Ну мені важко сказати чи ми знайомі, дивлячись твоє фото можу сказати одне, що бачу тебе в перший раз, хоча ти могла змінитися за час який пройшов після школи.[/b]ну если вам важко , то могу помоч, советом, что делать)))) :P :P :P :P
ну если вам важко , то могу помоч, советом, что делать)))) :P :P :P :P[/b]Шановний, якщо Вам не важко, підскажіть що робити в такій ситуації.. 8-)
Ну мені важко сказати чи ми знайомі, дивлячись твоє фото можу сказати одне, що бачу тебе в перший раз, хоча ти могла змінитися за час який пройшов після школи.[/b]ny za 7 let ia ne tak yj izmenialas'
ny za 7 let ia ne tak yj izmenialas'Якщо я не помиляюся то Молявчик Володимир Андрійович.a kto sei4as direktor 1-oi wkoli?[/b]
Якщо я не помиляюся то Молявчик Володимир Андрійович.[/b]do sih por...molodez a istoriu vedet ewe Evdokiia Fedorovna?
do sih por...molodez a istoriu vedet ewe Evdokiia Fedorovna?[/b]Ну я випускалася 2005 році то вона ще була а зараз можливо вона вже не працює... 8-)
з директором настуся не помилиласьА євдокія федорівна (aka Дуся) як була так і є, і покишо в своїх 75 чи 76 з школи йти не збирається, хоча інколи вже вік буре гору.[/b]Невже вона ще є, оце то да, їй вже на пенсії треба буть років з 5 а вона ще працює ну що ж изький уклін їй!!! :-P
Невже вона ще є, оце то да, їй вже на пенсії треба буть років з 5 а вона ще працює ну що ж изький уклін їй!!! :-P[/b]не 5 а все 15 ггггг
Шановний, якщо Вам не важко, підскажіть що робити в такій ситуації.. 8-)[/b]как что делать, пока вы там в городе, что вам мешает пройтись по нои за одно и познакомится, а если знакомы так просто обновить все воспоминания))
как что делать, пока вы там в городе, что вам мешает пройтись по нои за одно и познакомится, а если знакомы так просто обновить все воспоминания))[/b]Так діло в тому що вона взагалі зараз за кордоном а не в Шепетівці..
Так діло в тому що вона взагалі зараз за кордоном а не в Шепетівці..[/b]vot kogda priedy tak s ydovolstviem s toboi vstre4ys i kak joistik skazal progyliaus:)<div class='quotetop'>(AxeL-V @ 6.8.2007, 16:07) [snapback]16396[/snapback]</div>
з директором настуся не помилиласьА євдокія федорівна (aka Дуся) як була так і є, і покишо в своїх 75 чи 76 з школи йти не збирається, хоча інколи вже вік буре гору.[/b]da yj ni4ego sebe...ny esli y nee ewe est sili terpet; y4enikov to ona molodez:) a Oksany Vasilievny y4itelnizy ryss iazika ne znaew sly4aino?
vot kogda priedy tak s ydovolstviem s toboi vstre4ys i kak joistik skazal progyliaus:)da yj ni4ego sebe...ny esli y nee ewe est sili terpet; y4enikov to ona molodez:) a Oksany Vasilievny y4itelnizy ryss iazika ne znaew sly4aino?[/b]За Оксану Василівну не скажу бо я не знаю її в мене Світлана Кирілівна російську мову викладала знаєш таку?
За Оксану Василівну не скажу бо я не знаю її в мене Світлана Кирілівна російську мову викладала знаєш таку?[/b]Svetlana Kirillovna---net ne pripominau a kto y tebia klassnaia bila?
Svetlana Kirillovna---net ne pripominau a kto y tebia klassnaia bila? [/b]вона і була....Оксана Василівна????Як прізвище , може пам’ятаєш який в неї був кабінет, або 24 або 25
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua