П'ятниця, 23 травня 2008
  172 Replies
  14K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Не секрет що послуги таксі дуже популярні в нашому місті через їх відносно невелику ціну порівняно з іншими містами. Але хотілось би вашою допомогою вияснити якаж служба найякісніша. Голосуєм і висловлюємся. Якшо я забув якусь службу то нагадайте
Неділя, 12 вересня 2010, 20:38
·
0
Votes
Undo
Сама крута служба таксі в Шепетівці - Авто-захід (40200). Діспечера - лялічки, голоса в усіх просто заслухатися можна, як побалакаєш з ними то сразу піднімається настрій і ще щось;) Щодо машин то завжди приїжають бистренько, чистенькі і грошей нормально беруть, не деруть, не хамлять. Кароче респект директору Авто-Захода що тримає все на такому високому рівні. Остальні служби ФУФЛО повне я вам кажу
Неділя, 12 вересня 2010, 20:43
·
0
Votes
Undo
не знаю на разунок диспетчерш)))але служба працює нормально!теж ними останню неділю користують.машини приїзжають швидко.завжди є вільні,і....саме головне!!! деякі шофера по 7 грн. возять.
Вівторок, 19 жовтня 2010, 17:45
·
0
Votes
Undo
Служб таксі в нашом місті багато.Мені подобається Авто-захід,вже 3 роки визиваю.Та щей кум працює на цій службі.А вже з пів року конфлікт з однією діспєчіршою.Не можу зрозуміти куди дивиться начальнік,що його працівниця хамить да щей посилає.Я в шокі,водії кажуть що я не одна вже жалуюсь на неї.
Вівторок, 19 жовтня 2010, 19:08
·
0
Votes
Undo
Служб таксі в нашом місті багато.Мені подобається Авто-захід,вже 3 роки визиваю.Та щей кум працює на цій службі.А вже з пів року конфлікт з однією діспєчіршою.Не можу зрозуміти куди дивиться начальнік,що його працівниця хамить да щей посилає.Я в шокі,водії кажуть що я не одна вже жалуюсь на неї.
то візьми тай застрелься з пулімёта )))):bj::bj::bj: тіпа другого якогось Таксі не мона визвати ?? ))га ???
Вівторок, 19 жовтня 2010, 21:52
·
0
Votes
Undo
Навіщо створювати теми - клони, коли вже є тема Таксі ?
Вівторок, 19 жовтня 2010, 21:53
·
0
Votes
Undo
людина новенька і мабуть не в курсі.Адмін перенесе
П'ятниця, 22 жовтня 2010, 13:19
·
0
Votes
Undo
чем больше на радиослужбе машин и заказов тем больший бардак на ней.....
П'ятниця, 22 жовтня 2010, 13:27
·
0
Votes
Undo
Я багато років користуюсь таксі 007- так звикла їх називати. Останнім часом дуже ними не задоволена. За звичкою ще викликаю, бо в мобільному лише їх номер. Але бачу, що треба обрати когось іншого, от почитаю ваші відгуки...
П'ятниця, 22 жовтня 2010, 13:38
·
0
Votes
Undo
привыкайте платить 10 гр по шепетовскому асвальте . на грунтовку будет дороже.
П'ятниця, 22 жовтня 2010, 14:07
·
0
Votes
Undo
Шось фаворит спаскудився. Мало того шо коли не позвониш то машин немає, то вони ше взяли в односторонньому порядку 3 пільгових поїздки моїх. Коли позвонив вияснити за шо зняли пояснили тим що ніби я їх визивав а сам не виходив, дурня тай годі. Це як звонити по пільговим поїздкам і не виходити. Коротше поки шо пересів на нулі, поки все влаштовує. Єдине незрозуміло чому після півночі по місту 9 грн
П'ятниця, 22 жовтня 2010, 15:00
·
0
Votes
Undo
сходи с 9гр в магазин или на базар ти сразу все поймеш
П'ятниця, 22 жовтня 2010, 23:14
·
0
Votes
Undo
Всім службам нашого вельмишановного таксопарку висловлюю велику БЯКУ за те що вони всі навчились ігнорувати замовлення на вулиці Кірова і Шевченко, змовлення на ці вулиці просто не приймають:ac::ac::ac:[SIZE=1]---------- Додано о 22:14 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 22:13 ----------[/SIZE]ЗАЖРАЛИСЬ:bk::bk::bk:
Субота, 23 жовтня 2010, 16:15
·
0
Votes
Undo
вы просто не можете понять как работают таксисты. зачем ехать на заказ на кирова или шевченко если стоимость проезда с кирова до жд-10гр и от базара до жд тоже 10гр если в судилков в центер доехать легче чем на кирова или гранитную и стоит 20гр.возникает вопрос зачем ехть на то кирова или шевченко если люди нехотят платить так как надо и довольно часто вызывают на те адреса по две радио службы.и неизвестно кто там выйдет нормальный пасажир или обрыганый алкоголик у которого нечем платить за проезд.
Неділя, 24 жовтня 2010, 01:46
·
0
Votes
Undo
сходи с 9гр в магазин или на базар ти сразу все поймеш
можна подумати в таксистыв 1 заказ на добу. Якщо це такы невигыдны тарифи то чому такы по місту тільки більшає?
Неділя, 24 жовтня 2010, 09:00
·
0
Votes
Undo
і всі йдуть в таксисти)))знайомий таксист якось розповідав про заробітки.були б в мінусі-не працювали
Неділя, 24 жовтня 2010, 21:53
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=тттттттттттт;55220]вы просто не можете понять как работают таксисты. зачем ехать на заказ на кирова или шевченко если стоимость проезда с кирова до жд-10гр и от базара до жд тоже 10гр если в судилков в центер доехать легче чем на кирова или гранитную и стоит 20гр.возникает вопрос зачем ехть на то кирова или шевченко если люди нехотят платить так как надо и довольно часто вызывают на те адреса по две радио службы.и неизвестно кто там выйдет нормальный пасажир или обрыганый алкоголик у которого нечем платить за проезд.[/QUOTE]Віхід є - ставити в таксі таксометри, щоб платити за кілометраж, а ще прийняли зміни до ПДР щоб в тасксисти приймали на роботу з робочим стажем не менше з-х років, тоді й поліпшиться якість послуг, та й на дорогах стане безпечніше, а то тільки вчора отримав права, а сьогодні вже таксує.
Понеділок, 25 жовтня 2010, 20:59
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=тттттттттттт;55220]вы просто не можете понять как работают таксисты. зачем ехать на заказ...[/QUOTE]допустим, я знаю как работают таксисты и после слова "зачем", я бы задал встречный вопрос: "А зачем вообще работать в такси?", если там все так хреново? Или с этих улиц одни алкоголики ездят?
Вівторок, 09 листопада 2010, 23:24
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Zelya;55277]Віхід є - ставити в таксі таксометри, щоб платити за кілометраж, а ще прийняли зміни до ПДР щоб в тасксисти приймали на роботу з робочим стажем не менше з-х років, тоді й поліпшиться якість послуг, та й на дорогах стане безпечніше, а то тільки вчора отримав права, а сьогодні вже таксує.[/QUOTE]Та ще було б непогано, якби машини частіше мили, ато сідаєш в машину чистим, а виходиш, як після роботи в городі.
Четвер, 13 жовтня 2011, 08:52
·
0
Votes
Undo
таксі 40200 підняло з понеділка ціну до 15 грн. всі решта поки по 10 возять (здається) п.с.але неадекватів у деяких службах не поубавилось. через одного такого прийдеться знову міняти службу .[SIZE=1]---------- Додано о 08:52 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:50 ----------[/SIZE]які там зараз служби працюють крім тих що в опитуванні?Гарант не закрили?
П'ятниця, 14 жовтня 2011, 13:46
·
0
Votes
Undo
Ухти, прикольно... вже і по 15 грн ?:) Шепетівка це місто мажорів -))) ціни ростуть як на др...=))
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів