Аксел везет тебестараємся...тра буде порахувати скілки я народу привів на форум ))<div class='quotetop'>(PLAGIATOR @ 6.3.2008, 10:44) [snapback]36056[/snapback]</div>[/b]
Віт, робим міні-чатовку! Нас чекає період буйних зустрічей![/b]міні це тіпа я і ти ?))))але якшо повезе я буду в шепетівці аж 14-16 числа і то 50/50і доречі ДЛЯ НОВЕНЬКИХ!!!НЕ МАРОЗЬТЕСЬ!!!!!ПОСТІТЬ!!!!
Привіт усім! Я тут новенький і перший раз. Моє паганяло Полкіло! Давайте будем знайомитись. Пишіть!Ну привіт Полкіло 8-) !Раді вітати! Окрім поганяла у тебе, напевно є ім'я, дуже б хотілось його побачати))Як потрапив на Шепетівський форум? 8-)/ :cool:[/b]
Привіт усім! Я тут новенький і перший раз. Моє паганяло Полкіло! Давайте будем знайомитись. Пишіть!Дарова чувак! Я так понимаю, в украинской интерпретации поганяло было бы ПiвКiло? :wink:/ :cool:[/b]
Цікаво скільки є найбільше спроб шоб засвітитися на форумі?заходиш вперше, щось нетак змолов, зачмирили.обдумавши все добре, змінюєш нік і все спочаткуі так поки не зробиш те що від тебе очікують, або нестанеш таким як всі...[/b]8-) Не знаю як хто, але я своїх ніків не змінювала і реєструвалась всього один раз! І по-моєму до новеньких у нас відносяться добре, якщо і новенькі до нас відносяться добре))) 8-)
привет всем! ну я уже не столько новенькая но все ж здесь мало кого знаю)[/b]Привіт))) Не знаю, хто ти, але давай знайомитися!!! Де навчаєшся??? :-) Кароч, пиши, хто ти і шо ти!!!! Які погляди на життя??? 8-)
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua