Минув вже місяць як ми отримали нову владу у нашому місті. Пропоную разом слідкувати і ділитись інформацією чим зайняті наші керівники в данний момент. Поки що судячи з сесій міської ради влада зайнята ще переділом портфелів. Якихось нагальних проблем ще не вирішувалось. Якщо помиляюсь буду вдячний за інформацію)
Янык тоже на первых днях президенства показывал что работает, заставлял всех все нотировать на собраниях и все такое, а что дальше стало?.. не думаю что новый мэр отойдет от его примера
[QUOTE=Dj Os;57548]Минув вже місяць як ми отримали нову владу у нашому місті. Пропоную разом слідкувати і ділитись інформацією чим зайняті наші керівники в данний момент. Поки що судячи з сесій міської ради влада зайнята ще переділом портфелів. Якихось нагальних проблем ще не вирішувалось. Якщо помиляюсь буду вдячний за інформацію)[/QUOTE]А мені здається, якщо цій владі посміхатися, то й вона у відповідь буде робить те саме....................................................................................................?????????????????????????????????????????????????????????????