Частина 3. Бал Сатани триває...

  • arfe6
  • arfe6 аватар Автор теми
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
02 вер. 2017 19:46 #114292 від arfe6
29 грудня2017р. мама вийшла з хати та впала: зломила бедро! То був жах! Маму поклали в лікарню на витяжку на місяць. Я була з нею,доглядала. В неділю 21 січня, лікар повідомив,що мамі буде накладено гіпс та до кінця тиждня маму випишуть. Я вирішила в вечері йти до хати та прогріти її. Газ був увікнутий на самий малий ,бо були крепкі морози.
Коли я прийшла до хати,то побачила,що ручка дверей ледь тримається. Відмикнула двері та побачила жах! В хаті було дуже зимно,котел не горів,росширювальний бачок був рострощаний,води було повне горище. Далі ,ще цікавіше: лічильник крутився,але газ не рахував.
Я викликала "аварійку". Мені сказали,що потрібен майстер. Майстра знайшли "аварійщики"(було на дворі більше - 20 морозу! Я знала напевне,як майстер не приїде,то до ранку систему опалення буде знищено!
Майстер прийшов, зробив котла,там щось було з запальником. "Аварійщики " продивилися,всі можливі канали витоку газу! Котел було вімкнуто! Бачок поміняли на другий день. Вся справа була в лічильнику! Майстер казав,що перший раз бачить,щоби поламався красилівський лічильник! З лічильника почалися всі наші біди!
Я подзвонила в лабораторію,прийшов майстер з лічильником(з обмінного фонду). Той майстер був малого зросту,огрядний чоловік в грубих окулярах та погано чув. Лічильник який він встановив,почав шалено крутити м. куб. газу! За сутки накрутив 20 м. куб.Я була в шоці,так їв газ лише радяньський котел комбінований! Площа хати 113 м. кв. На той час у нас стояв котел "Вулкан" останньої модіфікації. Не той,що збирає саджу! Той накручував до 500 м. куб. Цей не більше 400 м. куб. в найлютіші морози! Лічильник крутив куби,як скажений: прийшлось брати субсидію, бо татова льгота була замала! Обмінний лічильник накручував за місяць до 1200 м. куб.,я попросила другий. Другий продовжував качати куби в тому ж режимі по 1200м. куб. Майстер приходив той самий.
Якось прийшов той самий майстер та приніс наш лічильник з ремонту! Нічого не змінилося!Ціле літо ми сидимо голодні та без потрібних ліків для мами,а лічильник за липень(було до +38) накрутив мені 66 м. куб. газу! Я в шоці, в грошах це 456 грн.! Мама хворіє, працюю як віл,город мені затравили,все купую на базарі! Навіть з"їла яблуко,то до ранку ледь не померла. Вижила маминими молитвами та промивкою! Ніколи в світі,в мене так не боліла печінка,як після того яблучка! Ніхто нічого не бачить,нас знищують по всім правилам радяньської системи! Ми в свої хаті лишні люди! Наша хата стала нашою камерою тортур! Ми в концтаборі! Йти не має куди,будемо помирати тут! Лічильник продовжує накручувати м. куб. газу! Правда,коли сусіди з першого номеру пекли старе сало(смерділо крепко) на моєму лічильнику рухались останні цифри,ті,що червоні! Що зробив той Кулібін з лабораторії-не знаю. Тільки сусід з 5-ого номеру радіє,що ми здохнемо з голоду! Бо живемо на те,що лишається після оплати "комуналки" !
Нас знищують,як можуть! З сусідів зробили банду,яка не скриває,що то їхня все робота! Сусід з 5-ого номеру хвалився в дворі,що був на моєму горищі,навіть росказував,що там стоїть! Був він там,нищив бачок,знаю напевне! На роботу йти я не можу,наняти мамі няньку не має грошей! Що зробив той чоловік з лабораторії з моїм лічильником -не знаю! Щось мені каже,що то його робота! Браво майстре! Хай Вам буде добре! Як мені,чи ще краще!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 вер. 2017 21:50 #114313 від myron
Відповідь від myron у темі Частина 3. Бал Сатани триває...
Спочатку світло тепер газ! Третя частина триллера

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
04 вер. 2017 07:45 #114314 від либерман
Весь світ проти однієї людини

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.105 секунд
0
репостів
0
репостів