New

СОН

Субота, 19 квітня 2008
  103 Replies
  6.9K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Кажуть, що люди витрачають на сон 1/3 життя!!!! Ви, тільки, подумайте скільки можна було б зробити, якби не "дрихнути".Якось дививсь новини, то там показували дядька, який взагалі ніколи не спить!!! Він каже, він живе в селі, що в нього з'явилось набагато більше часу, все встигає. А вчені - "ламають" голову і не знають, що з ним.А ви багато часу витрачаєте на сон? Чи хотіли б ви взагалі не спати?Я - часу на сон витрачаю небагато. Хіба, коли вже дуже втомивсь. Мене прикалує стан коли ше не спиш і не не спиш. Наступає така тіпа амнезія... воно хоч триває небагато, але файно...:sleep::sleep::sleep::sleep::kass::kass::kass::kass:
Понеділок, 07 березня 2011, 18:33
·
0
Votes
Undo
Не говорю,что я привык,спать все равно хочется.Просто жалко тратить время на сон.Днем работа,а после хочется побольше времени удилить себе.
Середа, 09 березня 2011, 16:49
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=makar75;61969]Не говорю,что я привык,спать все равно хочется.Просто жалко тратить время на сон.Днем работа,а после хочется побольше времени удилить себе.[/QUOTE]забивати голову всякою всячиною теж не здорова херня
Середа, 09 березня 2011, 20:01
·
0
Votes
Undo
забивати голову всякою всячиною теж не здорова херня
Комусь подобається ночами в барах забивати голову алкоголем,то це на мою думку більша х....я.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів