Середа, 08 вересня 2010
  37 Replies
  2.9K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
вже 416.що там планують цього року?кого привезуть поспівати?знову ж вибори)))
Четвер, 03 березня 2011, 09:25
·
0
Votes
Undo
до дня города еще много времени, но можно же уже его праздновать, кто за?
Понеділок, 04 жовтня 2010, 13:11
·
0
Votes
Undo
Вот бы им поменятся)))Радует, что хоть что-то шевелится... хоть и не без корысти...
Субота, 02 жовтня 2010, 12:16
·
0
Votes
Undo
на Шевченка Сварог спонсірував...там папса булана ступеньках інтерлінк нетішинських дж привіз, звук був нікакой...нічо чути не булона шевченка звук був норм але слухать там не було шо
Субота, 02 жовтня 2010, 11:15
·
0
Votes
Undo
Товарищи, по фоткам у Акселя вижу что было 2 сцены - на площади Шевченка и на ступеньках кинотеатра...Кто-то подробнее может рассказать кто и где выступал?И откуда сцену и акустику притарабанили?
Середа, 29 вересня 2010, 08:14
·
0
Votes
Undo
цілком згідна!помітила закономірність.чим більше ти працюєш,пропонуєш чи намагаєшся зробити краще-тим більше тебе "взувають" і радять не висовуватись,бо не всім це подобається,і цитую:-Ми краще знаємо що робити.А ви сидіть,мовічть і чекайте наших указаній...
Середа, 29 вересня 2010, 00:45
·
0
Votes
Undo
praporschik повір ідей купа, але нехочеться їх довіряти політиканам які дискредитують їх вщент. Тому що тебе якщо не пошлють то тупо використають і все.І ніякі партії які навязані з Києва неспроможні змінити ситуацію в місті тому що ними все одно будуть керувати з Києва. Якщо на те пішло то гуртуватися треба лише під винятково шепетівську партію.
Вівторок, 28 вересня 2010, 22:14
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=praporschik;53702]звідки такі точні цифри?! "Сильна Україна"[/QUOTE]з першоджерел! чула за цю партію.щоб не розводити демагогію,давай створимо окрему тему,де і будем писати свої пропозиції . свято минуло,всі вернулись з Бухаресту:az::ag:будем чекати наступного...[SIZE=1]---------- Додано о 22:14 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 22:01 ----------[/SIZE]п.с. і реального кандидата з вищназваних ,що спасе місто-не бачу,на жаль....чекаю списків...
Вівторок, 28 вересня 2010, 21:55
·
0
Votes
Undo
звідки такі точні цифри?!або ви людина яка тим чи іншим чином причетні до влади,або користуєтесь плітками.а балачки на форумі нічого не дадуть.на носі вибори:хто з форумчан думав яку людину вони хочуть бачити біля керма влади?балакати як було погано можна багато-а хто що зробив для міста(в партійній організації,в спілці та інше).можна створити нову тему з цього приводу але чи дасть це що не знаю.учора був на першій конференції своєї партії"Сильна Україна"(не шийте мені агітацію!!!)і там була пропозиція:давайте ідеї до програми кандидита в депутати які на вашу думку можуть покращити життя нашого міста і тд і тп.кожен нехай задумається-що можна реально зробити для міста.я звертаюсь не за ідеями.просто поодинці ніхто нічого не зробить,а коли гурт то це сила.
Вівторок, 28 вересня 2010, 21:43
·
0
Votes
Undo
не здивована,просять у всіх ,дають мало хто.може воно й правильно.....п.с. з "Собачьего сердца" Булгакова Мы сейчас уйдём, но я как заведующий культотделом нашего дома...- Заведующая.- Заведующая....Предлагаю вам взять несколько журналов в пользу детей Германии. По полтиннику штука.- Нет, не возьму.- Но почему вы отказываетесь?- Не хочу.- Вы не сочувствуете детям Германии?- Сочувствую.- А, полтинника жалко?- Нет.- Так почему же?- Не хочу.- Знаете ли, профессор, если бы вы не были европейским светилом и за вас не заступились бы самым возмутительным образом вас следовало бы арестовать.
Вівторок, 28 вересня 2010, 21:09
·
0
Votes
Undo
*** скрытый текст ***
Зато предпринимателям выслали письмо, с просьбой о финансовой помощи на день города)
Вівторок, 28 вересня 2010, 14:49
·
0
Votes
Undo
+100500навіть без совку, подивіться на наші молоіжні організації ?хто в тому кедрі з молоді ?або школярі, або ті хто не найшов собі роботі і їм подобається що їм платять за протирання штанів в підвалі музею.Коли щоб щось організувати в тому ж самому секторі, треба бігати за ними, бо воно нікому нафіг не треба.А совок вже давним давно плюнув на все, бо щитають шо та частина молоді яка є в Шепетівці основну частину часу (всмислі не студенти) пропаща і нічого з неї не буде.А "молодь" (12-15 рочків ) бухає під заборами. Найбридкіше що бачив на день міста , це коли чисто з цікавості підійшов до юності в 11 вечора в неділю, і що я побачив ?? п’яних в зюзю дітей , реально дітей.Імхо організація має бути цікавою,легкою на пійдйом , з можливостями, і керувати нею повинні залишки креативного люду в шепетівці, але кому воно в нас треба з таким ставленням "совку".П.С.Але поки влада буде розказувати про орди татарів , монголів і німців які набігали на Шепетівку, змін небуде!
Вівторок, 28 вересня 2010, 13:02
·
0
Votes
Undo
ти читаєш мої думки!!!совок та хамство рулить!!!хочеться багато написати,накипіло вже!але толку...потрібно щось кардинально змінювати,але нема кому...ні думка молоді ,ні їх цікаві ідеї - нікого не цікавлять п.с.сайт наш дійсно самий кращий у місті
Вівторок, 28 вересня 2010, 13:00
·
0
Votes
Undo
Зате в нас сайт кращий))))А якшо серйзоно то я гадаю справа навіть не в грошах. Навіть якби і у нас виділили 75 000 то все одно зробили би якусь фігню тому що діло в організації і совковому відході. Що гадаєте не зробили би той самий парад?Взагалі організатором таких заходів має бути молодь а не пенсіонери. Тоді повірте навіть без великих грошей наші можуть зробити значно ліпше.А щоб не витрачати великі гроші нашому місту вже давно пора закупити сцену та обладнання як в інших містах. Все одно без неї ніяк а за рік два вона себе окупить повністю
Вівторок, 28 вересня 2010, 11:37
·
0
Votes
Undo
однозначно!!!
Вівторок, 28 вересня 2010, 11:30
·
0
Votes
Undo
:-) да аж смішно. Славута хоча і менше місто,, але мені здається більш розвинене, в плані робочих місць, культури і т.д., так сам і нетішин.
Вівторок, 28 вересня 2010, 11:26
·
0
Votes
Undo
8 тис. грн)))
Вівторок, 28 вересня 2010, 11:25
·
0
Votes
Undo
Цікаво скільки в нас?
Вівторок, 28 вересня 2010, 11:23
·
0
Votes
Undo
[HIDE=100]на святкування було виділено всього 8000 грн,якщо не помиляюсь.тому й маємо те що маємо,як завжди...:bk: для прикладу,у Славуті було виділено 75 тис грн.[/HIDE]
Вівторок, 28 вересня 2010, 11:18
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Dj Os;53651]Дава...фотки і відео в студію.Коротше кажу в цілому все як завжди, якби не вибори то було би ваще жесть)[/QUOTE]Це точно, цього року не сподобалось взагалі, навіть салюта не дочекався пішов додому. Минулого року було набагато краще, і з більшим розмахом.
Понеділок, 27 вересня 2010, 23:59
·
0
Votes
Undo
Дава...фотки і відео в студію.Був лише на концерті та дискотеці.Щодо концерту то звук хороший, непогана співала дівчина з ікс фактору.Валевська то ужжжас) Скромний вихід під слова "золотий голос україни" вже дав зрозуміти какая звізда к нам прієхала) Через пісню була фанера, голос нікакой коротше шлак.Далі завітав на дискотеку Нетішеньску то важко шось сказати, звук був нікакой і більше було схоже на діскатеку на дворі мід магнітафон весна.Салют цього року непоганий був. Коротше кажу в цілому все як завжди, якби не вибори то було би ваще жесть)
  • Page :
  • 1
  • 2
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів