Вівторок, 13 листопада 2012
  38 Replies
  18 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Знову, за доброю традицією, активісти форуму Ауді-клубу збираються допомти Дитячому будинку у м.Новоград-Волинський в канун Дня Святого Миколая. Цого року я знову планую прийняти участь в цьому благодійному заході. Можливо хтось з Вас захоче та може допомогти цим дітям речами/продуктами.
Також запрошую в поїздку до дитячого будинку разом.
Тема створена мною минулого року http://shepetivka.km.ua/forums/zahalni-temy/73563-dopomoha-dytiachomu-budynku-u-m-novohrad-volynskyi.html#73563
Посилання на форум Ауді-клубу http://www.audi.org.ua/phorum/read.php?22,774828,774910#msg-774910
Субота, 22 грудня 2012, 02:10
·
0
Votes
Undo
Звісно якщо все життя на них так казати і завжди їм про це нагадувати,

во-первых, благодарю, цчто не баните
во-вторых, не в разговорах и не в напоминаниях дело
в-третьих, сдешняя показная форумная "доброта" и "милосердность"; когда одно тело подкинет 3,5 б\у-шной сэконднхэндной шуубы, а другое тело - 1,5 кг. сахара - она проблеме этих детишек не поможет. Детки эти - будут (по статистике, хотя из этого и есть ЕДИНИЧНЫЕ исключения) воспитываться - сначала улицей. Потом - малолеткой. Потом - взрослой зоной.
А потом (не дай Бог, конечно!!!) какое-нибудь убожество, которому Вы сегодня пожертвовали теплую курточку - завтра зарежет\ограбит\изнасилует Вашу дочь. Или сестру. Вы тогда - мне дислайк на форуме кликните. А йя - посмеюсь :evil:
А если БЛАГОТВОРИТЕЛЬНОСТЬ Вас преполнила - приехали, блеать, и УСЫНОВИЛИ\УДОЧЕРИЛИ. Тоесть [size=6]ВЗЯЛИ ОТВЕТСВТВЕННОСТЬ[/size] За судьбу и жизненный путь. Этого ребенка. Который на самом деле !!!не виноват!!! что у него мать\отец - алкаш\блядь\наркоша etc (нужное подчеркнуть)

Лично я - не готов на такой шаг. И павлиний хвост, вот, мол, [size=6]Й[/size]я, Милосердный тут, с барского плеча обноски бомженятам кину - распускать не стану.
А если тебя, Дент, с чего-то "тупо убило" - пиши в личку, завтра похмелимся, не вопрос. Если не забанишь, канешна ;)
Субота, 22 грудня 2012, 08:17
·
0
Votes
Undo
Тєбє такі точно надо кастрацІю мозга делать.
Субота, 22 грудня 2012, 11:29
·
0
Votes
Undo
Година до виїзду на Новоград.
Щира подяка Luk, Boogor, Praporschik, родині Сарнацьких, родині Штойко.
За надані кошти було придбано фрукти та печиво,

001.jpg
приватний підприємець, що продавав нам клементіни та апельсини взнавши мету їх придбання зробив знижку 61 грн. Теж дякуємо.
Також було придбано два ящики яблук по за 230 грн. (40 кг по 5.5 грн + 2 ящики-тара по 5 грн.)
Ще раз подякую і буду готуватись до виїзду.
Attachments (1)
Субота, 22 грудня 2012, 13:12
·
0
Votes
Undo
Тєбє такі точно надо кастрацІю мозга делать.

А можно в школу прапорщиков как-то без этой операции поступить? Или тут, как в иудаизме строго: не пройдя обрезания - не станешь кошrеным паrхатым евrеем?
Субота, 22 грудня 2012, 14:39
·
0
Votes
Undo
ТРПКСН-941-А, банити не буду, але попередження за оффтоп можна дати. Тому більше не оффтопь в темі і все буде чікі -пікі) Для тебе який тоді вихід? Вбивати чи якось знищити таких дітей, чи нехай вони і далі живуть за копійки, які виділяє держава, скажи який вихід ти бачиш?
з.і.і. для того форум і існує, щоб обговорити теми, тому за твою, зовсім протилежну, думку ніхто банити не буде.
Субота, 22 грудня 2012, 14:56
·
0
Votes
Undo
Людина формуеться у суспільстві а з таким відношенням до дитина , я і не дивуюсь чого вони виростають такими злими на світ.
Субота, 22 грудня 2012, 15:07
·
0
Votes
Undo
діти не винни.
батьків не обирають...
Субота, 22 грудня 2012, 15:11
·
0
Votes
Undo
Офтопить вынуждают унтерофицеры-нейрохирурги. Надеюсь, офтоп получается не очень толстым :P
А по теме скажу: я не детдомовский, и на зоне не чалился. Но эти два социальных института (зона и детдом) я знаю изнутри и не по наслышке. Ваша печенька и апельсины - будут благополучно раздербанены руководством детдома согласно должностной иерархии; кому -густо, кому - жиже, а кто - на зарплате перебьется. Если мер города разворовывает город, начальник зоны - зону, то неужели вы все столь наивны в плане детдома? :blink: Это первое.
И на второе: казенное детство и казенное же воспитание - никогда не будет полноценным. Отсутствие родительского внимания, любви, ласки итд - исказит психику ребенка и его взгляды на жизнь. Да, исключения бывают, но мы за статистику гутарим.
Кроме того, я с антропологией и евгеникой дружу, и труды Ч.Ломбразо мне изучать доводилось. А потому фраза про то что на фотке будущие зэки - я ее не с потолка взял
Каков же выход, тов. модератор? Нет, не изничтожать и не убивать, ололо, я тролль а не демон, плохо так обо мне за что?
Выход - оглянуться вокруг :) Рядом с каждым из вас - родственники, близкие, друзья, коллеги, подчиненные и так далее. Доброта, внимательность, понимание, сострадание и т д этим людям [size=5]намного нужнее[/size] B)
Субота, 22 грудня 2012, 15:18
·
0
Votes
Undo
А як ще проявити доброту,увагу, розуміння???Звістно вони радіють коли приізжають такі не черстві люди.
Але і розмовами ситий не будеш.

По поводу тюрьми, то це все індивідуально. Якщо ти людина в душі, то твоі погляди ніяка тюрьма не поміняе.
Субота, 22 грудня 2012, 22:17
·
0
Votes
Undo
От і завершилась поїздка в дитячий будинок. Організатори поїздки з Київа були приємно здивовані нашими Шепетівськими подарунками - не сподівались, що ми зможемо стільки зібрати. До речі ми ще перед саим виїздом закупили 32 кг. капусти, 10 кг. яблук, мішок цибулі (ще на 170 грн.). Загалом бюджет по подарункам від Шепетівки склав 1140 грн., не враховуючи вартість самої поїздки - їхали двома машинами я і Boogor, за що йому окрема подяка - в одну машину все б не влізло.
Сама дорога видалась трошки важкою - дорога-лід, швидше за 70-80 км/год їхати не можливо/не варто.
Приїхали на декілька хвилин пізніше київлян. Відразу взялися за розвантаження. Київлянами було закуплено товарів (памперси, пральний порошок, дитячі суміші, соки, фрукти, крупи, мука, цукор, консервація) на суму біля 60 тис.грн. Частину грошей як зазвичай завезли в місцеву аптеку, щоб на цю суму дитячий будинок зміг придбати медикаменти.
Поки чоловіки розвантажували, наша прекрасна половина знайомились з наймолодшими діточками... Потім взявши солодкі подарунки та іграшки пішли в старшу групу поздоровити дітей. Діти нас чекали і радо зустріли, вони не бояться дорослих, в кожному вбачають маму чи тата і просяться на руки. До речі відступивши від теми додам, що із всиновленням цих дітей дуже важко, мало того, що діти з фізичними вадами, то ще й батьки від деяких з них не відмовляються, приїзджають до них 1-2 рази на рік і таких батьків, як виявляється, не можуть позбавити батьківських прав і не можуть цих діток віддати тим хто їх хоче всиновити.
Ігри з цими дітьми принесли багато радості нам - дорослим людям. Приємно було дарувати радість і цим дітям, яким її не подарували рідні батьки.
Надалі трошки фото.
Вибачте за якість фото - фотоапарат забув, прийшлось фотографувати на штангенциркуль.
Дорога на Новоград:
DSC_0161.JPG
Boogor:
DSC_0164.JPG
DSC_0172.JPG
DSC_0175.JPG
DSC_0178.JPG
DSC_0181.JPG
DSC_0182.JPG
DSC_0185.JPG
DSC_0191.JPG
DSC_0196.JPG
DSC_0198.JPG
DSC_0204.JPG
DSC_0208.JPG
DSC_0212.JPG
DSC_0215.JPG
DSC_0219.JPG
DSC_0220.JPG
І ще раз хочу подякувати Luk, Boogor, Praporschik, родині Сарнацьких, родині Штойко за допомогу надану цим дітям.
Субота, 22 грудня 2012, 22:18
·
0
Votes
Undo
Пізніше додам посилання на якісні фото зроблені представниками з Київа.
Субота, 22 грудня 2012, 22:50
·
0
Votes
Undo

Вибачте за якість фото - фотоапарат забув, прийшлось фотографувати на штангенциркуль.

Нармальный у тя штангенциркуль, не НОКИЯ случайом?
Девка на шестой снизу фотке - прирожденный лидер, если не сломаецца - то сломает многих и многих...
Йя б ее удочерил...
Субота, 22 грудня 2012, 23:18
·
0
Votes
Undo

Нармальный у тя штангенциркуль, не НОКИЯ случайом?
Девка на шестой снизу фотке - прирожденный лидер, если не сломаецца - то сломает многих и многих...
Йя б ее удочерил...

Ти їх ще вчора ненавидів, навіщо тобі удочерити майбутню, як ти виражався, хвойду повію, наркоманку, алкоголічку?
Субота, 22 грудня 2012, 23:20
·
0
Votes
Undo
Як завжди молодці! До речі нагадайте чому ви їздите аж в Новоград-Волинський? Хіба нашому інтернату не ближче допомогти?
Субота, 22 грудня 2012, 23:35
·
0
Votes
Undo
Як завжди молодці! До речі нагадайте чому ви їздите аж в Новоград-Волинський? Хіба нашому інтернату не ближче допомогти?

Цю поїздку організовують активісти ауді-клубу, учасником якого я є також. Я їх ніколи не питав, чому Новоград, а не Київ, чи щось ближче до столиці. Просто допомагають, можливо тому що там не просто діти залишені батьками, а діти з певними вадами фізичного розвитку, та ще й дошкільного віку, можливо тому що директор там - Людина, а не просто - керівник. Та й різниці не бачу куди їхати і кому допомагати - не в цьому питання, це просто приклад того, що можна робити добро.
Для ауді-клуба це вже добра традиція...
Субота, 22 грудня 2012, 23:48
·
0
Votes
Undo

Ти їх ще вчора ненавидів, навіщо тобі удочерити майбутню, як ти виражався, хвойду повію, наркоманку, алкоголічку?

Вот тибе, как модератору - негоже (ИМХО) ыпсто передергивать :(
Во-первых, не ненависть, а знания. Психология, кибернетика, социология, антропология и так далее.
Во-вторых, девочка на фотке выкинула ручку вверх а-ля zieg heil. На ручке - видно линии. Кто в теме - тот линии прочитает и поймет, где какая линия и чего она значит
И третье: если удочерю (к цчему объективно пока не готов) - нихера не "хвойдой", "наркошей", или "блядью" ей - НЕ БЫТЬ
И не опускайся к перекручиванию слов, ты модератор, как-никак...
Субота, 22 грудня 2012, 23:56
·
0
Votes
Undo

Во-первых, не ненависть, а знания. Психология, кибернетика, социология, антропология и так далее.
Во-вторых, девочка на фотке выкинула ручку вверх а-ля zieg heil. На ручке - видно линии. Кто в теме - тот линии прочитает и поймет, где какая линия и чего она значит

Ну по-перше знання без спостережливості - нуль. А я писав, що діти з фізичними вадами - їм не вдасться в твоєму розумінні стати хвойдами, повіями, зеками... На фото тільки ті діти, що можуть ходити і більш-менш розуміють оточуючий світ.
А дівчинка підняла руку не як zieg heil, а як вчать у школі - підпираючи лікоть іншою рукою - щоб на неї звернули увагу/приділили їй увагу.
А твій розум вимальовує чомусь зовсім нетипові/спотворені картини...
Субота, 22 грудня 2012, 23:57
·
0
Votes
Undo
1.Свої знання ти довів постами тут, та у далекому 2002-2003 в технікумі.
2. Мені вірити в лінії на долонях, це те саме повірити в календар Майа, аля кінець світу
3. Хто зна який ти батько, якщо виховався на бухлі, "краснай плєсені" та і взагалі нормального спілкування з тобою, як дорослою людиною, важко уявити.
4. Я перш за все людина, а тоді я модератом, не бійся потру я той флуд і все інше, але свою точку зору я маю і буду її тут писати, хочеш ти цього чи ні.
з.і. ти завжди при виді такого жесту уявляєш це як зігу, фашиків і так далі?
  • Page :
  • 1
  • 2
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів