Вимірювати успіх грошима - прикмета бідності розуму

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
20 квіт. 2016 08:19 - 20 квіт. 2016 09:41 #106196 від pruduk
Бідна людина упевнена, що тільки володіння певною сумою грошей здатне принести їй радість. Лише певна сума на рахунку в банку може дарувати їй можливість відчути щастя завдяки дизайнерському одягу, красивому особняку, подорожам і т. п.

Але практика показує, що щастя так і не приходить. Успішна людина міряє щастя в одиницях, більш значущих, ніж долари, рублі або юані. У чому саме - кожен вирішує для себе сам.

Бажання отримати відразу і по максимуму - одвічна прикмета бідних людей. Вони не здатні зрозуміти те, що, влаштовуючись на посаду з середньою зарплатою в солідну компанію, можна через декілька років мати набагато більше, ніж якщо звертати увагу тільки на те, скільки ви отримаєте через місяць.
Готові до невдач студенти говорять про те, що інститут тільки віднімає у них час, який можна було витратити на «заробляння баришів».

Життя важке! Просто жахливе! Кругом дискримінація, корупція, хамство, кримінал - вам, нормальні людині, немає дороги до успіху!

З усім цим погодиться кожен потенційний невдаха.
Вакцина від цієї звички - креативність. Креативність - визначення, що характеризує продукт діяльності людини, створеної способом, що відрізняється від аналогічних, новизною підходу, творчим рішенням. Як правило створюється для привертання уваги, в основному за рахунок шокування, пародіювання, легкості сприйняття, яскравості і високою запам'ятованістю образу. Деякі розуміють під креативом творчість, поставлену на потік. Фактично креатив — це синонім слова «творчість». Називаючи визначені, наприклад, рекламні або художні роботи креативом, в більшості випадків просто намагаються пустити пил в очі новомодним словом. Знаходьте унікальні можливості боротися з пороками зовнішнього середовища, виходьте переможцем з самого початку невигідної для вас ситуації і вам успіх забезпечений!
Останнє редагування: 20 квіт. 2016 09:41 ким pruduk.
Ці користувачі подякували: ahent

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів