Форма пластиковая для тротуарных дорожек
- Dred
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
www.kidstaff.com.ua/tema-2508996.html
цікава думка тих хто купляв таку штучку або хто про в заливкі і укладанні тротуарної плитки
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
тільки думаю ціна для куска пластмасси завищена
- Dred
- Автор теми
- Платиновий учасник
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Тіки у них не купувати. Я думаю шо в китаї подібна форма копійки коштує, або може де вже і у нас роблять. Або коваля знайомого попроси зробить.
- Dred
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Відвідувач
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Старик Хотабыч пише: А в розчин ще щось додавати потрібно ? Для морозостійкості ? Бачив плитку ,яка 2 сезони не витримує ,а є така що роками лежить. Від чого залежить ? Може пластифікатор який, чи ще що?
Залежить від товщини. Для ніг (не для авто) має бути не менше 5 см. Бетонна основа - це додаткові витрати, але якщо класти тупо на землю, то через щілини між окремими "камінцями" з часом почнуть проростати рослини, що сприятиме їх зміщенню, а згодом і руйнуванню. Я робив основу з геотекстилю (агроволокна) і 3-4 см щебеню, який утрамбовував, а потім заливав бетон. Правда, форма була не фабрична, а саморобна - змоделював із залишків пластикової вагонки, куски якої (грані камінців) скріплював скотчем. Форма вже наступного дня легко прибирається, але бажано уникати гострих кутків, бо вони обламуються при знятті форми. Хоча в цьому також є свій шарм. Камінці получаються більш кутасті, ніж у даному випадку, але в цілому доріжка виглядає досить цікаво. Просто треба не пошкодувати часу і проявити фантазію при моделюванні форми. І ще одна порада - бажано робити "початок" і "кінець" конгруентними, щоб не було занадто великих щілин на стиках. Перепрошую, що не можу розмістити фото, бо вони, по суті, є відбитками пальців Алоїза...))))
Не бійся!
- LuK
- Адміністратор
ціну не питала,ала на акро вони вже по 120 гр