0
Votes
Undo
  Subscribe
http://storage.googleapis.com/20minut_uploads/news/0001/61/thumb_60327_news_m.jpeg
До кінця 2015 року в Хмельницькій області закінчиться перехід з аналогового телебачення на цифрове.
Згідно з планом повного переходу України на телевізійне мовлення у цифровому стандарті DVB-T2, міжвідомча робоча група рекомендувала визначити чотири етапи вимкнення аналогового сигналу. Цей процес проходитиме поетапно. Хмельницька область відноситься до другого етапу, який планують завершити до 31 грудня 2015. Протягом цього часу серед населення будуть поводитися заходи для отримання або придбання тюнерів, по роз’ясненню серед населення покращення умов прийому програм цифрового ефірного ТБ та технічні роботи для покращення телевізійного сигналу.
Вівторок, 13 січня 2015, 19:34
·
0
Votes
Undo
Да-да-да :cheer: :cheer: :cheer:
Не будуть по селах польські антенни ловити, сплошне HDTV буде B)
Люди не мають куди гроші дівати, сплять і мріють про ТСН в цифрі, щоб вражало сильніше.
І чиновники канєшно ж не попиляють ті гроші, що на сільске HDTV виділили
Вівторок, 13 січня 2015, 22:21
·
0
Votes
Undo
А в кого 2-3 телевізори вдома? Будуть роздавати 2-3 тюнери? Чи, може, одразу телевізори з підтримкою "цифри"? Чи можна робити розводку? Як на кабельне?
Вівторок, 13 січня 2015, 22:23
·
0
Votes
Undo
Вони хоча б для початку розкодували сингал, а то у мене телевізор з Т2, але шоб показувало, то треба ще САМ модуль докупляти.
Середа, 14 січня 2015, 12:54
·
0
Votes
Undo
Вже Яник збирав списки на тюнери для малозабезпечених пенсіонерів.......хто наступний буде піаритися перед виборами?
Субота, 31 січня 2015, 14:40
·
0
Votes
Undo
Міністр Стець заспокоїв: переходу на цифрове мовлення у 2015 році не буде
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець вважає, що перехід на цифрове мовлення у 2015 році є нереальним.

Сьогодні таку думку він висловив під час спілкування з журналістами у Хмельницькому.

“Це нереально. А тому аналогових відключень в Україні не буде. Щоб запровадити цифрове мовлення, територія покриття має становити не менше 95 відсотків”, – зазначив він.

Стець пояснив, що причиною є важка економічна ситуація в країні та непрозора діяльність компанії “ЗЕОНБУД”, яка займалася будівництвом цифрової телемережі.

“Я доможуся, щоб забрати “ЗЕОНБУД” у так званої “сім’ї” Януковича, а потім націоналізувати”, – пообіцяв Міністр
Субота, 31 січня 2015, 18:24
·
0
Votes
Undo
Ну да, це ж так важно,цифрове тб, зараз більш проблем в країні других нема.
Субота, 31 січня 2015, 19:05
·
0
Votes
Undo
Вони хоча б для початку розкодували сингал, а то у мене телевізор з Т2, але шоб показувало, то треба ще САМ модуль докупляти.

Докази в студію!!!
Тільки не потрібно в якості доказів приводити матеріали інформагенства ОБС тогорішньої давності...
Варто спробувати самостійно налаштувати телевізор з Т2 НЕ докупляючи САМ модуль або використати будь-який Т2 тюнер НЕ зі списку розрекламованих, і тоді стверджувати, що сигнал закодований....
"То питається навіщо тоді писати і збурювати народ?"

OffTop:
Давно не був на цьому сайті. Зайшов - і бачу, що нічого хорошого тут немає.
Якщо адміністратор сайту поширює неправдиву і неперевірену інформацію в стилі інформагенства ОБС, то чим він кращий за "Кремлеботів" яких він критикує?
Дуже прикро, що цей сайт так себе дискридитує не може сприйматись, в якості джерела інформації.
Субота, 31 січня 2015, 23:40
·
0
Votes
Undo
Ти оце про шо взагалі?
Неділя, 01 лютого 2015, 08:27
·
0
Votes
Undo
Про те, шо попросив Вас привести докази того Ваших тверджень, що ефірний сигнал T2 в Україні закодований.
І пояснив Вам, що наведена Вами інформація про те, що сигнал закодований - не відповідає дійсності.
Також я припустив, що особисто Ви, як і Весь Ваш сайт, - не професійне і не авторитетне джерело інформації, якщо дозволяєте собі поширювати неправдиву і неперевірену інформацію.

PS: Я Вам не ТИкав! Тому не варто ТИкати мені!
Автор сайту мало того, що не професіонал, так ще й не вихований.
Неділя, 01 лютого 2015, 15:18
·
0
Votes
Undo
Також я припустив, що особисто Ви, як і Весь Ваш сайт, - не професійне і не авторитетне джерело інформації, якщо дозволяєте собі поширювати неправдиву і неперевірену інформацію.

То є ВАША думка, яка мені особисто байдужа.
А в тому, що сигнал закодований я переконався сам, коли тестував цю функцію. Для цього мені непотрібно інформагенства ОБС.
І я до речі не адмін, маю цілковите право на свою думку. Якщо не подобається, то ВАС ніхто тут не тримає. ;)
Понеділок, 02 лютого 2015, 22:01
·
0
Votes
Undo
А в тому, що сигнал закодований я переконався сам, коли тестував цю функцію. Для цього мені непотрібно інформагенства ОБС.

На сайті національної ради України з питань телебачення і радіомовлення є сторінка
http://nrada.gov.ua/ua/rishennya/21711/21970.html
на якій архів рішень:
http://nrada.gov.ua/userfiles/file/2014/Risrennia2014/17_07.rar
В архіві - документ
№296_Vidmina_Koduvany.docx

На виконання рішення сигнал (з затримкою і порушенням термінів) все ж таки був розкодований повністю.

А якщо Ви особисто "тестував цю функцію" і в Вас нічого не вийшло - мабуть руки не з того місця...
Раджу звернутися за допомогою до кваліфікованих спеціалістів.
Вівторок, 03 лютого 2015, 00:22
·
0
Votes
Undo
Я пробував функцію раніше за прийняття вказаного вами рішення.
Думаю тепер вам все зрозуміло? Чи у вас ще в якомусь місці зудить і ви будете продовжувати кричати про дискредитований сайт :lol:
Вівторок, 03 лютого 2015, 00:23
·
0
Votes
Undo
І до речі дякую за інформацію. Треба буде пошукати свою антенку на випадок спортивних подій.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів