Ну от непомітно промайнула передвиборча компанія і до виборів залишився всього тиждень. Я думаю вже кожен визначився зі своїм вибором і думаю варто починати наше традиційне опитування. Цікаво як проголосують шепетівчани. До речі можемо тут залишати свої прогнози. В першому турі Порох звичайно виграє, але відчуваю всі будуть дуже здивовані низьким результатом Тимошенко та високими результатами Гриценко та Ляшка.
Я вже встиг проголосуватиМаю знайомого, який заради голосування приїхав зі Львову, проголосував о 8 ранку та о 8.30 поїхав на поїзді назад.
Так що якщо така людина на пошкодувала часу, грошей та зусиль, то ви просто зобов'язані прийти на виборчу дільницю.
Ось мій вибір.
Можете ділитись своїм.
Напевно, на тому етапі Президентові знадобився не міністр оборони, а міністр надлишкового військового майна, що направляє в потрібне русло фінансові й матеріальні потоки військового відомства. Таку людину й призначили…
Я вже встиг проголосуватине найкращий - самозакоханий, меркантильний...Маю знайомого, який заради голосування приїхав зі Львову, проголосував о 8 ранку та о 8.30 поїхав на поїзді назад.
Так що якщо така людина на пошкодувала часу, грошей та зусиль, то ви просто зобов'язані прийти на виборчу дільницю.
Ось мій вибір.
Можете ділитись своїм.

До речі можемо тут залишати свої прогнози. В першому турі Порох звичайно виграє, але відчуваю всі будуть дуже здивовані низьким результатом Тимошенко та високими результатами Гриценко та Ляшка.А Тягныбок?! Сначала подумай, потом говори...
До речі можемо тут залишати свої прогнози. В першому турі Порох звичайно виграє, але відчуваю всі будуть дуже здивовані низьким результатом Тимошенко та високими результатами Гриценко та Ляшка.А Тягныбок?! Сначала подумай, потом говори...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua