Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  129 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Неділя, 26 січня 2014, 18:02
·
0
Votes
Undo
згадалось дитинство і паради на 1 травня та 7 листопада :dry:
комуністи теж так марширували,з лозунгами та транспорантами.
все в історії повторюється ... :dry:
Неділя, 26 січня 2014, 18:26
·
0
Votes
Undo
Аж на сльозу прошибає :S
Неділя, 26 січня 2014, 18:38
·
0
Votes
Undo
В Донецке сторонники ПР не нашли Евромайдановцев и вломили друг другу

http://novosti.dn.ua/details/216967/
Неділя, 26 січня 2014, 18:45
·
0
Votes
Undo
Ееее, ріднесенький, ви мені зараз Осю нагадали. Зараз ще напишете "чого ти так СВОГО Януковича захищаєш"?
Ви що - зовсім не читаєте, що вам пишуть співрозмовники, чи як? Ви мені взялись ДОКАЗУВАТИ, що захід таки ЛІПШИЙ сходу, і Яник бандит. А я мабуть з цим сперечаюсь, чи що? :) Я вам про печене - ви мені про варене.
Це дуже, доречі, симптоматично - УЯВЛЯТИ у співрозмовника якусь там точку зору, наводити проти неї доводи, а потім ще й ображатись, як деякі. :) Створіть собі віртуала - тай сперечайтесь з ним хоч сутками. Вимагайте цифр і всього іншого. ;)
Добре - хай бог світу цього підтримає вашу революцію (що власне він і робить завжди :whistle: - кровушку він любить не менше за мене) і най буде перемога... демократії? чи анархії? чи комунізму? Я просто не знаю, власне у чому зміст цих мітингів і погромів - зміна державного устрою? На який? Чи все ж діло у вимозі №1, яку декілька годин назад озвучили на майдані - "звільнення Юлії Тимошенко"? :)
Ну ваше діло праве - головне особливо не сумніватись. Ктулху з вами! :woohoo:
Неділя, 26 січня 2014, 23:33
·
0
Votes
Undo
Лямер, то все-таки ти не дотримався своєї обіцянки, так?
Неділя, 26 січня 2014, 23:44
·
0
Votes
Undo
Лямер, то все-таки ти не дотримався своєї обіцянки, так?

Нічо не знаю - ти мене послав на чат :oops: - я пішов. Там нікого нема :dry: . Я прийшов назад. :lol: Невже не радий мене бачити? :(
Понеділок, 27 січня 2014, 08:48
·
0
Votes
Undo
Я тебе послав на чатовку, а не в чат.
Ну бачиш елементарно не можеш дотриматись слова, тоді про що з таким можна говорити?
Не маю бажання бачити тебе чи читати твої пости.
Понеділок, 27 січня 2014, 11:44
·
0
Votes
Undo
Все, йобігрант, тікай з країни, або біжи до гандонюка і вилизуй йому сраку, бери прапор ПР та ходи з ним по місту, може тоді тебе мєнти не будуть чіпати.
Понеділок, 27 січня 2014, 12:46
·
0
Votes
Undo
ребят,на роботе сказали что вчера на 14.00 был митинг на поддержку президента,правда или нет?я о таком больше ниоткого не слышал.
Понеділок, 27 січня 2014, 15:32
·
0
Votes
Undo
ребят,на роботе сказали что вчера на 14.00 был митинг на поддержку президента,правда или нет?я о таком больше ниоткого не слышал.

ахахаха, брехня))))
Понеділок, 27 січня 2014, 18:34
·
0
Votes
Undo
Не будь байдужим!
Прийди 28 січня 2014 року до приміщення Шепетівського міськвиконкому на позачергову сесію міської ради та вислови свою громадянську позицію щодо антинародних протиконституційних дій режиму Януковича!
Початок зборів о 9:30.
Понеділок, 27 січня 2014, 21:51
·
0
Votes
Undo
А что ж ВЫ, революцьйонеры кушать-то станете, когда ЧП введут, когда хлебушко подорожает? Кого обсерать будешь, когда выключат Интернет? Думаешь, нужны вы тем ублюдкам, кто революцию вашими руками делает своих целей для? Или гандонюк с проффессором себе отход не приготовили, жопы свои не спасут ты думаешь?

Где введут ЧП: в Шепетовке, в Киеве, в стране?
Чем, интересно, будут обеспечивать существование ЧП?
Хлебушко круто дорожает и без ЧП, толку?
Интернет отключат? А кто просто так возьмет и подарит громадные убытки банкам, интернет-бизнесу?
Где вы видите революцию? Почему не геноцид?
На Майдане около 15 различных политических сил. Но только попсовая оппа, которая только нужна в качестве картинки для обывателя, мелькает на экране.

http://cs425921.vk.me/v425921489/68cf/31XwuCrUWHc.jpg
Понеділок, 27 січня 2014, 21:54
·
0
Votes
Undo

:lol: то така замануха,щоб народу побільше зібрати ,чи навпаки...кароче провокація :evil:
Понеділок, 27 січня 2014, 23:40
·
0
Votes
Undo

Где введут ЧП: в Шепетовке, в Киеве, в стране?
Чем, интересно, будут обеспечивать существование ЧП?
Хлебушко круто дорожает и без ЧП, толку?
Интернет отключат? А кто просто так возьмет и подарит громадные убытки банкам, интернет-бизнесу?
Где вы видите революцию? Почему не геноцид?
На Майдане около 15 различных политических сил. Но только попсовая оппа, которая только нужна в качестве картинки для обывателя, мелькает на экране.

Оу, :blink: - респектище за 3 останні речення - це дійсно показуха.
А от про все інше - дарма. В Таїланді чи Єгипті, по вашому немає (не було) банків і інтернет-провайдерів? Країни з рівнем життя приблизно як у нас - а як ввели ЧП - так тримається ДО ЦИХ ПІР. Прямо у цей момент, коли ми тут спокійно никаємось за інтернетною анонімністью і кидаємось один в одного какашками (ну більшість, принаймні) - у них там ЧП (хоча вірніше НС). Нема інтернету, неможна ходити по вулицях після певного часу, не можна поїхати просто так в інше місто. Щось купити і т.д. І банки, і все інше, як видно - не особливо помогло. І знайшли чим забезпечити ЧП. І мєнтів хватило, і армії. Хоча у нас за законом ЧП не може бути більше 60 днів. Тому - 2 місяці без інтернету більшості піде тільки на користь. Дуже погано тільки для бізнесу (у мене взагалі все зупиниться - дада "шкурний" інтерес).
Вівторок, 28 січня 2014, 01:23
·
0
Votes
Undo
Актуальна картинка для ламера, люк та емігранта
http://durdom.in.ua/public/sys/img_52e6822eba493.jpg
Вівторок, 28 січня 2014, 08:41
·
0
Votes
Undo
і актуальне відео для решти :silly:
Вівторок, 28 січня 2014, 08:49
·
0
Votes
Undo
Люк, тобі показати "свідомих" на антимайдані?
Вівторок, 28 січня 2014, 08:55
·
0
Votes
Undo
А от про все інше - дарма. В Таїланді чи Єгипті, по вашому немає (не було) банків і інтернет-провайдерів? Країни з рівнем життя приблизно як у нас - а як ввели ЧП - так тримається ДО ЦИХ ПІР. Прямо у цей момент, коли ми тут спокійно никаємось за інтернетною анонімністью і кидаємось один в одного какашками (ну більшість, принаймні) - у них там ЧП (хоча вірніше НС). Нема інтернету, неможна ходити по вулицях після певного часу, не можна поїхати просто так в інше місто. Щось купити і т.д. І банки, і все інше, як видно - не особливо помогло. І знайшли чим забезпечити ЧП. І мєнтів хватило, і армії. Хоча у нас за законом ЧП не може бути більше 60 днів. Тому - 2 місяці без інтернету більшості піде тільки на користь. Дуже погано тільки для бізнесу

Ви хоть самі зрозуміли зміст того, що пересчилили вище?
Якщо зрозуміли, то поясність, будь-ласка, декілька наступних речей:
- в чому зв'язок між рівнем життя, чисельною кількістю силових і армійських структур?
- скільки іноземних інвестицій в Україні та в зазначених країнах?
- чим почнуть займатись ті, робота яких напряму пов'язана з наявністю інтернета (а це далеко не тільки інтернет-магазини та банки, це фактично все, що пов'язано з імпортом-експортом)?

Насправді питань ще більше. І в разі введення НС (незрозуміло де і як довго), кількість проблемних моментів буде тільки зростати.
Вівторок, 28 січня 2014, 09:20
·
0
Votes
Undo
Не будь байдужим!
Прийди 28 січня 2014 року до приміщення Шепетівського міськвиконкому на позачергову сесію міської ради та вислови свою громадянську позицію щодо антинародних протиконституційних дій режиму Януковича!
Початок зборів о 9:30.

іногородні на автобусах бачу вже підтягнулись :unsure:
Вівторок, 28 січня 2014, 09:30
·
0
Votes
Undo

Насправді питань ще більше. І в разі введення НС (незрозуміло де і як довго), кількість проблемних моментів буде тільки зростати.

Наша влада створює "проблемні моменти" стільки, скільки я її знаю. :)
І нічо - не париться особливо. Її і далі обирають, переобирають. Клани, представниками яких є УСІ політичні партії - багатіють з року і рік. :whistle: Тому створити ДЛЯ НАС ще з десяток - нічого страшного.
Хоча учора Кличко розпинався, що Яник ЧП не введе. Можливо, просто "беруть на понт". У нас, навіть якщо й введут, то з єдиною метою - розігнати всі майдани які тільки можна. :lol:
Ваше ж твердження "що будуть робити ті хто десь там задіяний" - ну аж смішно. Ви в якій країні живете? А що у нас роблять ті хто був задіяний у цукровій промисловості? Металообробній і т.д.?
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів