Середа, 25 січня 2017
  5 Replies
  15 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
img-2017-01-25-06-49-16.png
Хоч і з невеличким запізненням, але ми таки запускаємо трішки оновлену версію нашого сайту. Кардинальних змін очікувати не варто, основна задача нової версії - швидкість завантаження. Але звичайно найбільше в око кидається зміна дизайну.
Роботи поки що не завершені, але в цілому ви вже можете скласти своє враження.
Як вам зміни? Чи виникли у вас якість глюки чи баги? Будемо вдячні за детальні відгуки;-)
P.S. За довге завантаження деяких сторінок на форумі в курсі.
Середа, 25 січня 2017, 09:58
·
0
Votes
Undo
Але звичайно найбільше в око кидається зміна дизайну.
...
Як вам зміни? Чи виникли у вас якість глюки чи баги? Будемо вдячні за детальні відгуки;-)

Зміни це добре, потрібно завжди рухатись вперед, але Ви самі напросились
1.jpg
Дуже приліплений логотип до полів. Як на мене потрібно трошки відліпити, на 1366 ще нормально, а на 1024 вже вилізає на рамку монітора.
2.jpg
Твітер не зелений, та і інші соц. мережі. Потрібно їм дати їхні кольори. Ми вже звикли до їхніх кольорів.
3.jpg
Табуляція на головній сторінці. Мені деколи лінь тягнутись за мишкой і табаю, і хотілось би що б табуляція була послідовна як на скріншоті. Зараз вона попадає і на яваскрип і на соц мережі і на субменю.
4.jpg
Чогось не вистачає, сам не знаю чого. Здається що це просто заглушка, а не важлива інформація.
5.jpg
Чому воно не реагує на наведення, звідки мені знати куди я перейду якщо клацну тут. По всьому сайту посилання реагують якось, а тут ні.
6.jpg
Тут щось зайве, ось ця рамка діпблю не пасує сюди.
7.jpg
Аватарка аноніма залазить на текст, але якщо зареєстрований користувач без аватарки то все добре.
8.jpg
Png аватарки і її фон якось не по дзену, або їх заборонити (png) або фон білий.
9.jpg
Тут має бути якась ікона, але десь щось пішло не так.

Це те що кидається в око по дизайну. Дякую за увагу. ;-)
Середа, 25 січня 2017, 10:07
·
0
Votes
Undo
Але звичайно найбільше в око кидається зміна дизайну.
...

Зміни це добре, потрібно завжди рухатись вперед, але Ви самі напросились
1.jpg
Дуже приліплений логотип до полів. Як на мене потрібно трошки відліпити, на 1366 ще нормально, а на 1024 вже вилізає на рамку монітора.
2.jpg
Твітер не зелений, та і інші соц. мережі. Потрібно їм дати їхні кольори. Ми вже звикли до їхніх кольорів.
3.jpg
Табуляція на головній сторінці. Мені деколи лінь тягнутись за мишкой і табаю, і хотілось би що б табуляція була послідовна як на скріншоті. Зараз вона попадає і на яваскрип і на соц мережі і на субменю.
4.jpg
Чогось не вистачає, сам не знаю чого. Здається що це просто заглушка, а не важлива інформація.
5.jpg
Чому воно не реагує на наведення, звідки мені знати куди я перейду якщо клацну тут. По всьому сайту посилання реагують якось, а тут ні.
6.jpg
Тут щось зайве, ось ця рамка діпблю не пасує сюди.
7.jpg
Аватарка аноніма залазить на текст, але якщо зареєстрований користувач без аватарки то все добре.
8.jpg
Png аватарки і її фон якось не по дзену, або їх заборонити (png) або фон білий.
9.jpg
Тут має бути якась ікона, але десь щось пішло не так.

Це те що кидається в око по дизайну. Дякую за увагу. ;-)
Четвер, 09 лютого 2017, 03:03
·
0
Votes
Undo
Фух...нарешті полікували баг із завантаженнями вкладень.
Вівторок, 14 березня 2017, 22:53
·
0
Votes
Undo
Лого я би підправив, не вписується у загальну концепцію дизайну сайту. І трохи напис від гербу перемістити.
Знайшов маленьку помилку на форумі, скріни додаю.
Субота, 16 грудня 2017, 18:56
·
0
Votes
Undo
Якась колоритність схожа на партію регіонів)))
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів