ранок.порівняно з вчорашнім вечером жир![SIZE=1]---------- Додано о 08:26 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:26 ----------[/SIZE]
+ 2 розрива +\-19.00 район 4 школаспідтести в студію.[SIZE=1]---------- Додано о 19:19 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 19:17 ----------[/SIZE]
десь щось ро***ть чи глюки перед зміною погоди? оце я розумію швидкість та ще й за 5 грн/1000мб ,респект и уважухаі де таке добро водиться?"]
[/url][color=Silver] [SIZE=1]---------- Додано о 00:51 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 00:50 ----------[/SIZE]
В серединцях в вересні ставили модем з антеною - в 19-00 швидкість була 1.3 мБіт. Чи попали в такий період часу, чи дійсно антена дала такий приріст - не скажу...Яку саме антену? на 8, 10, 14, 17 дбі? Отриманий рівень сигналу?
З"явилось ще одне неприємне враження від інтертелекому, окрім того, що 2 дні неможу перевірити свій поштовий ящик із-за відсутності швидкості IT, так в магазині "київстар" за поповнення рахунку з мене здерли 1 грн. як плату за "послуги":bl:В нас у "Зеленому" поповнення рахунку "Інтертелеком" безкоштовне було завжди. В київстар порушують умови поповнення рахунку...[SIZE=1]---------- Додано о 14:37 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:22 ----------[/SIZE]
ти не один. прелагаю дівєрсію - псувать зовнішню реламу інтертелекому, щоб не було нових абонентів. до речі, це їхня найпоширеніша відмазка - типу багато користувачів, бла-бла-бла.[SIZE=1]---------- Додано о 16:09 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 16:08 ----------[/SIZE]І до речі, Сімбіоз, хай тобі буде соромно і совісно, що ти отримуєш ЗП за рахунок чужого горяПо перше, я не отримую з/п в Інтертелеком. А от ти колись цього хотів, диверсант:ag:.По друге - ти навіть близько не знаєш скільки користувачів Інтеретелеком у Шепетівці і скліьки їх з'являється за один місяць - проте твій вислів на твоїй совісті. По третє, як не сумно говорити, проте Інтертелеком влітку чомусь нічого неробить і прийшлось чекати осені. Десь в попередніх постах я писав про те що завантаженність наших каналів залежить від завантажененя у Полонному. На сьогодняшній день техніки працюють на Полонській БС, якщо там в них усе вдастся з наступного тижня будуть робити по Шепетівці, а суттєве покращення обіцяють з жовтня.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua