ФЛУД -2 )))
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Плюсую 100500 тыщъ разIIIkinep пише: Я вже навіт з тобою Алоіз не спорю
Запеленгован
СиРожа - еще один клон Трололоиса, б\п
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
IIIkinep пише: Та з ким сваритися?)
Я вже навіт з тобою Алоіз не спорю, бо зрозумів що ти дебіл в медичному значені цього слова!
Ти таки на особистості перейшов. Та ще й ім’я Алоїза в суї назвав. Нєхорошо. А я навіть твої граматичні помилки не чіпав...
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 15
просто треба було вчити нормальну історію своєї країни, а не викривлену тими покручами, манкуртами! тоді б і було у країні все по-іншому, і не було би хамів та безкультурних чоловіків, які ще мають наглість ображати беззахисних жінок!IIIkinep пише: Та згадуй кого хоч)) ти ж спеціаліст в цій темі)
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
IIIkinep пише: Та можеш і помилки чіпати, раз по темі нема що добавити.
Помилки тобі Вікуся перевірить - вона в цій справі фахівець, а я не "мєчу бісєр"...
- IIIkinep
- Платиновий учасник
vica07042012 пише:
просто треба було вчити нормальну історію своєї країни, а не викривлену тими покручами, манкуртами! тоді б і було у країні все по-іншому, і не було би хамів та безкультурних чоловіків, які ще мають наглість ображати беззахисних жінок!IIIkinep пише: Та згадуй кого хоч)) ти ж спеціаліст в цій темі)
Ясно, по новому пластинку начала мотати)
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
Ні, ви не те що трошки хамовитий, ви ще і безграмотний дуже!!!!!!!!! уроки української мови у середній школі ви явно усі пропускали, бо інакше ви би знали, де і коли слід розставляти розділові знаки, а також ви би знали, що слова типу" по-новому"і такі інші пишуться через дефіс! Це ж складні прислівники! Сьомий клас ви геть прогуляли!!!!!!!!!!!!IIIkinep пише:
vica07042012 пише:
Ясно, по новому пластинку начала мотати)
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
ну все, я вас за язик не тягнула! самі напросились! так що тепер очікуйте виправлення усіх ваших помилок!!!!!!!!!!!!!!IIIkinep пише: Дякую)) дозволяю вам редактувати за мною всі моі повідомлення)
- IIIkinep
- Платиновий учасник
Добросовісно робіть бо якщо так аби поговорити нам не надо)