ФЛУД -2 )))
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 15
ТАААААААААК, шановний, і ви туди ж?????????? хіба у Шепетівці не вчать правил ввічливості?????? нема такого? якщо ви якесь там пінгвіненятко, то не означає, що і всіх треба порівнювати із собою!!!!!!!!!! що, чоловіча солідарність? чи правда в очі коле? хіба я десь щось неправдиво сказала?! чого ж ви захищаєте хама, чи то пак- ображаєте даму? може то якраз ви у нас тут трансвестит?!IIIkinep пише: Шось мені здаеться що Віка ще один віртуальний трансвестит))
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
Та ото воно і видно, що ви житель-примара!!!!!!!!!!!! бо СССР - дааааааааавно не існує!!!!!!!!!!! а ви існуєте, і позиціонуєте себе, як житель СССР. ну що ж, тоді вам саме час показати дорогу туди, де те ваше нікчемне СССР!!!!!!!!!!!! там ви і будете пишатися славою неіснуючих уже героїв, славою мертвої країни, виспівувати оди тій країні!!!!!!!!!!!!ТРПКСН-941-А пише:
Атжог на 100500IIIkinep пише: Шось мені здаеться що Віка ще один віртуальний трансвестит))
Да ни в жизньvica07042012 пише: буде себе вважати жителем України!!!!!!!!!!!!!!
- Lego
- Платиновий учасник
Вроде бы и интернет не первый год в Шеп, а поутверждаться каждый второй гаразд...
Еще не видел ни одной темы, где велись бы спокойные разговоры без перехода на личности и "сам дурак"
Что ж вы за люди то такие?
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Нет, шкипер просто тоже линуксоид ))vica07042012 пише: якщо ви якесь там пінгвіненятко, то не означає, що і всіх треба порівнювати із собою!!!!!!!!!!що, чоловіча солідарність?
И заодно форум ожил слегонца
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
таки досить дивна! я би її якось перефразувала, бо щось не дуже гарне виходить! точно у стилі трансвеститів!)))))))))))Si Rozha пише: Дивна фраза:
IIIkinep wrot
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
а не треба було тут деяким істотам мене ображати!!!!!!!!!!!! я не дам собі наплювати у тарілку чи в обличчя!!!!!!!!! і ніхто не "гризеться"!!!!!!!!! у паньства виникла чоловіча солідарність щодо нападу на беззахисну жінку!!!!!!!!!!!!Lego пише: Народ, что ж вам мирно то не живется... грызетесь как собаки дворовые....
Вроде бы и интернет не первый год в Шеп, а поутверждаться каждый второй гаразд...
Еще не видел ни одной темы, где велись бы спокойные разговоры без перехода на личности и "сам дурак"
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
Lego пише: Народ, что ж вам мирно то не живется... грызетесь как собаки дворовые....
А не треба чіпати беззахисних дам...
- IIIkinep
- Платиновий учасник
А вам треба бути меньш емоційним/ою))
Ти можеш конкретно сказати чого ти хочеш?)
Поміняти назви вулиць не реально))
Да і є більше важливі проблеми які потребують фінансування!!
А я вибачаюсь , ви з якого міста?) Хоча можете не говорити, я веду до того що краще би у свому місті вулиці міняли)я впевнений з радянським минулим іх багато))
Правил вічливості в шепетівкі не вчать!!! Навіть клубу благородних девіц нема)
Тут вже як повезе) дано чи не дано))
Ви би свою поведінку поміняли) вона явною є девіантною!!
- vica07042012
- Автор теми
- Старший учасник
хах, а то досить цікаве явище!!!!!!!!! треба вміти сидіти у форумі, щоб дослужитись!!!!!!!!!!Si Rozha пише: Люка, ну це ващє... Віка шепетівчанин, а я, блін, турыст
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Патаму шо щас как зарвуцца сюда модеры с банхаммером...