Пропозиції щодо форуму
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Immortal
- Платиновий учасник
- neodix
- Елітний учасник
Аналогічно, тим більше часовий пояс в профілі +02.00 як положено, значить шось на сайті.Immortal;43613 пише: шото в мене часи не правильно йдуть, автоматично повернулися на 4 години назад, шо за прикол?
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- Immortal
- Платиновий учасник
Додано о 18:41
Попереднє повідомлення було написане в 18:05
я не дуже сильно в "нових українських" :bd: літерах но по моєму "Навіґація" то вже занадто:ag:
- Dentist
- Адміністратор
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- Tigro4ka
- Старший учасник
- Дописи: 70
- Подяка отримана: 5
- LuK
- Адміністратор
- Tigro4ka
- Старший учасник
- Дописи: 70
- Подяка отримана: 5
Саме в розділі Дошка оголошень треба було би створити підрозділ "Куплю, продам, віддам" аби користувач через Пошук зміг принаймні знайти це. Бо я шукала, а видало мені тільки окремі повідомлення в темах, які зовсім, наприклад, мені не підходять.LuK;53848 пише: давно про це говорили. на нетішинському форумі це дуже популярний розділ, ilink.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=26 для прикладу. в нас тут є на сайті розділ оголошень, shepetivka.km.ua/component/option,com_adsmanager/Itemid,130/ але думаю у розділ "куплю-продам"на форумі будуть заходити більше. все в руках адміна)))
Добавлено в 08:05
Предыдущее сообщение было написано в 07:46
хм, була я на цій дошці, – не зручно. Краще окремий розділ був би.LuK;53848 пише: давно про це говорили. на нетішинському форумі це дуже популярний розділ, ilink.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=26 для прикладу. в нас тут є на сайті розділ оголошень, shepetivka.km.ua/component/option,com_adsmanager/Itemid,130/ але думаю у розділ "куплю-продам"на форумі будуть заходити більше. все в руках адміна)))