Частина 2. Бал Сатани триває....

  • arfe6
  • arfe6 аватар Автор теми
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
02 вер. 2017 18:43 #114290 від arfe6
Дивний світ,дивні люди! Жили собі родиною,нікого не чіпали,працювали багато. А тут пишуть,що я раптово стала сліпою, склерозною та взагалі в маразмі! Та приходьте на М. Шептицького 3,раніше Тургенева,подивіться на той клятий кривий стовб,що стоїть в моєму дворі в воротах! Він всей в перетинках різних: через той стовб,через нульовий дріт зроблено два прохода в мою хату! Тобто,шиномонтажник та його халуї мають змогу вимикати мені світло,бо в буді (М. Шептицького 3а) стоїть система перемикачів за допомогою яких,відключають мені світло,користуються моїм світлом, моя хата стала якимось торшером! 7 липня був контролер,чи нанятий "шиномонтажником" молодик,який відрекомендувався контролером! Навіть він був здивований,яким чином в мене за тиждень нагоріло 74 кв.год.! Я була в шоці! Під цю дудку в мене було викрадено тим молодиком мобільний телефон ,в ньму було багато фото того,що коїться навколо мене.
Я шукала свій мобільний,але сусід з 5-ого номера голосно сказав,що мій самсунг,вже у них! Та що тепер,вони мене таки заб"ють,а я не зможу визвати поліцію! Той "контролер" відкривав лічильника та причипив до дроту щось,як я зрозуміла згодом,то була камера. Потрібно йти в РЕМ та вирішувати проблему!
11 серпня в ніч з п"ятниці на суботу сусід з 5-ого номеру чергував в тій буді( М. Шептицького 3а) вбивав нас електромагнітними променями за наш рахунок. Ця команда робить так цілодобово(1-ий та 5 - ий номери),мої сусіди з двох боків. Заробляють собі індульгенції! Звістно, індульгенцій не буде,бо є квадрат площою в 24 сотки,який буде шиномонтажем для важких автівок.Вони входять в той першочерговий квадрат!
11 серпня було дуже спекотно! В час ночі, я вийшла на балкон. На дворі стояв смог,смерділо горілою проводкою. До сусіда з 1-ого номеру під"їхав зять на таксі,а сусіди з 5-ого номеру спали,спали дружина,донька та онука того ,що чергував! Він так прагнув нас знищити,що повмикав всі свої старі електромагнітні прибори,йому здалося,що вбивати нас через наш прохід в хату буде мало! Дим стояв ,як туман! Я почала будити сусідок з 5-ого номеру,вони ледь повиходили. Хати старі ,проводка стара,от і почала диміти! Вона кричала,що то не вона,побігла в буду до чоловіка. Казала,що він там спав.Ледве розбудила. Може так,а може і не так. Не знаю.До ранку не спав ніхто,той дим позаходив в хати,всі повідчиняли двері та вікна та вивітрювали хати! Ми з мамою- також!
Вранці я пішла на базар! Весь базар гудів,як вулик,всі питали,що трапилося в ночі . Я була здивована: звідки Шепетівка все знає! Один чоловік стверджував,що наш район буде спалено всерівно! Думаю,що ні. Вітер увесь час західний,участки наші малі,поряд лікарня,там сосни,далі місто. Хто загасить таке лихо!
Колись моя подруга казала,що Шепетівка місто цікаве: як що Ви пчихните в одному кінці,то в другому побажають здоровья!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
02 вер. 2017 19:41 #114291 від либерман
Не переймайтеся, ви безсмертні! Ще ніхто не витримував двух років опромінення в таких дозах. Живіть і радійте життю

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • arfe6
  • arfe6 аватар Автор теми
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
02 вер. 2017 19:57 #114293 від arfe6
Відповідь від arfe6 у темі Частина 2. Бал Сатани триває....
Два роки ми не витримаємо також! Ми не бессмертні! На жаль! 22 серпня минув рік ,як Ви пане "шиномонтажнику"стаціонарно нас опромінюєте зі своїми посіпаками! До того ,Ви нас вбивали за допомогую ціган,потім бувшіх зеків та інших колоритних осіб!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 вер. 2017 21:48 #114312 від myron
Відповідь від myron у темі Частина 2. Бал Сатани триває....
Друга частина триллера !

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.156 секунд
0
репостів
0
репостів