Перший день року багатий на форумчан-іменинників:ag: аж 13!!![SIZE=5]Vent , Nachtigal , mdmdmdmdmd , mdmdmdmd , DarthVader , [COLOR=Red]Аdmin , PREDATOR , rokenrolla , sima7, voltsya, AbybY , mdmdmdmd2 , mdmdmdmdmdmd [/SIZE][/COLOR] [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red]З Днем народження всіх!!![/SIZE][/FONT][/COLOR]

[SIZE=4]Нехай вам засяють Різдвяні вогні!Здоров'я й добробуту в вашій сім'ї!Бажаю, щоб завжди робота була,І щоб раділа вся ваша сім'я.Щоб рік що наступить,Був кращим за всіх,Вам злагоди в домі і в справах усіх! [/SIZE]
[SIZE=6]З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ![/SIZE]
[FONT=Arial Black][SIZE=7]ЛЕГО[/SIZE][/FONT]
[FONT=Fixedsys][SIZE=3]З днем народження щиро вітаю,Щастя і здоров'я я Тобі бажаю,Хай сміється доля ,як калина в лузі,Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі.Нехай Тебе щастя, як дощ обливає,Нехай Тебе радість завжди зустрічає,Нехай Тебе любить хто милий душі,Цього я бажаю Тобі від душі.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Пусть счастье в день рождения К дверям твоим примчит,Как музыка весенняя ,На сердце зазвучит-Простое счастье, чистое, Как детское кино,Как солнышко лучистое,Входящее в окно.Пусть будет день рождения Обычным, без затей-Днем просто обалденияОт шума и гостей.Днем дружного съеденияСалатов и котлетДнем просто наслаждения-А почему бы нет?Чтоб так душа растаялаЗа этот твой денек,Как снег, что мама ставилаВ тазу на огонек.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=5]LEGO[/SIZE]
С днём рожденья поздравляемИ желаем, в основном,Чтоб здоровье твоё былоКрепким нынче и потом,Чтоб успешно шла работаИ сбывались все мечты,Чтоб житейские заботыНе стирали красоты!Всё, что светлое есть,И большое в судьбе,Мы от чистого сердцаЖелаем тебе!Пусть годы летятЭто всё - ерунда,Ты только душойНе старей никогда!
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua