- Дописи: 77
- Подяка отримана: 7
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Спасиба))Шкип;57997 пише: Ну то зрозумiло))а людей чим веселить? Чи масовка як мотивацiя займатись)ладно,не ведись.молодець)
1. От був би в мене стаж год чи два тоді мооооже б і..:bq:2. Ну панятне дєло, в мене нета небуло тоді і ми з другом просто от нех** делать , робили те що нравиться :df:3.Ну а ти думаєш, шо за три місяці я буду качком з розпертими мишцами з помощю турніка,тєм более з моїм худим тєлом ???я мало приділяв уваги на силу, а більше на ізучєніє елементов..коли шось неполучалось ізучити, то я розвивав силу4. Ти хтів написати експандером?? Ну раньше, до турніка трохи мйяв його(ще тої зими), но ще раз пишу, руки в мене не такі і грубі шоб прям втриматись на турніку з роскачки..І потом сто пудняк нада будуть лямки для любого елемєнта уже =((IIIkinep;58036 пише: а 60 слабо за один подходік широким хватом на турніку?)))не зараз а вообще))ти звичайно вибач,але те що зараз називають "турнікмен". в дитинстві ми називали просто....спосіб вбити час)))ну звичайно нормально.але силових вправх якось дуже мало.рукоходи чого не задіюєш. на зігнутих руках туди і назад хват буде вафлі.спандером працюєш? - якщо нормально працювати спандером тобі і лямок не треба буде.моя порада,приділяй більше уваги силовим вправам.
Ну панятно шо турнік - це крепатура тєла височайша!А ти ще й думаєш шо я на рекорд хочу йти по підтягуванню???Мене обичні підтягуання не інтєрєсують, мене більш силові і тєхнічні елементи прікалують..від них башку зносить..Кайф получаєш кроче коли це робиш))))Тобі скільки років шо ти таке пишеш?Єслі би й хотів то за два місяці максімум 40 за падход зробив би!IIIkinep;58043 пише: за лямкик,я ж образно)))) це ж міра безпеки
з помощю турніка можна так накачати мишци,ти собі навіть не уявляеш як. точніше можна так як захочеш від обєма до рельефа. за 2 місяці реально 60 зробити ))) перевірено
чіпляй грузи.:bf:
Монохромному отряду ответный "Прувэт!!!"IIIkinep;58036 пише: Викоростовуючи нагоду хочу передати привіт "бобрам сыктывкарскым":bd:
Все те шо ти мені тут ща написав я й без тебе давно знаю....А про базу, то Я ж не просто зробив елемент, навчився і всё даволєн, а полностю розбираю собі в умі шо і як....І друга почті всё цьго навичв, дешо йому туго в голову лізе!Вот моя школа! :bd::bd::bd:Його відєо старе: vkontakte.ru/video59117889_152061603 Його відєо нове: vkontakte.ru/video-21421923_158168360Lego;58050 пише: Чтобы "прикалываться" от хороших фигур нужна база...А база в данно случае как раз банальные подтягивания на широком хвате... возможно с грузом, как сказал Шкипер.И еще... от "прокачки" на турнике еще никого мясом не разносило... поверь)))
Что-то ты чувак уже запутался... то сам знаешь, то не интересуют :ag:Andryuha941;58044 пише: Мене обичні підтягуання не інтєрєсують...
Я імєю ввіду шо незациклююся на одних підтягуваннях :af:Lego;58057 пише: Что-то ты чувак уже запутался... то сам знаешь, то не интересуют :ag:
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua