ЖІНОЧЕ ВЗУТТЯ РОЗПОВІСТЬ ПРО ХАРАКТЕР ЖІНКИ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
14 бер. 2016 22:31 #105824 від pruduk
Ваше взуття може розповісти про вас набагато більше, аніж ви можете про це здогадуватися. Річ не у вашій охайності чи умінні комбінувати речі, а у ваших дійсних уподобаннях! Про ваш характер розповість ваше взуття.

Наприклад, якщо тлумачити взуття мовою психологів, то високий каблук та «шпильки» носять жінки, які «не хочуть твердо стояли на землі», ні в прямому, ні в переносному сенсі. Це фантазерки та мрійниці. Тобто жінка бажає бути залежною від коханого та потребує, аби її носили на руках.

Зручні кросівки чи кеди носять експресивні, незалежні та нетерплячі люди. Хоча любительки спортивного взуття і знаходяться в пошуках свого «я», вони консервативні і не люблять змін.

Акуратні балетки говорять про те, що перед вами уважна і великодушна особа. Такі жінки, як правило, дуже люблять дітей, тварин і романтику. У чоловічій половині людства викликають інстинкт «захисника», потребують у ласці та увазі.

Вічно модні човники. Прихильниці такого взуття надзвичайно креативні та непостійні. Біда таких жінок, що вони дуже швидко чимось захоплюються, починають щось робити, а потім так само несподівано зупиняються та починають, щось нове. Недочитаних книг, незакінчених курсів, незавершених ремонтів у їхньому житті може назбиратися безліч! Але володіють витонченим смаком, що не кожній красуні притаманний!

Взуття на платформі. Такі моделі обирають емансиповані і волелюбні дами. Впевненість в собі, впертість і прямолінійність - невід'ємні риси їхнього характеру. Практичні натури.

Танкетки. Жінка, якій до душі таке взуття, часто сумнівається в своїх силах, але це не заважає їй бути легкою і приємною у спілкуванні. У чомусь вона непередбачувана, в чомусь - загадкова, але завжди цікава.

Взуття на високих підборах носять панянки, які люблять жити на широку ногу, які завжди там, де веселощі і вечірки. Їм подобається бути в центрі уваги. І чим тонше каблук, тим це бажання сильніше.

Високі чоботи вибирають невпевнені дівчата, які звикли приховувати свої почуття. За зовнішньою войовничістю, розкутістю і зібраністю вони ховають сором'язливість і крайню чутливість.

Шанувальниці напівчобітків - рідкісні оптимістки, які, як правило, не замислюються про майбутнє і не обтяжують себе минулим, всі їхні проблеми зазвичай вирішуються самі собою. В особистих стосунках такі панянки легковажні: віддають перевагу коротким романам, уникають стабільних відносин.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.074 секунд
0
репостів
0
репостів