Знаючи вдачу Володимира Броніславовича, він міг про це просто забутиЯкщо заступник мера в офіційному коментарі не вважав за потрібне про такі перемовини згадати, то мабуть це не зовсім так?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Островський О.В. пише: Знаючи вдачу Володимира Броніславовича, він міг про це просто забути
korolyek пише:
Островський О.В. пише: Знаючи вдачу Володимира Броніславовича, він міг про це просто забути
/quote]
Тим не менше його знов обрали заступником голови...
Обирали по принципу - де був у кормушки,ума - з полушку))Буде плазувати перед .....Шкода наше місто(
Ну так ліпших щось на горизонті не видать. Він може людина і специфічна, але в комунальній сфері знається ліпше за багатьох. Альтернативи ж кращої ніхто не запропонував.korolyek пише:
Тим не менше його знов обрали заступником голови...Островський О.В. пише: Знаючи вдачу Володимира Броніславовича, він міг про це просто забути
Сашенька Фридрих пише:
Нещодавно мені зателефонувала Любов Гончарук з місцевої газети " день за днем " , з приводу безпритульних твар. Я зраділа , що кількість однодумців , небайдужих до страждань тварин збільшується . Я помилилась ! Сьогодні прочитала статтю під назвою -" собаці -закон , а людина не захищена" . Мені дивно , така молода жінка вже встигла накопити стільки негативу до тварин .
Назва та стиль написання , покликаний збільшити і без того високий градус агресії в суспільстві , щодо тварин . Ода комунальному підприємству яке десятиліттями вбиває беззахисних , цілком залежних від волі людей , маленьких створінь . Стаття закінчується на тому , що на передодні виходу газети її редактора вкусив бродячий пес , що ще раз підтверджує їх високий рівень інтелекту та інтуїції .
Бродячі собаки не падають з неба! Вони результат людської нікчемності та відсутності співчуття . Якщо вони почали вам заважати у місті , якщо вас нервує їх гавкіт , то проблема не в них , а в вашій мізерності , бездушності та бездуховності .
Хто вам дав право вирішувати їх долі ?! Життя усім виставляє рахунки , чужий біль має високу ціну .
Eugene пише:
Сашенька Фридрих пише: Бродячі собаки не падають з неба! Вони результат людської нікчемності та відсутності співчуття . Якщо вони почали вам заважати у місті , якщо вас нервує їх гавкіт , то проблема не в них , а в вашій мізерності , бездушності та бездуховності.
Ок. З неба не падають. Цю проблему створили люди. І вирішувати її мають люди.
Можна поцікавитись: а як ви пропонуєте вирішувати цю проблему? Чи ви не вважаєте це проблемою?
vasyok пише: Газета день-за-днем реально немає чого писати. Краще б написали як захистити безпритульних тварин чи про ЛЮДЕЙ(пишу з великої букви) які допомагають їм харчами. Два випадки: Два роки тому возив малу в садочок "Білочка", так от там біля садка є теплотраса на якій весь час зранку чергували 5-6 котів і одна жіночка(не буду казати прізвище бо вона відома в Шепетівці) кожен день йдучи на роботу зупинялася і давала їм їсти, і другий такий самий випадок біля військомату, коли йду на роботу то бачу як коти чекають на щось смачненьке від людей. Замість того, щоб писати про проблеми міста і його людей ця газета втюхує нам або всі листки з передвиборчою агітацією, або брєд передрукований з інших видань. До речі за ті випуски де не було жодної статті крім передвиборчої агітації з наступного року на одного підписника у Вас буде менше(я таки вговорив дружину передплату не продовжувати), я вам платив не за рекламу і не за папір а за цікаві матеріали. Проблему безпритульних тварин потрібно вирішувати, але не потрібно збурювати людей проти цих тварин.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua