Понеділок, 08 травня 2017
  138 Replies
  63 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Image 2.png
Як казав Юра Шайнога :"вже до кінця року Шепетівка повстане перед нами трішки в іншому вигляді".:lol: :lol: :lol: :lol:
П'ятниця, 12 травня 2017, 21:42
·
0
Votes
Undo
Якщо недостатня кваліфікація працівників , то треба відправити їх на курси підвищення кваліфікації, я в рекламі про УЯР писав це, а не просто пропускати суміш на яку виділені такі кошти через дупу! Чи не дешевше обійдеться ????
Я за правильне логічне вирішення проблеми , а не просто триняти кошти на навчання псуючи і без того попсуване дорожнє покриття міста.
П'ятниця, 12 травня 2017, 21:35
·
0
Votes
Undo

Автор топіка ж напевно навіть не розуміє різницю між поточним і капітальним ремонтом. Те що УЯР поки що не виправдовує сподівань, я навіть не сперечаюсь, ремонтує він поки що з перемінним успіхом. Але це не привід кричати, що там щось розікрали. Можливо сам УЯР недосконалий, може кваліфікація працівників ще недостатня, причин може бути маса, і до них треба докопуватись, а не як папуга кричати "Розікрали!" на будь які недоліки, а потім чекати що хтось буде з вами вступати в змістовний діалог.

Дякую О.В.Островський , що ви вже зрозуміли різницю між капітальним і поточним ремонтом, про яку я ще писав пару місяців назад, коли на сайті була реклама ,як 13 ремколона судилкова робила ремонт дорожнього покрииття по С.Бандери між Українською та шешукова, де було вказано, що на даній ділянці робиться капремонт!
П'ятниця, 12 травня 2017, 20:07
·
0
Votes
Undo
Больна тєма :) Люди, ви чого такі злі?
Я за останній час, дивлячись як "дорожній" бізнес крутиться в Україні, переконався що це дуже стала, заплутана система з якою ще нескоро покінчать. В кожному регіоні свої "армяни". В кожному регіоні на схемах з держфінансуванням обслуговування доріг вони піднімають страшні гроші. Скрізь вони швиденько знаходять чи то спільну мову з представниками влади, чи то засоби тиску на неї. У нас (як і в більшості міст області) ця схема працює давно, і почалось це зовсім не з нинішньої каденції влади, і навряд при ній буде подолано. Навіть скажу, що точно не буде. Можливо, той же УЯР-1 це якась спроба від цього відмежуватись, але дуже слабенька.
Обурення тих же водіїв, та і будь-якої людини, цілком зрозуміле, але не витрачайте занадто нерви і не псуйте їх іншим :) Ще нескоро ця ситуація зміниться.
П'ятниця, 12 травня 2017, 20:02
·
0
Votes
Undo
От вперся рогом, давай скріни і все, а почитати останні теми влом. Давайте підтягуйте своїх дружбанів з м.ради до діалогу
П'ятниця, 12 травня 2017, 18:26
·
0
Votes
Undo
А ,що ткати носом , нещодавні теми, ОСТАННІ, а людина бачить ниття, чи може вам проекти ще розробити та для ваших друзів з виконкому???? Це вже вибачте , тоді ваших друзів в комітеті не потрібно буде.
ІДЕЕЕЇЇЇ українською пишу завжди!!!!!
П'ятниця, 12 травня 2017, 13:17
·
0
Votes
Undo
Що тут пропонувати, цей форум ніхто з керівництва не читає. Ідеї по вирішенню озвучені, бачу дентиста треба ткнути носом, бо бачить лише повідомлення які стосуються його.

Так, прошу ткніть носом, я раніше писав, щоб кинули посилання чи зробили скрін, так ткніть носом.
П'ятниця, 12 травня 2017, 12:35
·
0
Votes
Undo
Тут треба вже керівника УЯРа вести до прокуратури разом з тим хто його закупив! Тому що гроші вгепані не малі 234403 це 8868 американських баксів а скільки коштує авто з цією установкою взагалі мовчу! І все в гепу панове! POLICE не знаю теж на що дивиться?
П'ятниця, 12 травня 2017, 09:12
·
0
Votes
Undo
Що тут пропонувати, цей форум ніхто з керівництва не читає. Ідеї по вирішенню озвучені, бачу дентиста треба ткнути носом, бо бачить лише повідомлення які стосуються його.
П'ятниця, 12 травня 2017, 01:10
·
0
Votes
Undo
Попросив скрін, не пішов на зустріч.Переглянув ваші дописти, не бачив я жодного ВИРІШЕННЯ, лише одне ниття. Як з вами вести нормальну розмову?
П'ятниця, 12 травня 2017, 00:42
·
0
Votes
Undo
Вам вистачить почитати останні відповіді в темах на цьому тижні.
П'ятниця, 12 травня 2017, 00:37
·
0
Votes
Undo
А як там антонюк почуває себе?? нІХТО НЕ ЗАПИТУВАВ??? Чи вже всі папери з доказами знищили в міськомі. За свої мабуть клінніку відкрив???
Як я знаю, всі папери в прокуратурі, але можу помилятись
П'ятниця, 12 травня 2017, 00:33
·
0
Votes
Undo
Для Мирончука: Так, йдуть суди, скільки вони триватимуть і скільки ще часу будуть блоковані рахунки, треба запитатись в юристів.
Для Івана: Від вас не побачив жодної ІДЕЇ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ, якщо я десь пропустив, зробіть скріншот, буду вдячний. І під ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ, я не маю на увазі "а десь там на якійсь там вулиці є яма в асфальті та вкрали люк" це факт, а ідеї вирішення то зовсім інше. І щоб ви знала, дуже велика проблема саме в бюрократії та законодавстві.
Для Лібермана: проблем завжди багато, який інструмент їх вирішення, то вже інший варіант.
-----------------------------------------------------------------
Ниття нічого не дає, хочете добитись результату, берете робите фотозвіт, пишете інформаційний запит і в ньому запитуйте чого так погано зробити.
П'ятниця, 12 травня 2017, 00:14
·
0
Votes
Undo
А як там антонюк почуває себе?? нІХТО НЕ ЗАПИТУВАВ??? Чи вже всі папери з доказами знищили в міськомі. За свої мабуть клінніку відкрив???
Четвер, 11 травня 2017, 23:12
·
0
Votes
Undo
Однозначно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чому в нашому місті нічого не робиться так як потрібно? Ви пишите про те, що суди йдуть за Проспект стосовно дорожнього покриття! Виходить з Ваших слів, що якщо ідуть суди то капітальних робіт робить не можна а якщо ці суди тянутимуться 10 років! То ми взагалі їздить почнем коліньми!
Четвер, 11 травня 2017, 22:30
·
0
Votes
Undo
Тобто діло в бюрократії, написати, виписати, познайомитися, це як наприклад, підійти і сказати я хочу з вами познайомитися????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Потрібно проблеми вирішувати , а не дізнаватися про них від друзів з місьвиконкому, я бачу проблеми і без них, а от вирішення їх аж ніяк не видно. Чи ви може пропонуєте замість них вирішувати, в такому разі до банкомату потрібно буде йти із їхніми зарплатними картками також.
Я не шукаю когось, щоб мою роботу за мене робив, якщо щось не знаю, то ходжу до бібліотек, є інтернет та питаюся у людей. А тут бачу все до навпаки, а ви ще своїх друзів ,шановний пане, в цьому підтримуєте : "хай хтось зробить ,кому треба"!
На форумі йдеться про ідеї вирішення ,а не про плач, плачуть шановний на похоронах!
Четвер, 11 травня 2017, 21:22
·
0
Votes
Undo
З проспектом все зрозуміло, але мова не йде лише про якість доріг, багато інших проблем які не вирішуються, деякі з них озвучені на форумі
Четвер, 11 травня 2017, 20:43
·
0
Votes
Undo
Написати інформаційний запит, це найперший варінт. Другий, це познайомитись з якимось депутатом/працівником міськ ради/виконкому і вже в нормальному діалогу цікавитись. Третє, це познайомитись з тим, хто вже зробив перший чи другий пункт і вже в нормальному діалогу дізнаватись всю потрібну інформацію. А після ваших дописів, де одне ниття та "зрада" взагалі немає бажання з вами вести якусь бесіду. У вас все завжди буде зрада та вкрали. І як вірно сказав Островський, саме через судову тяганину з ремонтниками проспекту (при Антонюку), через яму біля 6 аптеки, міська рада не має права проводити ремонтні роботи дорожнього покриття і вже не один місяць, поки йде суд. Але ж ні Іван, ні Мирончук, ні ви пане Ліберман не поцікавились чому так, ви відразу прийшли з гаслами ЗРАДА. Тому в мене й відпадає бажання якось вести з вами розмову.
Четвер, 11 травня 2017, 19:15
·
0
Votes
Undo
Якби ж то тілька проблема була у клятому УЯР

Ну так можна спокійно виважено у деталях пояснити у чому проблема? Без оцих емоційних вигуків та звинувачень всіх навколо.
Хтось із обурених водіїв звертався за поясненнями у ШРЕП чи міську раду? Я думаю, що ні. Тому що були би в курсі, що через судову тяганину із ремонтниками Проспекту Миру міська рада не має права зараз проводити капітальні ремонти дорожнього покриття.
Четвер, 11 травня 2017, 18:54
·
0
Votes
Undo
Якби ж то тілька проблема була у клятому УЯР
Четвер, 11 травня 2017, 14:22
·
0
Votes
Undo
У вас всі хто не згоден з вашою думкою одразу свита Полодюка, агент Свободи і захисник влади. Ви навіть не задумуєтесь, що у багатьох питаннях ви звичайні дилетанти та фантазери. Ви свято вірите, що сидячи за екраном монітора вам відоміше значно більше за тих, хто дізнається інформацію з першоджерел та трішки більше володіє інформацією.
Перш ніж писати щось, треба бути на 100% впевненим в цьому. А у вас, що не піднімеш тему, то відразу "Зрада!", "Хабарники!".
Автор топіка ж напевно навіть не розуміє різницю між поточним і капітальним ремонтом. Те що УЯР поки що не виправдовує сподівань, я навіть не сперечаюсь, ремонтує він поки що з перемінним успіхом. Але це не привід кричати, що там щось розікрали. Можливо сам УЯР недосконалий, може кваліфікація працівників ще недостатня, причин може бути маса, і до них треба докопуватись, а не як папуга кричати "Розікрали!" на будь які недоліки, а потім чекати що хтось буде з вами вступати в змістовний діалог.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів