Як раз зараз відпочиваю в Євпаторіїмолодці шо поїхали ! люблю Евпаторію.тільки людей там у серпні тьма.а зараз мабуть саме норм!на Мойнаки ходив?вони ще не висохли зовсім?якщо ні - то не раджу там купатись...вони давно перестали бути цілющими,скоріше навпаки.... а жаль... Якщо працює аквапарк "Бананова республіка" - раджу теж побувати.
Ты же говорил: Это только для школьников?Я говорил что это от школы))) Это для школьников и учителей. А если остаются места, то учителя могут взять ещё кого-то. А у меня жена учитель.... Вот такая цепочка))))
Что за автобус? Как спалось вам?Перевозчик был не Шепетовский, Старконовский, он каждый год школы обслуживает.Туда ехали на пассажирском бусике (основной ехал днём, не захотели из-за жары). Бусик не "газелька", а действительно пассажирский)))) То есть есть кондиционер, ехать реально удобно и седушки не наклоняются, а откидываются, плюс подголовники складываются как подушки. В общем, я такого не видел ни до тех пор, ни после тех пор.Назад ехали уже на общем. Условя чуть хуже (не такие удобные седушки и куча школяров, которых регулярно проносило, укачивало, срочно нужно было звонить.... и просто им не спалось), но тоже - с обычными Икарусами и т. д. даже рядом не стоял. Если будет возможность и будут предлагать в этом году - поедем однозначно, езда в автобусах не вызвала дискомфорта даже у детей.
Як раз зараз відпочиваю в Євпаторії. Дійсно взяти квитки на Ковель-Сімферопіль проблемно але реально....в купе працює кондиціонер а вартість 189 грн.погодка зараз класна...весь час ясне сонце...температура не опускається нижче +20. Водичка в морі вже прогрілась і люди купаються. Я то вирішив пару днів почекати.Відпочиваєм в санаторії...в номері душ, туалет, кондиціонер, телік. Харчування до відпаду 3 рази на день. Словом дуже і дуже непоганоНе розумію людей які йдуть дикунами...ніякого відпочинку. Купу часу витрачаєш на побутові проблеми.А тут час витрачаєш на масажи, спортивні ігри, лікування і тд.Єдине що ціна все таки дещо вища ніж в тому же Єгипті але поки що нажаль не зробив загран паспортА ти з аборигенами якою мовою спілкуєшся?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua