Пішов на хрен, прихвостень кацапський. Вчи УКРАЇНСЬКУ МОВУ, а не калякай тут на псячому діалектіна псячому? я щось на замітив в його тексті ,ні одного слова яке починається на "гав". А якщо ні, то забирай залишки свого дикунсько-алкашного племені (можеш і залишки плаваючих корит ваших у Севастополі із собою прихватити) і п9зд9й до білих ведмедів, або тамбовських вовків. Вони тобі брати, а не ми. хочу зазначити що в україні ,ні одного ПЛАВАЮЧОГО корита немає) Самі по вуха в лайні живуть, а парАша -суцільний бомжатник і тотальна убогість. Виродки не миті.ну не скажи)))мені здається Росія в розвитку на рівень вище))Само провокує а потім ходить тут нюняє ___що його обідєлі:dl:і в чому ж провокація?))
Ага, уже должны быть братьями????Мне это нравится.... Сначала патриоты громко заявляют "все москали вон отсюда, мы очень гордые и нам никто не нада", обзывают русских выродками и байстрюками... А потом громко удивляются и возмущаются, что их не любят))))))))))[SIZE=1]---------- Добавлено в 23:36 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 23:34 ----------[/SIZE]Пішов на хрен, прихвостень кацапський. Вчи УКРАЇНСЬКУ МОВУ, а не калякай тут на псячому діалекті. А якщо ні, то забирай залишки свого дикунсько-алкашного племені (можеш і залишки плаваючих корит ваших у Севастополі із собою прихватити) і п9зд9й до білих ведмедів, або тамбовських вовків. Вони тобі брати, а не ми. Голодранці засрані будуть нам тут про Україну калякати на псячо-кацапському діалекті. Самі по вуха в лайні живуть, а парАша -суцільний бомжатник і тотальна убогість. Виродки не миті.Само провокує а потім ходить тут нюняє ___що його обідєлі:dl:
через таких як ти гнида комуняцька і живемо так !!! мразота ___ лазиш тільки і підгавкуєш ,школота !!!ти падло будеш гавкати , розвалювати Державу своїми висерами а я буду тобі посміхатись ??? НІ !!! Не подобається тобі Україна ???!! збирай манатки і вйо!!! щоб мої очі тебе не бачили!!! козеля все сказав.Нет, блин, это вам должны все улыбаться после ваших выступлений))))Ну, то что у тебя других мыслей в голове не помещается это я и так знаю... Ты на вопрос-то ответь?
Справа не в тому, якою мовою розмовляєш, а в тому, що ти тут 3,14-здиш. [SIZE=1]---------- Додано о 00:26 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 00:25 ----------[/SIZE] А через 2 місяці тих, хто 3,14-здИть, будуть трохи пИздити. [SIZE=1]---------- Додано о 00:26 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 00:26 ----------[/SIZE] На цей раз по-взрослому...якщо скорше не рване кришку !!!
Микола Янович то Ви ???Він не Янович, а Анусович:bj::bj::bj:
вот так и выгоняем всех кто хоть на грамм умнее общей серой массы [SIZE=1]---------- Додано о 00:13 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 00:10 ----------[/SIZE] с другой стороны зачем нам ИХ газ и нефть , у нас все есть и так в недрах неньки украины , осталось только это все достать из под нашего чернозема.так вот нефиг гавкать, а лопаты в зубы и работатьМикола Янович то Ви ???
ну я себя пока считаю частью народонаселения Украины, пусть совсем не такой радикальной как алоис и зюзюка, но все же МЫ!ведь МЫ молчим когда они клянут на чем свет стоит соседский народ россиян и расцеловывают в ...... соседский народ поляк.хотя если смотреть с их точки зрения , то отношение должно быть одинаковое - негативноеМи з ZzZ польською не розмовляємо, а ти чомусь вважаєш, що ми готові поляків цілувати у cpaкy. Що ж про вас "русскоґоворящіх" вже казати? Ви кацапів не готові, а таки цілуєте аж у слизову оболонку прямої кишки...
06.06.2011р.Б. / Ібо братья навєк. "Газпром": газ для України може подорожчати до 500 доларів Ціна на газ для України у 4 кварталі 2011 року може скласти близько $500 за тисячу кубометрів. Про це заявив журналістам глава правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер, повідомляє Інтерфакс-Україна. "Якщо поставити у формулу ціни показники порядку розрахунку ціни на нафтопродукти, в тому числі, за форвардними угодами, то можна говорити у вищому ступені впевненості, що ціна на газ за довгостроковими контрактами у 4 кварталі 2011 року може вийти $500 за тисячу кубометрів", - сказав він. Міллер додав, що "це викликає занепокоєння споживачів України". Крім того, за його словами, "Газпром" не планує змінювати формулу ціни на газ для України і не буде прив'язуватися до інших енергоносіїв. "Винаходити якусь для когось нову формулу або прив'язувати її до будь-яких інших енергоносіїв ми не будемо", - сказав Міллер, підкресливши, що закладена в контракті з Україною формула ціни "є абсолютно ринковою".:dl:с другой стороны зачем нам ИХ газ и нефть , у нас все есть и так в недрах неньки украины , осталось только это все достать из под нашего чернозема.так вот нефиг гавкать, а лопаты в зубы и работать
Ага, уже должны быть братьями????Мне это нравится.... Сначала патриоты громко заявляют "все москали вон отсюда, мы очень гордые и нам никто не нада", обзывают русских выродками и байстрюками... А потом громко удивляются и возмущаются, что их не любят)))))))))) [SIZE=1]---------- Добавлено в 23:36 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 23:34 ----------[/SIZE]через таких як ти гнида комуняцька і живемо так !!! мразота ___ лазиш тільки і підгавкуєш ,школота !!!ти падло будеш гавкати , розвалювати Державу своїми висерами а я буду тобі посміхатись ??? НІ !!! Не подобається тобі Україна ???!! збирай манатки і вйо!!! щоб мої очі тебе не бачили!!! козеля все сказав.ZzZ, вы экстремист...:bq:
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua