Понеділок, 08 травня 2017
  138 Replies
  64 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Image 2.png
Як казав Юра Шайнога :"вже до кінця року Шепетівка повстане перед нами трішки в іншому вигляді".:lol: :lol: :lol: :lol:
Четвер, 11 травня 2017, 09:03
·
0
Votes
Undo
І що знайшли правду? То розкажіть чого Ви добилися, а то тільки язиками плещуть всі. Все зрозуміло з вами, пересічних громанян ботами називати. Якби щось справді робилось, то не було б таких обурливих повідомлень. А Ви там третесь постійно в раді, можливо там рожеві вікна, через які не видно реальний стан міста. То вже може плрадьте там щоб форум читати почали, а то крім Івана і Мирончука бачу всім насрати на все
Середа, 10 травня 2017, 21:30
·
0
Votes
Undo
Монолог "Одобрямс" скоріш всього! Там хтось писав! Дорогу про.....УЯРили всі разом - про.....УЯРили!! Гроші відмили всі разом - відмили !!!!!!! Прозвітували на область всі разом - прозвітували!! Ям нема всі разом - нема! О це безголовіє а ВИ пане Dentist цю безвідповідальну свиту захищаэте! Всі десь працюють та чимсь займаються не лише ВИ! Роботу потрібно виконувати а не дивитися на неї! з результатом! А не так як з басейном та дорогами в місті!
Середа, 10 травня 2017, 20:25
·
0
Votes
Undo
Мабуть так воно і є , все окрім окурків.
А знаєте , а я теж займаюся й іншими справами окрім форуму, тільки от щось відповідей не знаю де знайти на підняті питання, може порадите де шукати?? пане дентист???
Середа, 10 травня 2017, 20:05
·
0
Votes
Undo
По дописах дентиста його все влаштовує в місті окрім окурків

з чого взяли, лише з 1 поста? ну так перечитайте усі мої пости і стане вам зрозуміло.
я окрім як на форумі нити і плакати займаюсь іншими справами, якщо мене щось цікавить у проблемах міста, я знаю де відповідь шукати і це точно не вічне ниття на форумі.
з.і. в нас ще один плакса-бот чи то вибори скоро?
Середа, 10 травня 2017, 00:52
·
0
Votes
Undo
Є таке! Сьогодні на роботі шукаэш справедливість завтра шукаэш роботу! Так чомусь нам мешканцям міста не всеодно а от тим хто на чолі міста ???? не знаю!!! Тут не бумагами карати потрібно а тюрмою! Бо гроші летять в прірву а покращення немає! А ця процедура яка зараз проходить називається відмивання грошей!
Вівторок, 09 травня 2017, 23:41
·
0
Votes
Undo
По дописах дентиста його все влаштовує в місті окрім окурків
Вівторок, 09 травня 2017, 22:43
·
0
Votes
Undo
Не будуть ці йобранці робити тут щось нормально, вони не бачили і не хочуть жити тут нормально, вони до цього привчені, до цієї системи, і їх так влаштовує.
Кожен ,кожен знаходиться в якійсь партії. Нема ні одного безпартійного!!! Ви хочете ,щоб вони ,щось там для людей робили - спочатку ,як партія скаже ,а потім для людей, може..
Ні одне розпочате питання по місту не доведене до логічного кінця!!!
Щоб щось взнати - коли ,куди і що , то треба панам зас...ним письмовий запрос в приймальню зробити, тоді вони подумають і може дадуть якусь аргументовану відповідь та ще й спитають для чого ти цікавишся????
Ось відкритість ,прозорість і все таке.
Не вони для людей, а люди для них і до них повинні.
Поки останній , який працював в комунівській системі не вимре толку тут не буде, пеньки йопт!!!
Подивишся на ті їхні засідання аж сміх бере, за пів дня регламенту затвердити не можуть, інваліди блін!
В кожного з них срач на вулицях робиться з тими ямами та камінцями. Про які зміни може мова йти!
Там пан дентіст писав про якісь там окурки на вулицях - а що ви хочете, людина яка закінчила нормальний учбовий заклад та здобула професію не буде кидати це на асфальт, а кого в нас більшість - самі знаєте, базар,таксі ,вокзал, ось вам і результат.
Більша частина нашої еліти виїхала ще на початку 2000-х до інших країв, залишилися одиниці, які й хочуть ,щось змінити, але їх замало .
Вівторок, 09 травня 2017, 21:44
·
0
Votes
Undo
На перехресті біля магазину Марія, покриття не протрималося і 3 днів, дощ вимив, а те що залишилось то добили фури з ШРЗ та лісовози. Там катастрофа на тому перехресті, хто буде відповідати? Скільки можна наші гроші викидати в прірву?
Вівторок, 09 травня 2017, 20:44
·
0
Votes
Undo
Вчора ввечері на Карла Маркса (Небесної Сотні) таку яму зловив а там пару днів назад УЯР-01 працював? Ніяк не пойму шо він латає? Хлопці можна хоть шось в ціому місті робити не через жопу а так як треба? Не на бумазі а в реаліях! Зараз ще одні почнуть розплакалися! Хоча наші дорожніки які відповідають за дільницю дороги на Хмельницький молодці! Краще полатано ніж Староконстянтинівська та Хмелицька дільниця! І без УЯРа працюють! А тут машина як машина і іскра як горошина і бензини повний бак а не їде ну ніяк! Ну невже самим не хочеться зробити наше місто кращим?
Вівторок, 09 травня 2017, 01:00
·
0
Votes
Undo
Чекаємо кінця літа
Понеділок, 08 травня 2017, 18:36
·
0
Votes
Undo
Цирк уїхав клоуни остались! Ремонт виконано грошей нема ями лишились! Кого покарано? Шепетівські автолюбителі точно можуть повстати!
Понеділок, 08 травня 2017, 14:27
·
0
Votes
Undo
І що ви хотіли сказати цією темою?
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів