Пане модератор власник сайту засекречений то чому користувачі повинні показувати справжні обличчя ????Підтримую ANIKEYa !!!! і толку з того зібрання кожен буде відстоювати свою правоту а так якщо поливати брудом один одного на форумі то все це відбувається позаочі!
ПІдтримую ВІКТОРА МИРОНЧУКА ! Да ще існує ймовірність, що більш міцніші користувачи за "дебілов", "мізки з дупи", "паталогічних ідіотів" і "пряви ідіотизму", "журнашлюшок" і ще більш серйозніші " вислови на їх адресу, можуть і в пику дати
Пане модератор власник сайту засекречений то чому користувачі повинні показувати справжні обличчя ????Підтримую ANIKEYa !!!! і толку з того зібрання кожен буде відстоювати свою правоту а так якщо поливати брудом один одного на форумі то все це відбувається позаочі!
Пропоную неділя, вечір, Наталі.
Сам буду.
Для тих хто сумнівається скажу просто, чатовка - це п'янка. Ще жодного разу не було ні образ, ні звинувачень. Чатовка - це просто круто)))[/quo
Що ви можете запропонувати для вірян окрім бухаловки???
Особисто я ні, бо чатовка то знайомство або зустріч форумчан, а не зустріч депутатів з громадою.
Форумчани вже підзабули традицію зустрічатись в оффлайні, гадаю можна спробувати відродити цю звичку. Насправді в приватному режимі ветерани форуму вже бачились неодноразово, але бачу у мене вже з'явилось тут занадто багато нових "фанатів". Що ж, давайте зустрінемось і поговоримо, якщо вам насправді є що сказати і запитати.
Пропоную на ці вихідні, тому що якраз приїде пару іногородніх учасників, місця та час пропонуйте.
Особливо хотів би бачити Ірину, Енікея, Івана, Лібермана, Мирончука, злого вуйка...
Вибачте якщо когось забув, знаю вас більше)
Що ви можете запропонувати для вірян окрім бухаловки???
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua