Субота, 11 січня 2014
  120 Replies
  57 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Підскажіть, будь ласка, де в нас в Шепетівці недорого можна переставити віндовс???(( Було в мене все добре, жила я собі спокійно, поки не вирішила, що напевно потрібно трішки почистити диск С, ну от тут я додумалось поставити галочку навпроти "сжатие диска" і все кінець, на другий день ноут не включився, тобто ноут включився, але система не загрузилась(((( Чорний екран і надпис »BOOTMGR is compressed. Press Ctrl+Alt+Del to restart», що не робила в мене нічого не виходить, просто напростто я в цьому всьому не дуже розбираюся. Система була 7, звичайно не ліцензійка, тепер я навіть її з диска не можу поставити появляється синій екран і ще багато чого пише, ну і все, історії кінець, хотілося б звернутися до спеціаліста, хто в цьому розбирається, а то я сама доламаю докінця.
Субота, 11 квітня 2015, 13:06
·
0
Votes
Undo
Скоріш за все, ти не ту зборку скачав. В Горського найкращі зборки (як на мене) Windows 7 Максимальная Ru x86-x64 Orig w. BootMenu by OVGorskiy®. Вони і є оригінальні і в них немає нічого лишнього.
Описание: обновленные оригинальные русские образы ОС "Windows® 7™ Максимальная" от Microsoft разных разрядностей (x86 и x64), объединенных в один образ стандартными средствами от Microsoft (AIK) на 1 DVD. Включает в себя "чистые" не модифицированные образы ОС Windows 7 Ultimate x86/x64 и расширенный загрузчик Stop SMS Uni Boot от Core-2. Интегрированы: только важные и рекомендуемые обновления по январь 2015 г. включительно (более 200 шт.) и Internet Explorer 11 ru x86/x64, больше никаких изменений не производилось. Сборка разработана по многочисленным просьбам тех, кому необходима чистая система после установки, кому не нужны изменения в сборке, а вопросами оформления готов заняться сам. Всё это предоставляет данная сборка, чистая система и большое количество дополнительного материала для ручной установки.
Сборка основана на официальных образах MICROSOFT MSDN:
ru_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677463.iso
ru_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677391.iso

А зборка 2015.03 дійсно йде з купою непотрібу, який автоматично ставиться разом з віндою і може тормозити слабкі компи.
Неділя, 12 квітня 2015, 07:35
·
0
Votes
Undo
ти мене за кого приймаэшь? як не ту? от посилання
http://ovgorskiy.ru/x64_7db.html

Ти мабуть крім сборок ні с чим діла не мав, то Я тобі кажу шо ця сборка трохи тяжковата для Інтела Пент мобайл 5ххх, 2Гб ДДр2, HDD 5400 обертів.
Жере нехіло ресурсів, забиває єс-но всі 2 гіга під завязку + свопить дофіга на не швидкому вінту, я підозрюю що це ізза офорлень додаткових та певно якихось ще додаткових встроєних приколів.
Неділя, 12 квітня 2015, 11:46
·
0
Votes
Undo
Я тебе приймаю за людину, яка неуважно читає. Порівняй, що я тобі рекомендував, і що ти поставив. Якщо потрібно, скину пруф в лічку.
Неділя, 12 квітня 2015, 16:34
·
0
Votes
Undo
пруф не тре, скинь ссилку.
Середа, 15 квітня 2015, 14:34
·
0
Votes
Undo
ап
Середа, 15 квітня 2015, 14:35
·
0
Votes
Undo
аппп
Середа, 15 квітня 2015, 14:36
·
0
Votes
Undo
апп
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів