Кароч пацани гавно-репери!!! Хватить гвалдіти!!! Кидайте треки!!! Шо один ПаДре прийняв бій???[/b]a vu hto taki? chuvaku a vu znsete scho take old school v hip hopi? zvernitsja do pidvaliv/ schob diznatus pro realnist
Солдатик, а че же ты не подошел и высказался 8-го в Секторе??? Пацаны говорили ты пришел послушал и тихонько ушел... Или ты только за клавой супермен? [/b]Мдя...
Слухайно, пацанчик! Якщо ти не вважаєш наш трек діссом, то якого лисого писав відповідь?[/b]Чтобы такие как вы не прыгали выше головы... Тебе потолок не давит??? Дредд тебя я вообще не слышал, или ты группа поддержки у тех кому толком нечего сказать?"...фильтруй базар на постах..." дальше ты уже слышал
DrEdD написав він щоб знали як писати. Ви взагалі хоч один дис слухали? МАтюк на матюкі це не дісс...це кал[/b]Матюки? Так, я згоден, але вслухайся в слова Педро, в наших матюках більше смислу ніж в його треках!І взагалі, хто назвав його самим крутим репером Шепетівки? Він тільки позорить наше місто-герой Шепетівку!!!Педро - отстой!!! :hah: :hah: :hah: П.С. І ще одне: Слова Педро: Чето от первого его дисса люди только смеются над уровнем его интелекта и глубины словарного запаса Диссы писать может любой сделай что-то больше... Ато заеб*лись слушать про литры вашей спермы...ЗАДРОЧИ Де попередження йому??? Чому прикриваєте його?????? Адміни працюйте лояльніше!!!
Я этих пацанчиков вообще не воспринимаю всерьез... Также как не считаю диссом то что они пишут...[/b]Слухайно, пацанчик! Якщо ти не вважаєш наш трек діссом, то якого лисого писав відповідь? Гавно-репер сраний!
Вчера видел Солдата!Говорит што дисс пишет,такшто наверно скоро будет очередной дисс.[/b]Интересно на кого??? Лично мне пох я свое слово сказал... :hah:
це точно, може вони знову пишуть, але краще б писали серйозне щось, но видно не вистачає, дис с матами кожен може. і розумно буде, якщо ПаДре більш не поведеться, а то можна до рівня опуститись, раз і досить, пишіть щост вражаюче хлопці!!! і це принесе вам користь .[/b]Кожен? То давай, напиши :-)! Ця тема створена для того щоб сюди треки кидали, а не обговорення матів в треках Солдата!!!Солдат THE BEST!!! Respect!!!
Щоб створити щось оригінальне, потрібен певний час!!!-навряд чи,фігню пишуть не зважаючи на час. тобто ти кажеш, що ці хлопці не відповідають, бо пишуть шось оригінальне??? хіба шо мати нові шукають.[/b]І мабуть знайдуть
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua