в очі сказати те, що він тут про них писав.Так и такие пользователи как я хотят знать причину, если пост был про совсем другое??
Якщо прям геть цікаво, то запитайте Віктора Мирончука в лічку, він вас розповість кого вони так палко хейтять на пару з Іваном.
Тема заблокована.
- Anykey
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
18 трав. 2017 09:08 #112681
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Не пишите плохого на форуме, а то админ забанит!
Це більш схоже на відмазки ображеного школяра, а не на відповідь модератора.
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.069 секунд