Всім хто любить готувати!!

  • smart
  • smart аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
18 лют. 2009 19:10 #35850 від smart
Всім хто любить готувати!! був створений smart
Всім хто любить готувати - єднаймося!Розпочато новий інтернет-проект - кулінарний блог!Заходьте, знайомтесь, присилайте свої рецепти!Адреса ресурсу: ituma.intwayblog.net/

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
28 лют. 2009 10:10 #36154 від LuK
Ну я туди заходити не буду!!!Краще пропоную тут виложувати цікавенькі рецепти з фото))) Знайшла цікавий рецепт- який думаю буде не поганою прикрасою святкового столу на 8 БЕРЕЗНЯ!Особливо якщо його приготують чоловіки своїм коханим... :)
Вкладений файл:
КАНАПЕ <<БОЖЬИ КОРОВКИ>>На крекер тонким слоем намазать сл.масло,и положить тонкий кусочек красной рыбы.Маленькие помидорки разрезать пополам.На каждой половинке помидора сделайте надрез и отогните кожицу.Маслины разрежьте пополам вдоль затем поперек.Из майонеза и икринок сделайте глазки и точки на крыльях.Украсте листиками петрушки.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
20 лют. 2011 11:48 #60650 від LuK
intesto.com/recipes/day-to-day/vtoroe/88...ekanka-s-miasom.html вчора приготувала.дуже смачно.тільки беріть великі макарони.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Morkovka
  • Morkovka аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
21 лют. 2011 18:38 #60774 від Morkovka
Відповідь від Morkovka у темі Відповідь: Всім хто любить готувати!!
Треба буде спробувати! Виглядає смачно))

Вкладений файл:
:cs:
Вкладений файл:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
21 лют. 2011 18:51 #60775 від LuK
і на смак классне,часника не жалій ;) я зробила слой фаршу-макарони-фарш-сир.а якщо зробити у 2-3 слої (фарш-макарони) і кожен слой пересипати сиром буде взагалі ням ням.лазанья)))

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • makar75
  • makar75 аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
21 лют. 2011 18:54 #60776 від makar75
Відповідь від makar75 у темі Відповідь: Всім хто любить готувати!!
Вже слюньки потекли.Але готувати пока ліньки,буду просити дружину.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Morkovka
  • Morkovka аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
23 лют. 2011 16:06 #60966 від Morkovka
Відповідь від Morkovka у темі Відповідь: Всім хто любить готувати!!
В мікрохвильовій не пробувала робити?

Вкладений файл:
:cs:
Вкладений файл:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
23 лют. 2011 16:08 #60967 від LuK
ні,робила в духовці,але можна і в мікрохвильовій.тільки обов"язково накрити кришкою

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
19 груд. 2011 21:04 #74233 від LuK
ХрюндельНеобходимо:Тушки кальмаров (количество зависит от порций)сыряйцамайонезшампиньонылукспециигвоздикамасло сливочноеСпособ приготовления:Кальмары отварить 5 минут, сыр натереть на терке,шампиньоны пожарить с луком,яйца сварить вкурутую,порубить,смешать все это,заправить майонезом,поперчить,посолить,набить тушки.оформить в хрюшек.затянуть одну сторону под пятачок.ушки из отрезанных плавничков,глазки из гвоздики. А вообще начинка может быть всевозможной!!! Набитых хрюшек нужно немного обжарить на сливочном масле...приятного аппетита!!!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Morkovka
  • Morkovka аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
19 груд. 2011 22:24 #74246 від Morkovka
Відповідь від Morkovka у темі Відповідь: Всім хто любить готувати!!
А я десь читала, що якщо кальмари варити більше 30 секунд, то вони будуть жорсткі!

Вкладений файл:
:cs:
Вкладений файл:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.261 секунд