Пропозиції щодо форуму
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Tigro4ka
- Старший учасник
- Дописи: 70
- Подяка отримана: 5
До речі, на форумі, на якому я "мешкаю", у розділі "Куплю, продам, віддам" є темка "Розпродаж усякого хламу" (де розпродається усяке-різне-різне, часом дуже потрібне й корисне), на якій я постійно "зависаю", бо дуже добра темка.Шепетівчанин;53851 пише: Меныі здається ідея супер!Я вже в думках шукав, що в мене є непотрібного, що могло б згодитися людям.
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- Tigro4ka
- Старший учасник
Про дошку оголошень зрозуміло. Але розділ, про який ми говорили, можна ж створити. Ви ж, як адмін, повинні розуміти, що розділи з тако тематикою дуже потрібні відвідувачам!Admin;53857 пише: Розділ оголошень має бути один: або на сайті або на форумі. Проаналізував відвідуваність сайту в цілому я зробив висновок що більше людей знаходяться саме на сайті, на форумі просто дещо вища активність. Тому було вирішено зробити дошку оголошень на сайті.
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- Tigro4ka
- Старший учасник
Відвідуваністю! Ось побачите, коли створите розділ, що на форумі, в цьому розділі буде набагато більше відвідувачів, ніж на сайті в дошці оголошень. Я не наполягаю. Мені свого форуму вистачає. Просто дуже хочеться, аби люди з рідного міста теж якось спілкувалися в таких потрібних темах і розділах.Admin;53859 пише: А чим відрізняється дошка оголошень від розділу "Куплю, продам, віддам" ?
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Tigro4ka
- Старший учасник
- LuK
- Адміністратор
збирай не збирай,голосуй не голосуй-буде так як вирішить адмін.jaruto;53862 пише: збираєм підписи на нову тему)
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
А ви впевненні що то не пошукові боти?На форумі розділ "куплю/продам/віддам" був-би більш популярним. Більше можливостей просто ніж на сайті.Admin;53857 пише: Розділ оголошень має бути один: або на сайті або на форумі. Проаналізував відвідуваність сайту в цілому я зробив висновок що більше людей знаходяться саме на сайті, на форумі просто дещо вища активність. Тому було вирішено зробити дошку оголошень на сайті.